Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
9 januari 2017

Hulp in financiële noodsituatie

‘Als betrokken fairbinders willen wij ons steentje bijdragen aan hulp voor mensen die het moeilijk hebben in de stad waar wij gevestigd zijn’, zegt Steiger B-directeur Hans Huijsmans. Om deze reden zijn wij lid van het Fonds Bijzondere Noden Amsterdam.FBNA helpt Amsterdammers in een financiële noodsituatie als ze niet (voldoende) beroep kunnen doen op een andere voorziening. ‘Het mooie van FBNA is dat het mensen helpt die stuk lopen op bureaucratische belemmeringen bij andere hulpvormen’.

 

Trampoline

FBNA honoreert aanvragen die variëren van een klein bedrag voor identiteitsbewijzen, leefgeld of kleding tot aan geld voor een wasmachine, koelkast of voor woninginrichting. Het idee is dat de bijdrage werkt als een trampoline om iemands leven weer perspectief te geven.

Het FBNA werkt samen met de gemeente Amsterdam. De Club van 100 is een belangrijke pijler in de fondsenwerving. FBNA wil de club van 100 graag uitbreiden. Daarnaast gaat FBNA meer bekendheid geven aan haar werk zodat hulpverleners voor meer mensen die de hulp hard nodig hebben, een aanvraag indienen. Meer weten? 

www.fbna.nl

FBNALees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel