Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
1 maart 2019

Sandra Vinke commercieel directeur bij Steiger B

De komst van commercieel directeur Sandra Vinke is een belangrijke stap in de groei van Steiger B. Samen met Hans Huijsmans gaat zij de leiding van het bedrijf op zich nemen. Sandra gaat de betrokken en fairbindende aanpak van Steiger B bij nog meer opdrachtgevers onder de aandacht brengen.Hans Huijsmans: ‘Steiger B groeit hard op alle fronten: het team op kantoor, de aantallen opdrachtgevers, bemiddelde interim professionals en werving- en selectieprocedures. De evaluaties van onze opdrachtgevers zijn heel positief. Wij zijn ervan overtuigd dat onze betrokken en fairbindende aanpak ook voor andere opdrachtgevers van meerwaarde is. Onze interne organisatie moet daar wel in meegroeien. De komst van Sandra is hierin een belangrijke stap’.

 

Toekomstplannen

Sandra gaat mede leiding geven aan de koers van Steiger B. De toekomstplannen, het maatschappelijk verantwoord ondernemen en het werkklimaat binnen de organisatie, spreken haar aan. Na een aantal intensieve gesprekken constateerden zowel Sandra als Hans dat er een goede match is. Hans: ‘Sandra werkt al haar hele loopbaan in de arbeidsbemiddeling. Zij heeft een sterkte focus op de markt en veel kennis van de branche, organisaties en het netwerk. En ze is betrokken, integer, gedreven, creatief en gaat altijd voor een win-win-win-resultaat, positief voor opdrachtgever, kandidaat en Steiger B’.

 

Corporatiesector

Sandra: ‘Ik was toe aan een volgende stap en mijn inschatting was dat Steiger B goed bij mijn ideeën en opvattingen past. Ik werk al ruim vijftien jaar als senior consultant in de detachering van professionals voor de woningcorporatiesector. De laatste jaren als aandeelhouder bij Corparis aan personeels- en organisatie- vraagstukken. Ik was mede verantwoordelijk voor de snelle groei van deze organisatie’.

 

Ambities

De komst van Sandra betekent dat Hans meer ruimte krijgt om te focussen op strategie en de backoffice. ‘We barsten nog van de ambities, zoals verbreding naar andere branches met een maatschappelijke opdracht. Maar we willen ook de capaciteit in de backoffice versterken en zoiets als NEN-certificering voor de arbeidsbemiddeling. Voor de kinderopvang blijf ik overigens voorlopig nog wel verantwoordelijk voor de frontoffice’.

 

Tweede locatie

In een jaar tijd is het team van Steiger B bijna verdubbeld. Dat vraagt meer coördinatie en structuur. Hans: ‘We moeten processen goed beschrijven en erop sturen dat we ook werken volgens die processen. Veel van ons werken parttime en we zijn veel weg naar afspraken. Daarom hebben we in onze teammeeting altijd een informeel uurtje ingeruimd om ontwikkelingen in werk en privé met elkaar uit te wisselen. De komst van Sandra is een extra prikkel om uit te kijken naar een tweede locatie in het land. We werken van Dordrecht tot aan Enschede en dan is het handig om ook buiten de Randstad een uitvalsbasis te hebben, bijvoorbeeld om kandidaten te ontvangen. Dat komt nu in een stroomversnelling’.

 

Steiger B Sandra VinkeLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel