Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
26 februari 2018

Eelko van Mastrigt nieuwe adviseur woningcorporaties

‘Wanneer twee partijen via mijn inspanningen gaan samenwerken, geeft mij dat een trots gevoel.’ Eelko van Mastrigt versterkt vanaf 1 februari het team van Steiger B. Eelko heeft ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en het afnemen van persoonlijkheids- en ontwikkelanalyses.‘Met Eelko in ons midden kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren’, vertelt directeur Hans Huijsmans. Steiger B en Eelko vonden elkaar in drijfveren en kernwaarden en de wijze waarop het team Steiger B in de markt zet. Eelko zal zich hoofdzakelijk bezig houden met de bemiddeling van personeel voor woningcorporaties. ‘Een mooi spel van vraag en aanbod bij elkaar zoeken en brengen. Met het accent op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers’, aldus Eelko. ‘Steiger B wil hier meer aandacht aan besteden voor de medewerkers die wij bemiddelen. Deze  meerwaarde mag ik opzetten en uitvoeren. Heel gaaf’.

 

Rennen

Eelko is opgegroeid in Castricum en woont, na een paar jaar in Alkmaar, inmiddels 10 jaar in Amsterdam. ‘Een prachtige en heerlijke stad om te wonen. In mijn vrije tijd  tennis en fitness ik en loop ik graag rondjes in het Vondelpark en Westerpark. En nu werk ik dus ook weer in Amsterdam’, zegt een enthousiaste Eelko. Hij studeerde Personeel en Organisatie in Amsterdam en wil graag medewerkers gelukkig maken met een leuke job bij tevreden klanten. 

Resultaat
‘Ik vind het mooi om mensen te verbinden die samen iets moois creëren.  Steiger B noemt dit fairbinden. En deze term past wel bij mij. Samenwerking is alleen maar prettig als als het op een eerlijke en persoonlijke manier tot stand komt. In mijn laatste baan als loopbaanadviseur van outplacementtrajecten was ik hoofdzakelijk actief met de uitvoering van coaching en training aan medewerkers. Ik miste uiteindelijk het resultaatgerichte klant/bedrijven-contact. De afwisseling tussen deze twee vind ik nu weer terug bij Steiger B.'

Eelko van MastrigtLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel