Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
30 juni 2019

Enthousiast, leergierig en open

Edger Albers is in juni gestart als teammanager vastgoedrealisatie bij woningcorporatie Actium in Assen. ‘Een mooie combi tussen techniek, en maatschappelijk en sociaal belang’, zo ziet hij de woningcorporatiesector. Edger gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe afdeling en van de medewerkers.Het is de eerste opdracht voor Edger via Steiger B. ‘Ik heb gereageerd op een vacature op LinkedIn. Het contact verliep zeer plezierig, correct en meedenkend voor beide partijen’, vertelt Edger.

 

Doorontwikkeling

De afdeling vastgoedrealisatie bij Actium bestaat uit twintig professionals. Het team zorgt voor het in stand houden, verduurzamen en vernieuwen van de woningen en andere gebouwen die Actium verhuurt. Edger is aangetrokken om leiding te geven aan de doorontwikkeling van de gehele afdeling en de individuele medewerkers. Zijn achtergrond van HTS Bouwkunde, werkvoorbereider, opzichter en projectleider op de afdeling planmatig onderhoud bij een woningstichting en bedrijfsleider asbest, is daarvoor een uitstekende basis.

 

Vooruitstrevend en vernieuwend

‘Via mijn vorige werkgever, sloop- en saneringsbedrijf Bork Groep, kende ik Actium al. Actium was een opdrachtgever van Bork en één van de klanten waar ik naar toe ging’, vertelt Eger. ‘Ik ken Actium als een vooruitstrevende en vernieuwende organisatie met een open cultuur en enthousiaste mensen. Mijn belangrijkste opdracht is om de afdeling Planmatig Onderhoud en de afdeling Projecten tot één nieuwe afdeling te smeden. Daarnaast ga ik me richten op de ontwikkeling van de individuele medewerkers in hun eigen functie. Actium wil het persoonlijk leiderschap bij medewerkers stimuleren; andere manieren van samenwerking, meer regievoering en gebruik maken van ketenpartners.

 

Gesprekken over ontwikkeling

‘Ik ben begonnen met algemene kennismakingsgesprekken en daarnaast gesprekken waarin we dieper op de inhoud ingaan. Vervolgens wil ik gesprekken gaan voeren over ontwikkeling. Wat betekent dat voor de individuele medewerkers, wat betekent dat bedrijfsbreed en spoort dat met elkaar? Passen de wensen van de medewerkers bij de bedrijfsvisie? Waar is welke behoefte, waar liggen welke kansen en mogelijkheden’.

 

Mooie combi

Edger typeert zichzelf als enthousiast, leergierig en open in communicatie. ‘Ik vind het mooi om met mensen en hun individuele kwaliteiten een team te vormen dat door samenwerking de volgende stap kan maken. Vanuit mijn vorige werkgever heb ik met meerdere corporaties mogen samenwerken. Daarbij heb ik gemerkt dat de visie en de doelstellingen verschillen. In het algemeen vind ik de sector interessant. Een mooie combi tussen techniek, en maatschappelijk/sociaal belang’.

Steiger B Edger AlbertsLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel