Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Beleidsadviseur


Voor huurdersbelangenvereniging HBVA in Amersfoort zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur voor 24 uur per maand.
Jij geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de organisatie en de Alliantie en stelt adviesstukken op. Meer info: Gertjan, 06-29527068 of gertjan@steigerb.nl.
Lees meer >>

Accountmanager Woningcorporaties of Kinderopvang Randstad
Steiger B


Ben jij onze nieuwe betrokken collega accountmanager woningcorporaties of kinderopvang die onze opdrachtgevers op fairbindende wijze helpt om de juiste professionals te vinden? Als accountmanager bij Steiger B heb je zowel de rol van adviseur als van recruiter. Wij groeien snel en hebben je hard nodig! Interesse?
Lees meer >>

Senior Medewerker Financiën
Stichting Eigen Bouw


Wil jij werken bij de kleine, maar dynamische verhuurorganisatie Eigen Bouw in Deventer-Colmschate en ben jij die breed inzetbare financial (van het zelfstandig opstellen van financiële rapportages, projectadministratie, stook- en servicekosten tot de jaarlijkse huurverhoging)? Graag kom ik met jou in contact! Bel Mireille op 06-40065324.
Lees meer >>

Projectleider groot onderhoud en herstructurering
Woonstichting Joost


Kom werken bij JOOST! Word jij onze nieuwe projectleider groot onderhoud & herstructurering?Voor een van de leukste woningcorporaties in Brabant zoeken wij een nieuwe bevlogen projectleider.
Ben jij een daadkrachtige en overtuigende heer of dame die projecten op tijd, binnen budget en volgens plan realiseert? =>
Lees meer >>

Projectleider groot onderhoud en renovatie
Woonstichting Joost


Kom werken bij JOOST!
Word jij onze nieuwe projectleider groot onderhoud & renovatie?
Voor een van de leukste woningcorporaties in Brabant zoeken wij een nieuwe bevlogen projectleider. Wil je meer weten? Tim Hendriks via 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl
Lees meer >>

Medewerker KCC


Voor een woningcorporatie in Z-H zijn wij op zoek naar een mw Klantcontact (32 u) voor een periode van 6 maanden. Heb jij ervaring in deze rol? Ben je direct beschikbaar? Neem contact op met Sven Nijssen. Mail naar sven@steigerb.nl of bel naar 0611050143.
Solliciteer direct >>

Medewerker P&O a.i.


Voor een corporatie in de Bollenstreek zoeken wij voor een periode van minimaal 3 maanden een Medewerker P&O. Heb jij minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie en met ADP iHCM dan horen we graag van je. Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Senior Bewonersbegeleider
Rijswijk Wonen


Voor Rijswijk Wonen zoeken wij -voor tijdelijk of voor vast- een bevlogen Sociaal projectleider voor de bewonersparticipatie en -begeleiding bij herstructurerings- en verduurzamingsprojecten. Een unieke en super leuke baan! Ben je initiatiefrijk en oplossingsgericht? Bel me voor meer info: 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Projectleider Nieuwbouw OF Renovatie


Ben jij DE ervaren projectleider waarbij geen project te complex is? Dan hebben wij de perfecte vervolg stap voor jou!
Voor het Projectbureau van Woonbron, zijn we op zoek naar een ervaren Projectleider Renovatie OF Nieuwbouw (36 uur)


Lees meer >>

Manager Kinderopvang & Pedagogiek
Kinderopvang Dronten


Team locatiemanagers, pedagogisch coaches en intermediairs ouderbetrokkenheid zoeken een manager met visie!! Ben jij een echte bruggenbouwer die visie kan door vertalen naar beleid én weet jij jouw teams hierin mee te nemen? Dan kunnen we een mooie match worden; lees vooral verder!
Lees meer >>

Teamleider Vastgoedondersteuning


Voor een corporatie in de regio van Arnhem zijn we op zoek naar een tijdelijke Teamleider Vastgoedadvies en -ondersteuning (36 uur per week voor min 4 maanden). Ben jij de coachende teamleider wie ook over de inhoud mee kan praten, reageer dan naar Tim 06-21963788 of naar tim.hendriks@steigerb.nl.
Lees meer >>

Controller
BrabantWonen


Ben jij de geboren procesdenker, die altijd 'in control' is en betekenis weet te geven aan getallen?
Wij op zoek naar een energieke Controller die in deze veelzijdige functie een uitdaging niet uit de weg gaat.
Wil je meer weten? Bel of mail met Heleen (heleen@steigerb.nl of 0625586470).
Lees meer >>

Clustermanager a.i.


Clustermanager kinderopvang a.i. regio Leiden gezocht! Voor de duur van minimaal 3 maanden voor 24-32 uur. Start half februari.
Solliciteer direct >>

Bouwkundig Opzichter
Welwonen


Voor Welwonen, waar wonen en welzijn onder 1 dak zitten, zoeken wij een Bouwkundig Opzichter voor het Planmatig Onderhoud. Leuke uitdagende functie met toekomstige focus op verduurzaming en regisserend opdrachtgeverschap. Schaal G/H. Meer informatie? Sven Nijssen (06-11050143 of sven@steigerb.nl).
Lees meer >>

Adviseur Portefeuillemanagement
Habion/Vastgoed zorgsector


Ben jij op je best in een veelzijdige rol waarin je een echte bijdrage kunt leveren aan het behoud van het (maatschappelijk) vermogen van deze maatschappelijk belegger en waar een beroep gedaan wordt op je rekenkundige en adviserende vaardigheden? Dan is dit de baan voor jou! Vastgoed zorgsector/ Habion zoekt een ervaren Adviseur Portefeuillemanagement.
Lees meer >>

Manager Bedrijfsvoering MT
Wooncompas


Wooncompas in Ridderkerk is op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering (HR, IT, facilitair; vast, schaal L en 32-36 uur). Mooie brede functie voor een peoplemanager met helicopterview (een beetje een cliché dus ook echt waar)! Voor meer informatie bel of mail even met 06-11407995 / yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Woonconsulent Sociaal Beheer
Stichting Woontij


Voor woningcorporatie Woontij gevestigd op Texel en in Den Helder zijn we op zoek naar een Woonconsulent. Heb jij minimaal een HBO diploma, juridische kennis en wil je werken aan woongeluk? Reageer dan nu! Of bel voor vragen naar Sven, bereikbaar op 0611050143 of mail naar sven@steigerb.nl.
Lees meer >>

Locatiemanager a.i.


Mooie interim opdracht kinderopvang voor de duur van een jaar! Locatiemanager in omgeving Rotterdam, verschillende werkvormen 5 locaties, accent op ziekteverzuim en pedagogisch niveau. Ben je beschikbaar of wil je meer weten, neem dan contact op!
Solliciteer direct >>

Manager Vastgoed (MT)
Welwonen


Voor de unieke organisatie Welwonen (woningcorporatie én welzijnsorganisatie) in Enkhuizen zoeken wij een Manager Vastgoed (vast, schaal M, 36 uur). Ben jij het nieuwe innovatieve MT lid van deze organisatie? Bel of mail Yvonne op 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Financieel Medewerker


Voor een organisatie wie werkzaam is tussen de aannemers en woningcorporatie zijn we op zoek naar een enthousiaste part-time Financieel Medewerker. Het gaat om een vaste functie. Interesse lees verder of bel met Tim 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl.
Lees meer >>

Technisch Administratief Medewerker P.O.


Leuke functie voor de duur van een jaar! Ben jij administratief sterk, bouwkundig onderlegd én ben je graag zowel 'binnen als buiten' aan het werk? Dan hebben wij een leuke functie voor je in Overijssel. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
Lees meer >>

Assetmanager
Woonkracht10


Voor Woonkracht10 in Zwijndrecht (Beste Werkgever in 2020!) zoeken wij een analytische en doortastende Assetmanager. Kun jij met je collega's vastgoedsturing naar een hoger niveau tillen in een open en informele werksfeer? Aarzel niet en neem contact op via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Interim Professional Woningcorporaties
Steiger B


Via Steiger B werk je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, maar zijn wij er als werkgever voor jou! Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Via Steiger B kom je nog eens ergens. We werken samen met verschillende woningcorporaties in Nederland. Wil jij met ons op zoek naar jouw ideale combinatie van afwisseling en zekerheid?
Lees meer >>

Opzichter Nieuwbouw
Actium


Wil je niet alleen mee denken maar ook invloed uitoefenen op diverse projecten? Steek je liever de handen uit de mouwen dan vergaderen om het vergaderen? Dan is Actium Wonen op zoek naar jou als Opzichter nieuwbouw (32-36 uur per week).
Meer weten over deze interessante vacature? Neem contact op met Heleen Woertman 06-8558647.
Lees meer >>

Teammanager kinderopvang
SKDD


Zie jij je medewerker écht? Kinderopvang SKDD zoekt een teammanager met oog voor medewerkers en kwaliteit! Ben jij in staat je te verbinden met je team en kan jij het zelforganiserend vermogen van je team vergroten, juist in deze uitzonderlijke tijd? Lees dan vooral verder want dan ben jij hopelijk de teammanager die we zoeken.
Lees meer >>

Coördinator team klantenservice


Ben jij de klantenservicemedewerker met leidinggevende ambities? Voor Lekstede wonen zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat die het verschil wil maken en een mooie vervolgstap wil maken. We zoeken iemand voor 36 uur in de week. Interesse? Bel Gertjan op 06-29827068 of gertjan@steiger.nl.
Lees meer >>

Projectleider Verduurzamingsprojecten


Wij zijn op zoek naar een fulltime Senior Projectleider Verduurzamingsprojecten voor een ketenpartner van vele woningcorporaties. Het gaat om een vaste functie in de regio Arnhem. Heb je interesse bel dan met Tim Hendriks 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl. Je kunt ook verder lezen voor meer informatie.
Lees meer >>

Flex Manager Flevoland
GO! Kinderopvang


Zoek jij een veelzijdige, afwisselende job en wil je toch zekerheid? Als jij van uitdaging houdt en je thuis voelt in verschillende teams ben je wellicht de multifunctionele flex-manager die wij zoeken voor GO! Kinderopvang. Lees snel verder!
Lees meer >>

Bestuurssecretaris
Woningstichting Sint Antonius van Padua


Voor Sint Antonius van Padua zijn we per maart/april 2022 op zoek naar een Bestuurssecretaris (12 uur). De functie is ingeschaald in max € 4.971,-. Leuke, veelzijdige functies waarbij je de organisatie ondersteunt in bestuurlijke vraagstukken. Meer weten? Bel 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl.
Lees meer >>

Ondernemende stagiaire
Steiger B


Werkervaring opdoen of een interessant afstudeerproject uitvoeren in een groeiend MKB-bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wij bieden studenten personeelswerk, psychologie, sociologie, commerciële economie of marketing een leuke en flexibele stage- of afstudeerplek. Meld je aan of neem contact op met Hans Huijsmans, 06-19538531.
Solliciteer direct >>

Beleidsmedewerker Wonen


Wil jij vanuit je eigen woonkamer aan de slag voor een woningcorporatie in Zeeland?  Wij zoeken  een ervaren klant- en resultaatgerichte "Beleidsmedewerker Wonen" voor de duur van minimaal 6 maanden. Meer weten over deze uitdagende functie? Neem contact op met  Heleen Woertman via heleen@steigerb.nl  of 0625586470.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Wijkconsulent
Mooiland


Voor Mooiland in Grave zijn we met spoed opzoek naar een Wijkconsulent voor 28 uur per week. Duur van het traject ongeveer 3maanden mogelijk langer. Heb je tijd, en ben je nieuwsgierig reageer dan snel naar Tim 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Kwaliteitscoördinator


Wij zoeken een Kwaliteitscoordinator voor minimaal 3 maanden, 36 uur per week. Je beheert mede het Alliantie kwaliteitskader, waaronder het technisch programma van eisen, en houdt deze actueel. Je gaat aan de slag met het kwaliteitsborgings-systeem om dit nog beter te maken. Heb jij ervaring en ben je direct beschikbaar? Bel Gertjan op 06-29527068.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

HR adviseur a.i.
GO! Kinderopvang


Voor GO! kinderopvang in Lelystad zoeken wij een tijdelijke (6 maanden) HR adviseur voor 24-32 uur! All round HR taken met focus op ziekteverzuim. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Catherine (06 54941564) of reageer direct!
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Tijdelijke functie! Voor een corporatie in Groningen zoeken wij met grote spoed een woonconsulent voor 32-36 uur per week ter vervanging van een zieke collega. Ben jij op hele korte termijn beschikbaar dan hoort Mireille Hanselman (06-40065324) graag van je.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Wijkbeheerder


Voor een woningcorporatie in Overijssel zoeken wij een wijkbeheerder voor 36 uur per week. Start z.s.m. voor ongeveer 6 maanden. Jij zet alles in het werk om 'jouw wijk' schoon, heel en veilig te houden. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Sociaal Projectleider


Voor een kleine corporatie in Overijssel zoeken wij per direct iemand voor 24 uur per week (3-6 maanden). Heb jij veel ervaring met de verhuur van nieuwbouwcomplexen én met sloopprojecten dan komt Mireille (06-40065324) heel graag met je in contact.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Financieel specialist huurverlaging


Voor de Alliantie in Hilversum ben ik op zoek naar een financieel medewerker huurders voor 36 uur in de week.  In deze functie houd jij je bezig met het toetsen van inkomens van de huurders.  Periode: 4 maanden. Bel voor meer info Gertjan op 06-29527068 of mail gertjan@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager kdv/psz (0-4)
Stichting Kinderopvang Gorinchem


Puur, plezier, nieuwsgierig en ondernemend! Voel je je daardoor aangesproken? Mooi! Want dan zijn we op zoek naar jou! Lees verder en reageer op deze mooie vacature of neem contact op met Catherine Beerends (06 54941564/catherine@steigerb.nl)

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

financieel administratief medewerker


Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker voor een ketenpartner van vele woningcorporaties. Het gaat om een vaste functie in de regio Arnhem. Heb je interesse bel dan met Tim Hendriks 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl. Je kunt ook verder lezen voor meer informatie.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.