Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
1 juli 2019

Waardevol om bij te dragen

‘De wijze waarop we elkaar hebben gevonden, is voor mij het bewijs dat we goed bij elkaar passen’. Tim van Doorn kwam vanuit re-integratie terecht bij Steiger B en is nu een vaste factor in het team. Tijd om hem wat beter te leren kennen.‘Oorspronkelijk heeft Inge Geerling mij benaderd omdat Steiger B op zoek was naar een accountmanager, ofwel fairbinder. Ik zat toen in een re-integratietraject nadat ik arbeidsbeperkt was geraakt. Omdat het telefoongesprek met Inge zo prettig verliep, heb ik dit met haar besproken. Tot mijn blijdschap stelde ze voor om eens met Hans Huijsmans te praten over wat ik wél voor Steiger B kon betekenen. We waren er snel uit; ik heb mijn re-integratie voortgezet bij Steiger B en sinds 1 januari 2019 ben ik parttime in dienst getreden’.

 

Trots

‘Steiger B en ik zijn een goede match omdat ik graag mijn bijdrage wil leveren aan een duurzamere wereld. De wijze waarop we elkaar hebben gevonden, is voor mij het bewijs dat we goed bij elkaar passen. Steiger B denkt in alle facetten vanuit het oogpunt 'duurzaam en eerlijk'. Ik ben er bijvoorbeeld ontzettend trots op dat wij zoveel mogelijk met de fiets, openbaar vervoer, deelauto of elektrische auto reizen. Verder wil ik graag voor en binnen de maatschappelijke sector werken. Ik vind het waardevol om bij te dragen aan goede en veilige kinderopvang en betaalbare sociale huurwoningen’.

 

Recruiter

‘Binnen Steiger B ben ik recruiter voor zowel kinderopvang als woningcorporaties. Ik ondersteun onze fairbinders met het vinden van professionals voor hun opdrachtgevers. Deze professionals benader ik via social media, vacaturebanken en vanuit ons systeem. Regelmatig ga ik zelf in gesprek met de kandidaten en onderhoud ik met hen het contact. Voor woningcorporaties en kinderopvangorganisaties is het soms lastig om gekwalificeerd personeel te vinden. Ik zie kansen in het selecteren van en investeren in bevlogen mensen op basis van de juiste competenties. Overigens sta ik er regelmatig versteld van hoe onze fairbinders in werving & selectieprocedures de juiste kandidaat weten te vinden’.

 

Nieuwe collega’s

Vanuit mijn ervaring en kennis binnen de commerciële arbeidsbemiddeling denk ik mee over tactische en strategische vraagstukken. Voorbeelden zijn ons recruitmentbeleid, onze interne organisatie en personele uitbreiding. Ik vind het erg leuk dat ik de afgelopen jaren twee nieuwe collega's voor Steiger B heb kunnen vinden.

Voetbal, familie en natuur

Ik ben een enorme voetballiefhebber. Het liefst kijk ik naar wedstrijden van het Nederlands elftal en Nederlandse clubs in Europese toernooien. Tegenwoordig heb ik dus niets te klagen! Veronica Inside vind ik ontzettend vermakelijk, zolang ze maar niet over politiek praten. En ik ben een echte familieman en breng veel tijd door met mijn vrouw en kinderen. Verder fiets, wandel en beweeg ik graag en ben ik heel graag in de natuur’.

Tim van Doorn Steiger BLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel