Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Hans Huijsmans

Oprichter en algemeen directeur

Hans werkte bij de rijksoverheid en in de corporatiesector, voordat hij als zelfstandig ondernemer in de kinderopvang samen met een compagnon een bedrijf startte. Na verkoop van dat bedrijf begon Hans in 2010 als zelfstandig adviseur en interimmanager in de kinderopvang en in de corporatiesector. Die activiteiten zijn uiteindelijk uitgemond in Steiger B. 'Zowel in de corporatiesector als in de kinderopvang gaat het om maatschappelijk ondernemen. Steiger B is voor mij geslaagd als maatschappelijk ondernemers ons ervaren als een partner bij het verwerkelijken van hun missie'.
Hans Huijsmans
 

Sandra Vinke

Commercieel directeur

Met ruim 20 jaar ervaring als consultant en manager in de arbeidsbemiddeling, waarvan 15 binnen de corporatiesector, heeft Sandra alles in huis om de prestaties van Steiger B een paar stappen verder te brengen. Relaties en medewerkers uit het verleden omschrijven haar als gedreven, vrolijk, toegankelijk, nuchter, mensgericht, steunend en luisterend. 'De waarden waar Steiger B voor staat, sluiten perfect aan bij hoe ik graag zaken doe: fair en gericht op kwaliteit. Ik ben er van overtuigd dat er voor Steiger B nog een wereld te winnen is en daar geef ik graag samen met Hans en de rest van het team richting aan'.
Sandra Vinke
 

 

Catherine Beerends

Adviseur kinderopvang

Rode draad in de loopbaan van Catherine is het werken met en voor kinderen. Zij is haar carriere begonnen in de kinderopvang en heeft daarna verschillende rollen binnen de jeugdhulpverlening vervuld. In 2008 maakte Catherine de stap terug naar de kinderopvang. 'Omdat ik verschillende functies binnen de kinderopvang goed ken en zelf heb uitgevoerd, weet ik waar kinderopvangorganisaties mee geholpen zijn. Het is mooi om een organisatie te helpen bij professionalisering, zeker als uiteindelijk de kinderen er beter van worden!'
Catherine Leon
 

Inge Geerling

Werving & selectie consultant

Inge werkte bij verschillende woningcorporaties in verschillende rollen: van woonconsulent tot beleidsadviseur, als servicemanager en clustermanager. Enkele jaren geleden combineerde zij haar passie voor wonen met die voor de wereld van werk. Ze deed een opleiding voor loopbaanadviseur en maakte de overstap naar de arbeidsbemiddeling voor woningcorporaties. 'Het verbinden van mensen en organisaties op zo’n manier dat er op alle vlakken meerwaarde is, geeft veel voldoening. Bij Steiger B is dat de basis van onze dienstverlening'.
Inge Geerling;
 

Mireille Hanselman

Adviseur woningcorporaties, regio Oost-Nederland

Mireille heeft sinds haar opleiding Personeel en Arbeid altijd in de arbeidsbemiddeling gewerkt. Voordat ze de overstap maakte naar Steiger B werkte ze jarenlang als consultant bij een bemiddelaar in de corporatiesector. Ze kent de sector en weet welke mensen de sector nodig heeft om het verschil te kunnen maken. 'De corporaties staan voor een spannende opgave de komende jaren en ik lever daar graag mijn eigen bijdrage aan'.
MireilleHanselman
 

Martine Houthuijs

Officemanager

Door haar jarenlange ervaring als traffic- en productmanager in de reclamewereld weet Martine wat hard en onder druk werken is in een zakelijke en commerciële omgeving. Nu is ze officemanager bij Steiger B voor een beperkt aantal uur per week en helpt ze ons uit de brand met allerlei uiteenlopende werkzaamheden en projecten. 'Ook bij Steiger B gaat het er zakelijk en commercieel aan toe, maar de missie van betrokken fairbinden geeft wel een heel andere sfeer en dat spreekt me aan'.
“Martine
 

Yvonne Koning

Werving & selectie consultant

De roots van Yvonne liggen in het werken bij en voor woningcorporaties. Zij oefende er verschillende functies uit op het vlak van wonen. Ook op het gebied van wonen en zorg was Yvonne actief. En de afgelopen jaren deed ze ervaring op in re-integratie en outplacement. Yvonne heeft 8 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling bij woningcorporaties. 'Iedere verbinding van mens en werk is uniek en vraagt om oprechte interesse en verdieping in mensen, organisaties en de branche. Bij Steiger B is dat volop aanwezig en weten we daarom de juiste match te maken'.
Yvonne Koning Steiger B
 

Salima el Messaoudi

Medewerker backoffice

Salima is een veelzijdige dame. Niet alleen heeft ze jarenlange ervaring met backoffice functies binnen de arbeidsbemiddeling. Ze had ook haar eigen cateringbedrijf en werkte als kraamverzorgende. De rode draad in al deze activiteiten is Salima’s dienstverlenende instelling: ze wil altijd voor iedereen klaarstaan. Haar functie bij Steiger B vindt Salima extra interessant, omdat het bedrijf groeit en er nog volop gebouwd wordt. Zelf zegt ze daarover: 'Ik wil als spil in het web graag mijn steentje bijdragen aan de ambities en verdere groei van Steiger B'. En daarbij denkt ze graag mee om de processen verder te verbeteren en efficiënter te maken.
Salima El Messaoudi Steiger B
 

Sven Nijssen

Adviseur woningcorporaties, regio Noord-Holland

Sven heeft na zijn opleiding Personeel & Arbeid ruim 5 jaar ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling in de provincie Noord-Holland. Aanvankelijk in het bemiddelen van technische specialisten en sinds anderhalf jaar in de bemiddeling binnen de non-profit sector. Het verbinden van mensen geeft Sven veel energie. Door zijn oprechte interesse in het individu krijgt hij de kwaliteiten en drijfveren van kandidaten scherp in beeld en slaagt hij er in de juiste match te maken met een vacature. Sven werkt aan lange en duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers, o.a. door heel zorgvuldig te zijn in het bemiddelingsproces. Waarom hij kiest voor Steiger B? 'Steiger B onderscheidt zich in positieve zin in de dienstverlening door transparantie, idealen, en een bewust, betrokken werkwijze. Een goede match!'
Sven Nijssen Steiger B
 

Tim Hendriks

Adviseur woningcorporaties, regio Zuidoost-Nederland

Werkvoorbereider, projectleider, opzichter, accountmanager en teamleider, Tim was het allemaal. Als accountmanager bouwkunde bij een groot detacheringsbureau was hij druk met het bemiddelen van technisch specialisten in de regio Gelderland. Daarna werkte hij 10 jaar bij een woningcorporatie waar hij zowel aan de vastgoed- als aan de wonenkant actief was. Nu verenigt Tim bij Steiger B zijn ervaring in de twee sectoren. 'Het maken van de juiste match in organisaties met een grote maatschappelijke drive is een mooie uitdaging. Om dit te mogen doen bij een organisatie die op een eerlijke manier, met oog voor duurzaamheid, relatie en kwaliteit zijn werk doet is helemaal mooi!'
Tim Hendriks Steiger B
 

Gertjan Versteeg

Adviseur woningcorporaties, regio Midden-Nederland

Gertjan werkte lang als re-integratie- en loopbaanadviseur. Dagelijks was hij bezig om zijn kandidaten te begeleiden en bemiddelen naar een passende baan op de arbeidsmarkt. Gertjan wil graag de verbindende schakel te zijn tussen kandidaat en werkgever. Goed en regelmatig contact met klanten vindt hij belangrijk om in te kunnen spelen op wensen en verwachtingen. Kernwaarden voor kandidaten en voor zichzelf zijn werken aan je eigen employability en het vinden van werkplezier. Samen met Steiger B wil Gertjan graag de wereld een beetje mooier maken: 'Ik denk hierbij vaak aan het nummer ‘Man in the mirror’ van Michael Jackson; wat kan ik zelf bijdragen? En dat mag best ook iets kleins zijn, zoals het vrijwilligerswerk wat ik doe voor JINC'.
Gertjan Versteeg Steiger B
 

Heleen Woertman

Werving & selectie consultant

Sinds Heleen in 2011 is begonnen als recruiter, is het haar passie om de juiste match tussen kandidaat, vacature en opdrachtgever te maken. Ze haalt het meeste plezier en voldoening uit het stellen van de juiste vragen bij de opdrachtgever en de daarbij horende zoektocht naar het vinden van het juiste talent. Enthousiast, energiek, leergierig en resultaatgericht zijn eigenschappen die Heleen typeren. Door haar oud collega’s werd ze gezien als een verbinder. Zodoende was de stap naar Fairbinder bij Steiger B natuurlijk geen grote! Door haar ruime ervaring binnen de recruitment branche en semi-overheid is het spotten naar mogelijkheden een tweede natuur geworden. Heleen weet met haar grote mensenkennis en prettige communicatieve vaardigheden snel het vertrouwen te winnen en de juiste match te maken. 'Ik voelde me direct erg thuis bij Steiger B. Ik zet mijn ervaring graag in om kritisch met corporaties mee te denken en hen te adviseren bij de uitdagingen waar ze voor staan!'
Heleen Woertman Steiger B
Heleen Woertman Linked In