Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
21 oktober 2017

Steiger B FD Gazelle 2017!

De wereld een beetje mooier maken en dan ook nog behoren tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat kan geen toeval zijn. Het Financieel Dagblad keert ieder jaar de FD-Gazellen awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Steiger B hoort daar dit jaar bij.

 'Ik zie het als een bevestiging van de keuze om onze drijfveren centraal te stellen in onze werkwijze,' zegt oprichter en directeur Hans Huijsmans. 'De wereld een beetje mooier maken, werken vanuit persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid. Ofwel betrokken fairbinden. We merken dat dit aanslaat. Mensen die met ons werken, bevelen ons aan bij anderen en we krijgen mooie rapportcijfers in onze evaluaties. Dat dat tot bedrijfseconomisch succes leidt én tot uitverkiezing tot een FD Gazelle is de kers op de taart.'

 

Het FD deelt de snelle groeiers in drie categorieën en in vier regio's. De categorieën zijn: klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen). Steiger B behoort tot de categorie klein in de regio west en zit daar naar verluidt in de top 10. Dat betekent dat we ook nog meedoen om de gouden, zilveren of bronzen gazelle. Op 14 november 2017 vindt de prijsuitreiking plaats in de Stadsgehoorzaal in Leiden.

 

FD Gazellen
Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans op een positie in de ranglijst. Het Financieele Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de veertiende keer. In november trekt de redactie het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

FD Gazellen 2017Lees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel