Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
22 januari 2020

Steiger B groeit naar dertien medewerkers

Sinds enkele weken versterken Tim Hendriks en Anne Jonker de gelederen van Steiger B. Het team komt daarmee uit op dertien medewerkers. Anne gaat zich richten op de kinderopvang in Amsterdam en Haarlem en Tim op de woningcorporaties in Zuidoost-Nederland.‘Ik vind het verbinden mooi’ vertelt Anne. ‘Mensen faciliteren in het vinden van de juiste plek om te werken. En opdrachtgevers help ik graag aan de goede contacten. Mijn oprechte betrokkenheid bij de mens en al zijn ontwikkelmogelijkheden, helpen hierbij’. Na een studie klinische psychologie werkte Anne in de huiswerkbegeleiding. Eerst als locatiemanager en daarna als regiomanager, kwam ze er achter dat de mensen het werk ’maken’. ‘Dat begint met de juiste mensen op de juiste plek krijgen en dat is wat me aantrekt in de arbeidsbemiddeling. In deze functie bij Steiger B komen mijn achtergrond als psychologe en mijn interesse in de zakelijk markt samen’.

 

Prikkelen en ontwikkelen

‘Als klinisch psychologe draaide mijn werk vooral om de aspecten die 'niet goed’ gingen. Mijn interesse zit juist enorm in de talenten van de mens en hoe we die ideaal kunnen prikkelen, ontwikkelen en inzetten. Daarnaast werk ik erg graag naar een specifiek doel toe; namelijk groei! Ik houd van een uitdaging en bij Steiger B liggen daar nu volop mogelijkheden in de kinderopvang-branche. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden en bij Steiger B heb ik een grote onderlinge betrokkenheid en goede sfeer ervaren’. In haar vrije tijd is Anne veel te vinden op het water; lekker roeien, zeilen en andere watersporten. 

 

Maatschappelijke drive

Tim brengt Steiger B ervaring bij een groot detacheringsbureau, bij een woningcorporatie én een groot netwerk in Zuidoost-Nederland. Hij werkte zelf als werkvoorbereider, projectleider, opzichter, accountmanager en teamleider. Als accountmanager bouwkunde bij een groot detacheringsbureau was hij druk met het bemiddelen van technisch specialisten in de regio Gelderland. Daarna werkte hij 10 jaar bij een woningcorporatie aan zowel de vastgoedkant  als die van het wonen. ‘Het maken van de juiste match in organisaties met een grote maatschappelijke drive, is voor mij een mooie uitdaging. Helemaal bij een organisatie die op een eerlijke manier, met oog voor duurzaamheid, relatie en kwaliteit zijn werk doet!’

 

Opvangen vergrijzing

Tim heeft  liever spijt van de dingen die hij wel gedaan heeft dan van de dingen die hij niet deed. In de woningcorporatie-branche ziet hij de behoefte van het vinden van goede mensen aan de vastgoedkant en het opvangen van de vergrijzing. Hij gaat dus vol voor het boeken van klinkende resultaten op die terreinen.

Steiger B Tim HendriksLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel