Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Veel gestelde vragen


Voldoet Steiger B aan de registratieplicht volgens de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (Waadi)?

Steiger B is geregistreerd als uitleenbureau dat arbeidskrachten ter beschikking stelt in de zin van de wet Waadi (78202). U kunt dit eenvoudig controleren bij de Kamer van Koophandel middels deze link: https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/inschrijven-bij-de-kamer-van-koophandel/moet-ik-mijn-bedrijf-inschrijven/in--of-uitlenen-van-arbeidskrachten/waadi-check/.  Het KvK-nummer van Steiger B is 56485964.Voor welke opdrachtgevers heeft Steiger B gewerkt?

Wij werkten de afgelopen jaren voor grote en kleinere opdrachtgevers door heel Nederland. Klik hier voor een greep uit de woningcorporaties die we tot onze  opdrachtgevers mochten en mogen rekenen. En hier voor actuele en recente opdrachtgevers in de kinderopvang.

Krijg ik korting als ik meer vacatures laat invullen door Steiger B?

Ja, op onze werving- en selectiediensten bieden wij korting als wij binnen een jaar meer vacatures voor u mogen vervullen. De korting kan oplopen tot 10% op het geldende tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Heeft Steiger B een garantieregeling wanneer een kandidaat na bemiddeling voortijdig zijn baan opzegt of toch niet voldoet?

Ja. Als het dienstverband met een kandidaat binnen de proeftijd wordt beëindigd dan gaat Steiger B kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Hoe dekt Steiger B mijn ketenaansprakelijkheid af?

Bij de inzet van tijdelijk personeel via derden is het van belang om te zorgen dat u geen risico loopt om aansprakelijk gesteld te worden voor onderbetaling van de ingehuurde medewerkers of voor het achterwege blijven van afdracht van loonheffing en BTW. Steiger B garandeert dat door ons gedetacheerde medewerkers altijd minimaal het cao-loon betaald krijgen dat hoort bij de functie. Desgewenst verstrekken we graag een kopie van de loonstrook van de medewerker. Door een deel van onze factuur te voldoen via onze G-rekening bij de belastingdienst voorkomt u dat u aansprakelijk gesteld kunt worden voor niet afgedragen loonheffing en BTW. Overigens betalen wij als betrokken fairbinders uiteraard altijd netjes belasting ;-).

Wat betekent fair voor Steiger B?

Wij zijn betrokken fairbinders die de wereld mooier willen maken. Wij helpen opdrachtgevers fairder. En daarmee bedoelen we: succesvol in onze bemiddeling, vanuit een gedeelde maatschappelijke betrokkenheid en op basis van redelijke tarieven en voorwaarden.

Wat is de opzegtermijn van een kwaliteitszorgabonnement?

Het kwaliteitszorgabonnement dat wij bieden aan opdrachtgevers in de kinderopvang is een doorlopende overeenkomst, die opgezegd kan worden met een termijn van een maand. Voorbeeld: als u voor 1 oktober opzegt, dan eindigt het abonnement op 1 november en bent u over de maand oktober voor het laatst uw abonnementsgeld verschuldigd.

Is het mogelijk een kandidaat over te nemen?

Ja, als een interim via Steiger B een jaar fulltime voor u gewerkt heeft, dan kunt u deze kosteloos overnemen. Wilt u de interim voor die tijd overnemen, dan gaan we met u in gesprek over een voor de situatie redelijke overnamevergoeding.

Werkt Steiger B landelijk?

Ja, ons kantoor zit in Amsterdam, maar onze adviseurs bestrijken het hele land en komen graag bij u langs ongeacht uw vestigingsplaats.

Bedient Steiger B het gehele speelveld en voor welke functies bemiddelt Steiger B?

Ja, Steiger B biedt de juiste kandidaat voor tijdelijke of vaste functies van elk niveau in de volle breedte van uw werkgebied. Bij woningcorporaties: woondiensten, vastgoed, financiƫn & administratie, human resources, communicatie en strategie & beleid. In de kinderopvang bent u bij ons aan het juiste adres voor alle functies op staf- en managementniveau.