Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
20 december 2017

Kleine, fijne zaken die het leven mooi maken

Anouk Witte, ooit een van de eerst gedetacheerde kandidaten bij Steiger B, is sinds augustus 2017 in vaste dienst bij ons. Ze werkte al twee jaar via Steiger B als mutatieopzichter bij Viverion en we hadden voldoende wederzijdse overtuiging om een vast contract met elkaar aan te gaan. ‘Al vanaf de eerste kennismaking met Mireille, voelde ik een groot vertrouwen in de kwaliteiten die deze club in huis heeft,’ vertelt Anouk.Al van jongs af aan is Anouk bezig met klussen en bouwen. Dit heeft zich uiteindelijk doorgezet in de opleidingen industriële vormgeving en werktuigbouwkunde. Hierna heeft zij veel kennis opgedaan in de praktijk. Anouk heeft als zelfstandige gewerkt als decorontwerper, had een eigen klusbedrijf, een eigen hoveniersbedrijf, deed garagewerk, werkte op een boerderij met camping en heeft tussendoor huizen opgeknapt.

 

Blijven werken bij de vertrouwde werkgever

Het doel van Anouks vaste aanstelling was niet om haar her en der in te zetten, maar om ervoor te zorgen dat ze haar werkzaamheden bij Viverion voort kon zetten tijdens een reorganisatie. ‘Omdat ik het gerommel rond de reorganisatie juist ontzettend leuk vind, wil ik graag bij Viverion blijven werken en helpen een stevige bodem te leggen voor de plannen,’ vertelt Anouk.

 

Aandacht voor details en fijne zaken

Twee jaar geleden heeft onze adviseur Mireille Anouk benaderd voor de functie van mutatieopzichter in Lochem. Mireille zegt: ‘Op 1 juni 2015 begon ik bij Steiger B. Drie dagen later sprak ik Anouk al uitgebreid in verband met de functie bij Viverion. Daardoor is het net alsof we tegelijkertijd zijn begonnen bij Steiger B en dat maakt Anouk voor mij toch wel speciaal!’

Anouk is nog steeds blij met de stap die ze toen heeft gezet. ‘De aandacht voor details en kleine, fijne zaken die het leven mooi maken en mensen en contacten kostbaar, dat is voelbaar in de visie en acties van Steiger B. Ik voel dat er vertrouwen is in wat ik doe en ik heb erg veel vertrouwen in Steiger B en de plannen die het team ontwikkelt,’ aldus Anouk.

Anouk WitteLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel