Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
9 november 2020

Online werkbezoekdag op 25 november

Is werken in de volkshuisvesting of de kinderopvang iets voor jou? Op de Werkbezoekdag op woensdag 25 november kan je hierover in gesprek met adviseurs van Steiger B. We geven ook advies over je CV of LinkedInprofiel.Aanmelden

Aanmelden voor de Werkbezoekdag doe je hier. Na je aanmelding plannen we een online netwerkgesprek in met een van onze adviseurs. Het gesprek kan gaan over een van onze vacatures. Kandidaten die belangstelling hebben voor onze beide sectoren en er meer over willen weten, adviseren we ook om zich aan te melden. Datzelfde geldt voor mensen die willen weten of hun werkervaring passend is voor een functie bij een woning-corporatie of kinderopvangorganisatie.

 

Tenslotte geven we ook advies over je CV of LinkedIn profiel: zijn deze aantrekkelijk genoeg en voldoende passend voor een werkgever uit onze sectoren?

 


Aanmelden
kan vanaf de week van 10 november. We kijken uit naar een gesprek!

 

Kans voor werkgevers

Tijdens de Werkbezoekdag openen honderden bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerden om een kijkje in hun keuken te geven als werkgever. Ze laten zien welke kansen ze werkzoekenden bieden. Werkgevers melden zich hier aan.

 

Platform

De Werkbezoekdag wordt georganiseerd door JobOn, een landelijke community voor werkzoekenden. JobOn biedt inspiratie via workshops, webinars en wandelingen en geeft ook gratis loopbaancoaching.