Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 
23 augustus 2016

Steiger B heeft een zusje

Deze zomer werd Steiger B een zusteronderneming rijker. Meet Berlage, de bijzondere plek voor werken, vergaderen en evenementen in de Beurs van Berlage, werd eigendom van dezelfde holding waar ook Steiger B een werkmaatschappij van is. “Er diende zich een unieke kans aan om eigenaar te worden van deze Seats2Meetlocatie waar we als Steiger B al enkele jaren kantoor houden en die wilde ik niet laten lopen”, aldus eigenaar Hans Huijsmans.

Op een warme julidag ruim drie jaar geleden liep Hans voor het eerst over de drempel van Meet Berlage op zoek naar een inspirerende plek om te gaan werken aan de uitbouw van zijn nog prille bureau voor personeelsbemiddeling, advies en projectondersteuning. Meet Berlage was op dat moment net gelanceerd door Felix Lepoultre. Felix was er in geslaagd de directie van de Beurs van Berlage te overtuigen van de meerwaarde van een Seats2Meetlocatie in het leegstaande voormalige effectenbeursdeel van de Beurs. De internationale Seats2Meetformule is ontstaan vanuit de overtuiging dat deze tijd vraagt om laagdrempelige platforms waar verbinding van kennis en competenties de sleutel zijn tot economisch succes. En zo is Meet Berlage dan ook opgezet: met tientallen werkplekken in de centrale co-workinglounge, ruime en rustige deskspace die ad hoc voor een paar uur, maar ook voor één of meer dagen per maand gehuurd kan worden, verschillende grote en kleinere ruimtes geschikt voor alles van een groot evenement tot een persoonlijk coachgesprek, en tenslotte nog 10 kantoorruimtes voor ‘startups’ en ‘scale-ups’.

Hans: “Toen de vorige eigenaar me liet weten dat hij toe was aan een volgende uitdaging, dacht ik meteen aan een overname. Het leek me fantastisch om ons netwerk van professionals hiermee ook een fysieke werk- en ontmoetingsplek te kunnen bieden tegenover het Amsterdamse Centraal Station. En de Seats2Meetfilosofie van het delen van kennis, ervaring en netwerk sluit zo mooi aan op waar we bij Steiger B als betrokken fairbinders in geloven.”

De dagelijkse exploitatie van Meet  Berlage wordt verzorgd door een enthousiast en gastvrij team dat alles in het werk stelt om bijeenkomsten en evenementen tot een succes te maken. Ook werken of vergaderen bij Meet Berlage? Boek meteen op seats2meet.com. Of kijk voor meer informatie op de website van Meet Berlage

Meet Berlage


Lees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel