Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
5 november 2019

20 november: netwerkgesprek voor werkzoekenden

Ben of ken je een werkzoekende die zich thuis zou kunnen voelen binnen de sociale volkshuisvesting of in de kinderopvang? Steiger B doet mee aan de Nationale Werkbezoekdag op 20 november en biedt 1 op 1 netwerkgesprekken.Werkzoekenden die een netwerkgesprek bij Steiger B willen, kunnen zich aanmelden via werkbezoekdag.nl. Je kan op 20 november tussen 10:00 en 15:00 uur geheel vrijblijvend en kosteloos een netwerkgesprek inboeken.

Kijkje in de keuken
Tijdens de Nationale Werkbezoekdag openen honderden bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerden om een kijkje in hun keuken te geven als werkgever. Ze laten zien welke kansen ze werkzoekenden bieden.

Mooie kans
‘Voor werkzoekenden en Steiger B is de Nationale Werkbezoekdag een mooie manier en kans om elkaar te ontmoeten en te leren kennen’, zegt Steiger B adviseur woningcorporaties Chantal Benabou - van der Spek. ‘Misschien denk je al langer na over werken in de kinderopvang of bij een woningcorporatie. Of misschien ben je alleen maar nieuwsgierig. Wij kunnen meer vertellen over het werken in deze sectoren en zijn benieuwd waar de interesses en talenten van werkzoekenden liggen. We gaan graag met mensen in gesprek’.

Platform
De Nationale Werkbezoekdag wordt aangejaagd door DeBroekriem, een platform voor werkzoekenden. Via dit platform verbeteren zij hun sollicitatievaardigheden, vergroten hun netwerk en ontmoeten ze nieuwe mensen. Zie ook debroekriem.nl.Lees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel