Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Woningcorporaties

Al meer dan een eeuw zorgen woningcorporaties er voor dat mensen met lagere inkomens toegang hebben tot betaalbare woningen van goede kwaliteit. De wereld mooier maken dus, dat is wat corporaties doen. Steiger B helpt ze daarbij. Soms doen we dat met adviseurs uit ons eigen team in een advies- of projectondersteunende rol. Veel vaker helpen we door de inzet van derden: deskundige en maatschappelijk gedreven professionals. Ben jij zo’n professional? Kun jij een woningcorporatie fairder helpen? Dan willen we je graag leren kennen, schrijf je in bij Steiger B!

 

Interim & detachering

Voor tijdelijke inzet bij woningcorporaties bemiddelen wij professionals op operationeel, tactisch en strategisch niveau: van klantenservicemedewerker tot directeur. En in de volle breedte van het werkgebied van woningcorporaties: bestuur & beleid, assetmanagement, verhuur en sociaal beheer, technisch beheer, financiën & administratie, human resources, marketing & communicatie.

Wij bemiddelen vaak ZZP’ers, maar afhankelijk van de wensen van jou en onze opdrachtgever bieden we ook dienstverbanden bij Steiger B aan en detacheren we je vervolgens bij de opdrachtgever.

Omdat het om tijdelijke inzet gaat, zoeken we mensen die ruime, voor de functie relevante, ervaring hebben. Inwerktijd is vaak beperkt, je moet er meteen staan. Daarnaast ben je resultaatgericht en zakelijk. Maar je beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden én je kunt reflecteren op je eigen functioneren. En tenslotte ben je natuurlijk betrokken bij de maatschappelijke missie van de opdrachtgever en integer in je handelen. Voldoe je aan dit profiel? Leg dan aan bij Steiger B en schrijf je direct in. Of kijk eerst naar onze actuele vacatures.

Van Steiger B mag je ook betrokkenheid verwachten, zowel tijdens de selectieprocedure, tijdens de opdracht én daarna. Bovendien helpen we je fairder. Fairder wil zeggen: met een klinkende presentatie van je kandidatuur bij de opdrachtgever, transparant en redelijk in tarieven en marges, op basis van redelijke voorwaarden en met respect voor je privacy. ZZP’ers kunnen rekenen op gegarandeerde betaling van hun factuur binnen veertien dagen

Werving & selectie

Voor woningcorporaties zijn we regelmatig op zoek naar professionals die een tijdelijk of vast dienstverband bij de woningcorporatie ambiëren. Het gaat om functies op operationeel, tactisch en strategisch niveau: van klantenservicemedewerker tot directeur. En in de volle breedte van het werkgebied van woningcorporaties: bestuur & beleid, assetmanagement, verhuur en sociaal beheer, technisch beheer, financiën & administratie, human resources, marketing & communicatie.

Op onze vacaturepagina zie je voor welke vacatures we op dit moment kandidaten zoeken. In de vacaturebeschrijving lees je of het om een tijdelijke opdracht of om een dienstverband bij de opdrachtgever gaat.
Bij een werving- en selectie-opdracht zoeken we soms met behulp van advertenties in relevante media. Maar vaak zoeken we eerst binnen ons eigen netwerk naar passende kandidaten. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe baan? Leg dan aan bij Steiger B en schrijf je vrijblijvend in, zodat we je makkelijk vinden op het moment dat we voor een vacature aan het werven zijn.

De functie-eisen, waaronder de mate van ervaring, verschillen uiteraard per vacature. Maar in alle gevallen zijn wij op zoek naar betrokken professionals: betrokken bij de maatschappelijke missie van de opdrachtgever, integer in je handelen en een kei in je vak.

Advies & projectondersteuning

Soms zitten woningcorporaties met inhoudelijke of organisatorische vraagstukken waar ze specifieke expertise of een frisse blik van derden bij nodig hebben. Als ze aanleggen bij Steiger B, brengen wij een adviseur aan boord. In de afgelopen jaren leverden we bijdragen aan samenwerkingstrajecten tussen corporaties en aan reorganisaties, waren we rapporteur bij overleg met stakeholders en ondersteunden we bij het opstellen van projectdocumenten over vastgoedprojecten ten behoeve van managementteams, beleggingscommissies en Raden van Commissarissen.

Naast de adviseurs uit ons eigen team zetten we voor deze adviesopdrachten ook zo nu en dan kandidaten uit ons netwerk in. Beschik je over specifieke expertise en ruime ervaring als adviseur?Leg dan aan bij Steiger B en schrijf je vrijblijvend in, zodat we je makkelijk vinden op het moment dat we een geschikte kandidaat zoeken voor een adviesopdracht. Uiteraard ben je een betrokken professional: betrokken bij de maatschappelijke missie van de opdrachtgever, integer in je handelen en gepokt en gemazeld als adviseur.
 

Veel gestelde vragen


Hoe blijf ik het beste op de hoogte van nieuwe vacatures en opdrachten?

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures en opdrachten is om bij ons ingeschreven te staan én om onze bedrijfspagina op LinkedIn te volgen. Nog niet inschreven? Schrijf je dan nu direct in. Voor nieuwe vacatures en opdrachten benaderen we gericht mensen uit ons bestand. Maar we plaatsen vacatures vaak ook op onze bedrijfspagina op LinkedIn en op onze website. Klik hier om onze bedrijfspagina te volgen.

Als mijn opdracht als ZZP’er via Steiger B verlengd wordt, of ik word na een tijdje terug gevraagd door de opdrachtgever, mag ik dan zonder tussenkomst van Steiger B voor de opdrachtgever aan de slag?

Ja, zodra je een jaar fulltime voor een opdrachtgever gewerkt hebt kun je zonder tussenkomst van Steiger B bij de opdrachtgever aan de slag. Willen jij en de opdrachtgever voor die tijd met elkaar in zee, dan gaan we met de opdrachtgever in gesprek over een voor de situatie redelijke overnamevergoeding.

Als ik als ZZP’er via Steiger B werk, binnen hoeveel dagen betaalt Steiger B dan mijn rekening?

Wij garanderen betaling van je factuur binnen veertien dagen, ongeacht hoe lang wij op betaling van onze factuur aan de opdrachtgever moeten wachten.

Wat betekent fair voor Steiger B?

Wij zijn betrokken fairbinders die de wereld mooier willen maken. Wij helpen professionals fairder. En daarmee bedoelen we: succesvol in onze bemiddeling, vanuit een gedeelde maatschappelijke betrokkenheid en op basis van redelijke tarieven en voorwaarden.

Neemt Steiger B ook mensen in vaste dienst of krijg ik een tijdelijk contract?

Professionals die wij detacheren nemen we in eerste instantie in dienst op basis van een tijdelijk dienstverband. Afhankelijk van de vraag in de markt en jouw functioneren praten we graag over voortzetting en daarbij is uiteindelijk ook een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Als ik door Steiger B gedetacheerd ben, wanneer ontvang ik dan mijn salaris?

Onze salarissen worden elke maand betaald op de 25e of de eerstvolgende werkdag daarna als die dag in een weekend of op een feestdag valt.