Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
26 juni 2017

Met het team koken voor onze kandidaten

Steiger B organiseert in september een bijzondere netwerkbijeenkomst voor zijn kandidaten.‘We gaan met Resto VanHarte koken voor onze kandidaten,’ vertelt Steiger B directeur Hans Huijsmans. ‘Resto VanHarte is een buitengewoon sympathiek initiatief gericht op contacten tussen mensen in de buurt. Een doel dat in het verlengde licht van waar veel van onze opdrachtgevers mee bezig zijn. Het is een mooi concept dat veel navolging heeft gekregen. Wij steunen dat graag.’Steiger B organiseert één of twee keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor de kandidaten in haar bestand met het doel het contact te bevorderen en de kandidaten de kans te geven andere professionals op hun vakgebied te ontmoeten. Bij de bijeenkomst in september gaat het Steiger B team samen met een Resto VanHarte team koken voor de kandidaten, waarbij liefhebbers die willen helpen van harte welkom zijn.

 

Gezellig buurtrestaurant
Resto VanHarte verzorgt op zo’n zestig locaties in Nederland één of twee avonden per week een gezond en betaalbaar driegangendiner. Het diner is meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Binnen enkele uren tovert het Restoteam deze ruimte om tot een gezellig buurtrestaurant. Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen in de buurt boodschappen, bouwen het podium op voor de muzikant of spreker van vanavond en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven de gasten aan. Iedereen is welkom.

 

Leefbare gemeenschap
Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen kunnen koken en eten, en vooral zelf kunnen bijdragen aan een leefbare gemeenschap. Tussen de gangen door genieten de gasten van muziek- en dansoptredens of spelavonden. Regelmatig komen organisaties uit de wijk vertellen wat ze voor mensen in de buurt kunnen betekenen.
Meer informatie: www.restovanharte.nl

Resto van HarteLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel