Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Woningcorporaties

Al meer dan een eeuw zorgen woningcorporaties er voor dat mensen met lagere inkomens toegang hebben tot betaalbare woningen van goede kwaliteit. De wereld mooier maken dus, dat is wat corporaties doen. En dat is wat we bij Steiger B ook graag doen. Onze adviseurs woningcorporaties zijn thuis in de sector en helpen u met verstand van zaken met vragen op het gebied van personeelsbemiddeling, advies en projectondersteuning.

 

Interim & detachering

Steiger B biedt de juiste kandidaten voor tijdelijke capaciteitsvragen in de volle breedte van uw werkgebied en op elk niveau: van opzichter tot manager vastgoed, van medewerker klantenservice tot adviseur strategie en van personeelsfunctionaris tot directeur. Binnen 72 uur leveren wij geschikte kandidaten met wie we altijd een grondige intake hebben gedaan. Hun diploma’s zijn gecheckt en hun referenties zijn ingewonnen. Omdat we thuis zijn in de corporatiesector begrijpen we welke kandidaat het beste past bij uw vraag. De kandidaten die we bij u inzetten zijn soms ZZP’ers. Of ze zijn bij ons in dienst en worden bij u gedetacheerd. U loopt geen enkel risico bij uitval door ziekte. Uw ketenaansprakelijkheid voor afdracht van loonheffing en BTW kan worden afgedekt door gebruik van onze G-rekening bij de belastingdienst.

Werving & selectie

Als woningcorporatie zoekt u voor uw vacatures maatschappelijk betrokken professionals. Steiger B kan u daarbij fairder helpen. Fairder wil bij ons zeggen: met succes, vanuit een gedeelde maatschappelijke betrokkenheid en op basis van faire tarieven. Wij verzorgen werving- en selectieopdrachten voor functies van elk niveau in de volle breedte van uw werkgebied: woondiensten, vastgoed, financiën & administratie, human resources, communicatie en strategie & beleid. We stelden de afgelopen jaren vele opdrachtgevers tevreden en dat blijven we doen. Dankzij onze kennis van de sector vinden we voor u de juiste kandidaat. En met onze zorgvuldige communicatie, zowel met u als met uw kandidaten, tonen we onze betrokkenheid.

Advies & projectondersteuning

In ons netwerk beschikken we over adviseurs met de expertise die nodig is voor het beantwoorden van uw adviesvraag in de volle breedte van uw werkgebied: woondiensten, vastgoed, financiën & administratie en strategie & beleid. En de adviseurs binnen ons eigen team kunnen u bijstaan bij projectmatige werkzaamheden op het gebied van bestuur en organisatie. Denk aan het coördineren van een veranderingstraject, het ondersteunen van een dialoog met stakeholders of het schrijven van voorstellen voor ondernemingsraad, MT, beleggingscommissie of Raad van Commissarissen.
 

Veel gestelde vragen


Krijg ik korting als ik meer vacatures laat invullen door Steiger B?

Ja, op onze werving- en selectiediensten bieden wij korting als wij binnen een jaar meer vacatures voor u mogen vervullen. Graag gaan we met u in overleg over volumes en kortingen. Neem contact op met één van onze adviseurs.Voor welke opdrachtgevers heeft Steiger B gewerkt?

Wij werkten de afgelopen jaren voor grote en kleinere opdrachtgevers door heel Nederland. Klik hier voor een greep uit de woningcorporaties die we tot onze  opdrachtgevers mochten en mogen rekenen. En hier voor actuele en recente opdrachtgevers in de kinderopvang.Voldoet Steiger B aan de registratieplicht volgens de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (Waadi)?

Steiger B stelt arbeidskrachten ter beschikking op detacheringsbasis via haar 100%-dochteronderneming Steiger B Detacheringen B.V. Deze onderneming is geregistreerd als uitleenbureau dat arbeidskrachten ter beschikking stelt in de zin van de wet Waadi (78202). U kunt dit eenvoudig controleren bij de Kamer van Koophandel middels deze link: https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/inschrijven-bij-de-kamer-van-koophandel/moet-ik-mijn-bedrijf-inschrijven/in--of-uitlenen-van-arbeidskrachten/waadi-check/.  Het KvK-nummer van Steiger B Detacheringen is 69253234.Voor welke functies bemiddelt Steiger B?

Steiger B biedt de juiste kandidaat voor tijdelijke of vaste functies van elk niveau in de volle breedte van uw werkgebied. Bij woningcorporaties: woondiensten, vastgoed, financiën & administratie, human resources, communicatie en strategie & beleid. In de kinderopvang bent u bij ons aan het juiste adres voor alle functies op staf- en managementniveau.Is het mogelijk een kandidaat over te nemen?

Ja, als een interim via Steiger B 1872 uur (dit komt neer op een jaar fulltime) voor u gewerkt heeft, dan kunt u deze kosteloos overnemen. Wilt u de interim voor die tijd overnemen, dan gaan we met u in gesprek over een voor de situatie redelijke overnamevergoeding.Heeft Steiger B een garantieregeling wanneer een kandidaat na bemiddeling voortijdig zijn baan opzegt of toch niet voldoet?

Ja. Als het dienstverband met een kandidaat binnen de proeftijd wordt beëindigd dan gaat Steiger B kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat.Hoe dekt Steiger B mijn ketenaansprakelijkheid af?

Bij de inzet van tijdelijk personeel via derden is het van belang om te zorgen dat u geen risico loopt om aansprakelijk gesteld te worden voor onderbetaling van de ingehuurde medewerkers of voor het achterwege blijven van afdracht van loonheffing en BTW. Steiger B garandeert dat door ons gedetacheerde medewerkers altijd minimaal het cao-loon betaald krijgen dat hoort bij de functie. Desgewenst verstrekken we graag een kopie van de loonstrook van de medewerker. Door een deel van onze factuur te voldoen via onze G-rekening bij de belastingdienst voorkomt u dat u aansprakelijk gesteld kunt worden voor niet afgedragen loonheffing en BTW. Overigens betalen wij als betrokken fairbinders uiteraard altijd netjes belasting ;-).Wat betekent fair voor Steiger B?

Wij zijn betrokken fairbinders die de wereld mooier willen maken. Wij helpen opdrachtgevers fairder. En daarmee bedoelen we: succesvol in onze bemiddeling, vanuit een gedeelde maatschappelijke betrokkenheid en op basis van redelijke tarieven en voorwaarden.Werkt Steiger B landelijk?

Ja, ons kantoor zit in Amsterdam, maar onze adviseurs bestrijken het hele land en komen graag bij u langs ongeacht uw vestigingsplaats.