Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
1 september 2020

Nieuwe adviseurs woningcorporaties Gertjan en Alexander

Per 1 september versterken Alexander Dekker en Gertjan Versteeg het team woningcorporaties van Steiger B. Zij richten zich als adviseur op Zuid-Holland en Utrecht/Flevoland.De komst van beide nieuwe adviseurs betreft deels uitbreiding en deels vervanging van collega’s die Steiger B in de afgelopen periode hebben verlaten. Het team woningcorporaties bestaat vanaf 1 september uit vijf adviseurs en twee werving- en selectieconsultants. De adviseurs zijn het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en houden zich bezig met zowel detachering als met werving en selectie. De twee consultants nemen de exclusieve werving- en selectietrajecten voor hun rekening en werken voor opdrachtgevers door het hele land. Door het zo te organiseren verwachten we voor beide takken van dienstverlening (interim en vast) de beste kwaliteit te bieden.

De juiste mensen

Alexander kwam in zijn vorige functie als salesmanager voor intercomsystemen van Intratone, veel in aanraking met woningcorporaties. ‘Het doel van woningcorporaties, mensen zo goed en betaalbaar mogelijk laten wonen, sprak mij altijd erg aan in die contacten’.  Hij gaat zich richten op de uitbreiding van het Steiger B netwerk in Zuid-Holland. ‘Mijn ervaring bij de corporaties zal mij helpen om nieuwe contacten te leggen. Dat ik de processen binnen woningcorporaties al enigszins in beeld heb, is ook van grote waarde. Zo kan Steiger B ervoor zorgen dat we nog meer mensen helpen aan de juiste functie binnen een corporatie. En we kunnen corporaties helpen aan de juiste mensen voor hun teams’.

Aanvulling

Gertjan wordt de Steiger B contactpersoon voor woningcorporaties in de regio Utrecht, Flevoland en een stukje van Gelderland.  Hij is via zijn oud-collega Yvonne Koning in contact gekomen met Steiger B. ‘Ik heb veel ervaring in re-integratie/re- en outplacement.  Bemiddelen en werven is een heel andere dynamiek en dus een prachtige aanvulling op mijn eigen loopbaan tot nu toe’. 

 

Wat wel kan

‘In mijn oude baan had ik contact met veel soorten werkgevers en kandidaten; op allerlei niveaus, van de conciërge tot de afdelingsmanager. Iedereen heeft bij mij aan tafel gezeten’. Gertjan begeleidde kandidaten die door mentale en fysieke beperkingen hun werk niet meer konden doen. ‘Door mijn brede kennis van de arbeidsmarkt, mijn persoonlijk netwerk en mijn pragmatische instelling, kon ik een koppeling maken met wat wél kan. Vorig jaar heb ik bijvoorbeeld een HBO-verpleegkundige met fysieke beperkingen, begeleid. Zij gaf aan dat ze het adviseren en informeren van patiënten het leukst vond. Ze was ook analytisch ingesteld en graag bezig met complexe vraagstukken. Wij hebben toen een nieuw CV opgesteld en zijn op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever. Inmiddels werkt zij met veel plezier als Arbo verpleegkundige bij een groot vervoerbedrijf’. 

steiger bLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel