Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Manager Financien
Wooncompas


Ben jij de nieuwe Manager Financien voor Wooncompas? Ben je sterk in het sturen van financiële processen en het opleveren van financiele producten, kun medewerkers enthousiasmeren en vooral de verbinding maken? Bel 06-11407995 of mail yvonne@steigerb.nl!

Lees meer >>

Corporate Recruiter


Sportieve en fanatiek groeiende organisatie zoekt een corporate recruiter. Door de aanhoudende groei van nieuwe "sport BSO" locaties zijn er veel nieuwe begeleiders nodig. Weet jij die snel te vinden? Dan zoeken wij jou! Bel met Anne Jonker 06-27014749 voor meer informatie. 

Solliciteer direct >>

Woonconsulent sociaal beheer


Voor een corporatie omgeving Deventer zoeken we een Consulent sociaal beheer. Hierbij ben je verantwoordelijkheid voor de complexe overlast, woonfraude en participatie in de wijk. Tijdelijke opdracht voor 32 uur per direct. Info Sandra 0647470041

Solliciteer direct >>

Technisch Consulent


Voor een woningcorporatie in Twente zoeken wij een technisch consulent voor 2 dagen in de week tot het einde van het jaar. Heb jij ervaring met het doen van conditiemetingen, dan komen we graag met je in contact! Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Bestuurssecretaris


Voor een corporatie in de regio Haarlem zijn we op zoek naar een junior Bestuurssecretaris (24-28 uur p/w, vast, schaal J).  Heb jij interesse in strategische vraagstukken die spelen bij een woningcorporatie? Bel dan met Hans Huijsmans 06-19538531 of mail naar hans@steigerb.nl.

Lees meer >>

Adviseur woningcorporaties
Steiger B


Ben jij de adviseur die onze opdrachtgevers op fairbindende wijze helpt om de juiste professionals te vinden? Als adviseur heb je zowel de rol van accountmanager als recruiter. Wij zoeken nieuwe collega's voor de regio's Zuid Holland en Midden Nederland

Lees meer >>

Specialist Installaties
Habion/Vastgoed zorgsector


Bijzondere vacature! Habion (ouderenhuisvesting) zoekt een Specialist die vanuit een regierol programma's kan opstellen op het vlak van installaties (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Specialist Duurzaamheid
Habion/Vastgoed zorgsector


Jouw kans! Habion zoekt een enthousiaste Specialist Duurzaamheid die vanuit een regierol duurzaamheidsprogramma's kan opstellen voor ouderenhuisvesting (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Medewerker Klachten- en Reparatielijn


Voor een woningcorporatie in Gelderland/Utrecht zoeken wij een collega die alle binnenkomende telefoontjes over klachtenmeldingen en reparatieverzoeken afhandelt en uitzet in de organisatie. Bij voorkeur ben je 5 ochtenden in de week beschikbaar (om 08,15 uur beginnen, op woensdag om 08.00 uur). Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Specialist Urgentiedienstverlening
Enserve


Voor de urgentiedienstverlening van Enserve zoeken wij een Specialist Urgentiedienstverlenging voor 24 uur per week. (vaste baan, schaal H) Regeer direct of bel voor meer info: Sandra 0647470041

Lees meer >>

Projectleider
Trivire


Voor de afdeling Vastgoedontwikkeling van Trivire in Dordrecht zoeken we een ervaren projectleider. Ben jij gericht op samenwerking en communicatief sterk, dan horen we graag van je! Voor meer informatie neem je contact op met Inge op 06 - 4224 3154.

Lees meer >>

Bewonersconsulent


Ben jij een ervaren bewonersconsulent? Houd je ervan om projecten te begeleiden in de communicatie met bewoners? En ben jij de komende maanden 24 tot 36 uur beschikbaar? Dan heb ik een mooie tijdelijke opdracht voor je liggen in Gelderland. Meer info? Bel Sandra 06 47470041

Solliciteer direct >>

Verhuurmakelaar


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Gelderland zuid, Brabant en Limburg ben ik regelmatig op zoek naar gedreven verhuurmakelaars. Ben je toe aan het oriënteren of zoek je een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Locatiemanager kinderopvang


Heb je zowel praktische als ruime leidinggevende ervaring en een helicopterview? Wij zoeken een ervaren locatiemanager (schaal 10) in regio Amsterdam  (kdv en bso).  Meer weten of interesse? Neem contact op met Anne Jonker (06 27014749).

Solliciteer direct >>

Bewonersbegeleider (36 uur)


Voor een woningcorporatie in Noord Holland zoeken wij een ervaren bewonersbegeleider. (vaste baan voor 36 uur per week) Ben jij empathisch, betrokken, gastvrij en goed in omgang met bewoners, dan is dit wellicht je toekomstige droombaan!

Lees meer >>

Interim financial controller


Interim financial controller gezocht per 1 april! In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor de financieel administratieve stromen binnen de organisatie, Regio Den Haag, 28-32 uur, duur 3 maanden. Voor info: neem contact op met Catherine Leon 06 54941564

Solliciteer direct >>

Functioneel applicatiebeheerder / informatiseringsadviseur
Kinderopvang 2Samen


Ben jij die verbindende professional die processen rondom applicatiebeheer kan optimaliseren voor één van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland?

Lees meer >>

Assistent Opzichter


Voor een Amsterdamse corporatie zoeken we een Assistent Opzichter voor 24 uur per week (vast, schaal F). Ben jij snel beschikbaar,lichte ervaring in rol als assistent opzichter en vooral gemotiveerd? Bel dan Sven 06-11050143!

Solliciteer direct >>

Senior Verhuurmedewerker


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een Senior Verhuurmedewerker voor 36 uur per week. Ben jij snel beschikbaar, ervaring in rol als verhuurmedewerker, leidinggevende ervaring, ervaring in Amsterdam woningmarkt. Bel dan Sven 06-11050143!

Solliciteer direct >>

Adviseur inkoop vastgoed
Actium


De afdeling Vastgoed van Actium zet in op het ontwikkelen van een energieneutrale woningvoorraad in 2050. Om dit te bereiken doen ze de komende jaren een grote financiële investering en breiden ze het team uit. Voor deze mooie organisatie zoeken wij een Adviseur Inkoop.

Solliciteer direct >>

Adviseur vastgoed en duurzaamheid
Actium


De afdeling Vastgoed van Actium zet in op het ontwikkelen van een energieneutrale woningvoorraad in 2050. Om dit te bereiken doen ze de komende jaren een grote financiële investering en breiden ze het team uit. Voor deze mooie organisatie zoeken wij een Adviseur Vastgoed en Duurzaamheid.

Lees meer >>

Projectmanager


Ben jij een ervaren en verbindende projectmanager? En denk je graag proactief mee om verbeteringen te realiseren? Dan zoeken we jou!  

Lees meer >>

Mutatieopzichter


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij een tijdelijke mutatieopzichter voor 32-36 uur per week. Ben jij op hele korte termijn beschikbaar, dan kom ik graag met je in contact. Bel Sandra 06 47470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager business development


Voor een kinderopvangorganisatie in de regio Amsterdam zoeken wij een netwerker pur sang die als manager business development nieuwe locaties vindt en weet vast te leggen. Meer weten, bel Hans, 06-19538531.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Locatiemanager


Wij zijn bij Steiger B met regelmaat op zoek naar locatiemanagers in de kinderopvang in de regio Amsterdam en Haarlem. Ben jij gedreven, resultaatgericht en betrokken bij jouw werknemers? Bel voor meer informatie Anne Jonker op 06-27014749 en schrijf je in op onze site. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

HR Adviseur


Voor een mooie corporatie in de omgeving van Haarlem zijn we zoek naar een ervaren HR adviseur(vast,36 uur, max 5474 euro).

Ben jij juridisch onderlegd, communicatief zeer vaardig en ben jij overtuigend als HR adviseur?

Neem dan snel contact op met Sven! Bel 06-11050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Senior Directie Secretaresse


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een Sr. Directie Secretaresse voor minimaal zes maanden en 36 uur per week(max 3750,00 euro). Ben jij snel beschikbaar, flexibel ingesteld, en heb je ervaring in deze functie? Bel dan snel Sven op 06-11050143!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Consulent Sociaal Beheer


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij een Consulent Sociaal beheer. Per direct voor 32-36 uur per week. Heb jij veel ervaring met complexe overlast, woonfraude en ga je graag de wijk in. Dan kom ik graag met je in contact, bel Sandra 0647470041 of reageer direct.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim (Project)manager BSO


Energieke interim manager gezocht om BSO een kwalitatieve "boost" te geven in regio Rotterdam! Duur nader te bepalen voor 24-32 uur per week. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Catherine Leon (06 54941564) of reageer via deze link.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Planmatig Onderhoud


Voor een kleine corporatie op de Veluwe zoeken we een opzichter voor het planmatig onderhoud. Ben jij voor 20 uur beschikbaar en heb je ervaring met planmatig onderhoud en Itris Vieuwpoint dan kom ik graag in contact. Meer info Sandra: 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker overlast


Voor een opdrachtgever op de Veluwe zoeken wij een overlast specialist voor 20 uur per week. Ben jij snel beschikbaar en weet je goed om te gaan met overlastproblemen. Bel dan Sandra 06-47470041. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een corporatie in de omgeving van Haarlem zoeken wij een ervaren woonconsulent voor minimaal 4  maanden voor 32 uur per week. Ben je beschikbaar en heb je interesse? Bel Sven: 06 11050143 of mail: sven@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim clustermanager


Wij zijn per direct op zoek naar een interim clustermanager (24 uur) voor de regio Utrecht! Het gaat om een cluster met een KDV, een peutergroep, 2 BSO’s en een TSO. Voor info neem contact op met Catherine Leon (06 54941564)

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager kinderopvang interim


Interim manager kinderopvang gezocht: regio Den Haag 32-36 uur,  6 groepen kdv. Voor meer info neem contact op met Catherine Leon (06 54941564)

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Huurincasso


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij met spoed een interim huurincasso medewerker voor ca 3 maanden. Aanvang: Zsm, 32 uur per week. Meer info: Sandra 0647470041 of reageer direct!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Werkvoorbereider


Voor Woningbedrijf Velsen zoeken we een fulltime ervaren allround werkvoorbereider voor langere periode om op de afd. vastgoed de MJOB te bewaken en uitvoeren; ook aanbesteding van schilderwerk, sanitair en keukens. Op korte termijn beschikbaar en interesse?bel:06 29374768 of mail: chantal@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Contractmanager


Voor Woningbedrijf Velsen zoeken wij een ervaren contractmanager voor 4 tot 5 maanden voor 36 uur per week om voor de organisatie het contractmanangement op te zetten, te implementeren , te borgen en over te dragen. Ben je beschikbaar en heb je interesse? Bel Chantal: 06 29374768 of mail: chantal@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Service/KCC


Voor een opdrachtgever in Twente zoeken wij een medewerker die de afdeling service tijdelijk ondersteunt (balie, telefoon, reparatielijn), voor 24-28 uur per week. Ben je snel beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact! Bel Sandra op 06-47470041.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Regiomanager Noord (36 uur)


Wij zoeken een ervaren en ondernemende regio manager kinderopvang voor de regio Noord Holland! Ben jij die pionier in verbinden en samenwerken? Neem dan contact op via catherine@steigerb.nl of 06 54941564!

 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Opzichter dagelijks- en mutatieonderhoud


Voor een corporatie in het midden van het land zoeken wij een Opzichter Dagelijks- en Mutatieonderhoud voor 3,5e maand. Start half december tot 1 april, voor 32-36 uur (graag vrijdagochtend aanwezig). Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.