Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
16 september 2019

Drie nieuwe fairbinders

In september verwelkomde Steiger B drie nieuwe medewerkers. Salima, Sven en Chantal starten vol enthousiasme aan het fairder helpen van onze kandidaten en opdrachtgevers.‘Onze adviseurs fairder helpen doe ik heel graag’, zegt Salima el Messaoudi, die als medewerker backoffice het team van Steiger B versterkt. ‘De openheid en transparantie bij Steiger B ben ik nergens anders tegengekomen. De woningcorporatiesector is een nieuwe branche voor mij, waar ik graag meer van wil weten. De kinderopvang ken ik als gebruiker. Een sector die ervoor zorgt dat mensen met kinderen, toch zichzelf kunnen blijven ontwikkelen in de arbeidsmarkt’.

 

Voor iedereen klaar staan

Steiger B directeur Hans Huijsmans: ‘Met de komst van Salima neemt de capaciteit van onze backoffice enorm toe. Zij zal onze adviseurs veel werk uit handen nemen zodat zij zich nog meer kunnen toeleggen op het helpen van onze opdrachtgevers. Salima’s ervaring bij bemiddelingsbureaus is voor ons goud waard’. Naast deze ervaring had Salima ook haar eigen cateringbedrijf en werkte ze als kraamverzorgende. Een veelzijdige dame dus met als rode draad haar dienstverlenende instelling: ze wil voor iedereen klaar staan. 

In balans
Adviseur woningcorporaties Sven Nijssen vindt bij Steiger B de balans die hij ook in zijn eigen leven nastreeft: ‘Het enthousiasme van de teamleden van Steiger B spreekt mij enorm aan. Een heel oprecht en onderscheidend geluid met bezieling, duidelijke idealen en betrokkenheid naar kandidaten’. Sven heeft ruim vijf jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. ‘In mijn beleving zijn de Steiger B medewerkers echt in balans, relaxed en oprecht geïnteresseerd in mensen. Ik ben van nature nieuwsgierig naar mensen en breng graag vraag en aanbod bij elkaar door een open houding en aandacht voor iemands motivatie en kracht. Sven wil graag zo bewust mogelijk leven en in beweging blijven in zijn persoonlijke ontwikkeling, letterlijk en figuurlijk. ‘Veel energie krijg ik van wielrennen en hardlopen, waar ik mij volledig voor kan geven’.

Klanten ontzorgen
Chantal van der Spek heeft veel ervaring als accountmanager in de woningcorporatiesector: ‘De sociale volkshuisvesting heeft een mooie taak om medeburgers die moeilijk slagen op de woningmarkt, soms aan de onderkant van de samenleving, te voorzien van huisvesting. Steiger B sluit heel goed aan bij wat ik belangrijk vind. Mensen verbinden door het matchen van vraag en aanbod. Met transparante tarieven, door het leveren van kwaliteit en door steeds te overwegen of de keus die je maakt, verantwoord is naar onze maatschappij. Ik ben een dienstverlener pur sang en wil graag mijn klanten ontzorgen. Laat de klant zich focussen op zijn kerntaak, dan voorzien wij graag in de medewerkers die daarvoor nodig zijn’. Chantal is een trotse moeder van drie volwassen kinderen en vindt het heerlijk om met haar gezin op reis te gaan. ‘In mijn vrije tijd tennis ik veel en doe ik aan hardlopen. Daarnaast heb ik bijzondere belangstelling voor de bescherming van onze prachtige natuur en voor zeilschip de Eendracht, waar ik mij vrijwillig voor inzet’.

Slagkracht
Commercieel directeur Sandra Vinke: ‘Met Chantal en Sven breiden wij onze commerciële slagkracht flink uit. Zij gaan samen onze opdrachtgevers in Noord-Holland helpen met capaciteitsvraagstukken van tijdelijk en vast personeel. Chantal brengt een netwerk en corporatiekennis met zich mee en Sven heeft veel ervaring in de arbeidsbemiddeling’. 

nieuwe medewerkers Steiger BLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel