Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Beleidsregisseur maatschappelijk thema’s


Voor een corporatie in Drenthe zijn we op zoek naar een enthousiaste Beleidsregisseur maatschappelijke thema's. Deze tijdelijke rol start begin juni en loopt tot ongeveer eind november. Salarisschaal J (€ 3.405,- tot € 4.862,- o.b.v. 36 uur). Is dit iets voor jou lees dan verder of neem contact op met Tim via 06-21963788.
Lees meer >>

Adviseur beleid en duurzaamheid
Vidomes


Ben jij die practisch ingestelde en stevige adviespartner op het gebied van beleid en duurzaamheid en wil je werken bij Vidomes? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Alexander via 0611411025 of solliciteer direct.
Lees meer >>

Projectadviseur kennis en techniek
de Alliantie


Ik zoek een projectadviseur, tot eind 2021. In deze functie evalueer en organiseer je pilots van diverse (technische) producten. Jij gaat daarvoor in gesprek met huurders en je collega's. En je rapporteert en adviseert. Ben jij MBO+/HBO opgeleid, organiserend, zelfsturend en resultaatgericht aangelegd? Bel me op 06-29527068 of mail gertjan@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Manager kdv/psz (0-4)
Stichting Kinderopvang Gorinchem


Wij zoeken een coachende manager kinderopvang (doelgroep 0-4) voor SKG in Gorinchem! "Samen Kunnen Groeien" spreekt dat je aan? Lees dan verder en reageer op deze mooie vacature of neem contact op met Catherine Beerends (06 54941564/catherine@steigerb.nl)
Lees meer >>

Vastgoedadviseur


Voor een opdrrachtgever in de omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een tijdelijke vastgoedadviseur (schaal G/H). Heb jij een afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde en ben je technisch en communicatief onderlegt, dan zoek ik jou. Interesse? Bel Gertjan op 06-29527068 of mail gertjan@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Manager Vastgoedonderhoud
Wooncompas


Voor Wooncompas in Ridderkerk zoeken we een ondersteunende en vernieuwende Manager Vastgoedonderhoud die het principe van Resultaat Gericht Samenwerken verder kan uitrollen (36 u, vast). Beweeg je je graag en makkelijk door de organisatie heen? Informeer dan even verder via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl. Reageren kan tot 20 mei a.s.
Solliciteer direct >>

Senior medewerker Finance & Control
WVH Hoek van Holland


Voor WVH in Hoek van Holland zoeken we een Senior Medewerker Finance & Control (vast, schaal J = max 4.971, 32-36 uur). Werk je graag aan een begroting, jaarrekening en rapportages? Hou je van risicomanagement en control? Informeer via 06-11407995 of via yvonne@steigerb.nl of solliciteer direct! Reageren kan tot 19 mei.
Lees meer >>

Financieel Controller
Woondiensten Aarwoude


Woningcorporatie Aarwoude is op zoek naar een Financieel Controller (32-36 u, schaal J = max 4.971, vast) voor haar verslaglegging en verantwoording. Werk je graag bij een kleine organisatie met een regionale verankering? Ben je overtuigend en procesgericht? Informeer via yvonne@steigerb.nl of 06-11407995. Reageren kan tot 7 mei.
Lees meer >>

Beleidsmedewerker Wonen en Vastgoed


Voor een woningcorporatie in Twente zoeken wij een Beleidsadviseur. De eerste tijd focus je je op diverse thema's binnen het woonbeleid zoals armoedebestrijding, brandveiligheid in complexen, hennepbeleid en dak- en thuisloosbeleid. Het gaat om een vaste baan, maar ook een tijdelijke periode is bespreekbaar. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
Lees meer >>

Senior Medewerker Planning en Control
De Leeuw van Putten


De Leeuw van Putten in Spijkenisse zoekt een energieke Senior Medewerker Planning en Control voor 32-36 uur (vast, schaal I/J). Kun jij het financieel-administratieve proces coordineren en uitvoeren? Hou je van data, werk je graag planmatig en kun je kritisch advies geven? Bel of mail mij voor deze leuke functie: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995.
Lees meer >>

Beheerder wonen


Voor een woningcorporatie in Amsterdam zoeken wij een sociaal vaardige beheerder wonen die er alles aan doet om de leefbaarheid in en om de woningen van onze opdrachtgever te bevorderen. Ben of ken jij hiervoor de passende kandidaat? Reageer dan of deel!
Solliciteer direct >>

Manager Beleid Kwaliteit en Veiligheid
Meander Prokino Jeugdzorg/Kinderopvang


Wil jij pionieren om -in een nieuwe functie en veranderende organisatie-het beleid, de kwaliteit en veiligheid z’n welverdiende plek te geven binnen een grote landelijke organisatie? Lees dan snel verder!
Lees meer >>

Interim Professional Wonen


Via Steiger B werk je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, maar zijn wij er als werkgever voor jou! Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Via Steiger B kom je nog eens ergens. We werken samen met verschillende woningcorporaties in Nederland. Wil jij met ons op zoek naar jouw ideale combinatie van afwisseling en zekerheid?
Lees meer >>

HR Businesspartner
Habion/Vastgoed zorgsector


Uitdagende vacature bij een dynamische corporatie! Habion in Utrecht zoekt een ondernemende HR professional die zin heeft om met zijn of haar ervaring de veranderingen in de organisatie verder vorm te geven. Voor meer informatie neem je contact op met Inge Geerling op 06 - 4224 3154 of via inge@steigerb.nl.
Lees meer >>

Buurtregisseur
Mozaiek Wonen


Ben jij de spin in het web en de verbindende factor in de wijk? Dan zoeken wij jou!
Voor Mozaiek wonen zoeken wij een enthousiaste verbindende wijkregisseur die als geen ander weet wat er in de wijk speelt.
Is je interesse gewekt? Lees dan verder of neem contact op met Alexander Dekker 0611411025
Lees meer >>

Bestuurssecretaris
Woningstichting Sint Antonius van Padua


Voor Sint Antonius van Padua zijn we op zoek naar een Bestuurssecretaris (12 uur). De functie is ingeschaald in max € 4.971,-. Leuke, veelzijdige functies waarbij je de organisatie ondersteunt in bestuurlijke vraagstukken. Meer weten? Bel 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Beleidsadviseur
Ressort Wonen


Krijg je energie van het ontwikkelen van beleid en werk je graag bij een kleinere maatschappelijke organisatie? Ben je een ondernemende en overtuigende beleidsadviseur en sta je met de voeten in de klei? Dan is er in Rozenburg een leuke baan voor je (32 u, 3 jaar, max. 4.971,-)! Info via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl. Reageren kan t/m 19 maart a.s.
Lees meer >>

Adviseur Installaties
Mooiland


Adviseur Installaties gezocht voor dynamische en veelzijdige functie bij woningcorporatie Mooiland in Grave (max € 5.000). Ben je oplossingsgericht en werk je planmatig? Aarzel niet! 32-36 uur Info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995.
Lees meer >>

Opzichter / Projectleider


Voor een kleine corporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Opzichter / Projectleider (36 uur, vast, max € 4.380,00). Kun je goed plannen & organiseren, de voortgang bewaken en zelfstandig functioneren? Gaat klantcontact je van nature goed af en ben je analytisch en oplossingsgericht ingesteld? Mail naar sven@steigerb.nlof bel naar 0611050143.
Lees meer >>

Ondernemende stagiaire
Steiger B


Werkervaring opdoen of een interessant afstudeerproject uitvoeren in een groeiend MKB-bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wij bieden studenten personeelswerk, psychologie, sociologie, commerciële economie of marketing een leuke en flexibele stage- of afstudeerplek. Meld je aan of neem contact op met Hans Huijsmans, 06-19538531.
Solliciteer direct >>

Medewerker servicekosten


Voor een grote woningcorporatie in de regio 't Gooi ben ik op zoek naar een medewerker servicekosten (36 uur) voor de periode mei / juni. Ben jij  financieel onderlegt en accuraat.  Bel dan Gertjan op 06-29527068 of gertjan@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Balie- en klantcontactmedewerker


Op zoek naar balie- en klantcontactmedewerker voor 32 uur in de week. Locatie Apeldoorn, startdatum in mei. Beschikbaar en interesse? Bel Gertjan 06-29527068 of gertjan@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmedewerker


Voor een corporatie in Brabant zijn we op zoek naar een verhuurmedewerker voor een periode van ongeveer 6 maanden. Heb je interesse of wil je meer informatie bel dan met Tim op 06-21963788 of mail tim.hendriks@steigerb.nl.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Technisch Beheerder


Wegens ziektevervanging zoeken wij een Technisch Beheerder (gecombineerd functie van werkvoorbereider en mutatieopzichter) voor 36 uur per week in Overijssel. Heb je interesse of wil je eerst meer weten? Bel Mireille Hanselman op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker stook- en servicekosten


Voor een woningcorporatie in Gelderland zoeken wij een tijdelijke Medewerker Stook- & servicekosten voor het opschonen en standariseren van 45 complexen waar onregelmatigheden in zitten. Het gaat om een opdracht voor 3 maanden, voor bij voorkeur 36 uur per week. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Wijkbeheerder


Voor een Brabantse corporatie zijn wij op zoek naar een wijkbeheerder voor 24 tot 32 uur in de week. De opdracht is 2 tot 4 maanden. Ben jij in kei in het oplossen van overlast en een goede ketenregisseur? Dan zoeken wij jou. Meer weten? Bel Mireille Hanselman op 06-40065324 of reageer direct op deze leuke opdracht!
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Sociaal beheerder


Voor een woningcorporatie in Overijssel zoeken wij een ervaren Sociaal Beheerder voor minimaal 3 maanden voor 28 uur in de week.  Meer weten? Bel Mireille Hanselman op 06-40065324 of reageer direct op deze leuke opdracht!
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker KCC


Voor een woningcorporatie in Overijssel zoeken wij een Medewerker KCC voor 2 tot 4 maanden. Ben jij 32-36 uur beschikbaar en heb je ervaring met Dynamics Empire dan hoor ik graag van je! Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Huismeester
Ressort Wonen


Voor Ressort wonen in Rozenburg zoeken wij een sociale huismeester voor een tijdelijk project tot 1 oktober. Ben jij, of ken jij, die pro-actieve, sociale en actieve huismeester en heb je interesse in deze tijdelijke vacature? Neem dan contact op met Alexander Dekker via 0611411025.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Finance


Voor een woningcorporatie in Gelderland zoeken wij een ervaren medewerker finance. Heb jij ervaring in de debiteuren-, crediteurenadministratie en huuradministratie en ben je tot en met eind juli beschikbaar voor 32 uur per week, dan kom ik graag met je in contact! Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Pedagogisch beleidsmedewerker/coach


Wil jij bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de pedagogische kwaliteit in de kinderopvang? Dan zoeken we jou, voor een unieke combi functie als pedagogisch coach en beleidsmedewerker voor 24 uur in regio Rotterdam! Reageer direct of neem contact op met Catherine Beerends (06 54941564/catherine@steigerb.nl)
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker vastgoedbeheer


Voor onze opdrachtgever in de Betuwe zijn we op zoek naar een Medewerker vastgoedbeheer. 32 tot 36 uur per week in salarisschaal H (€ 3.159 € 3.891). Voor meer informatie bel met Tim 06-21963788.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

HR Adviseur a.i.


Interim HR adviseur gezcht voor kinderopvangorganisatie regio Amsterdam! Duur 3-6 maanden voor 24 uur per week. Meer info?  Mail of bel Catherine Beerends (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Technisch administratief medewerker


Voor een corporatie in de omgeving Alkmaar zijn wij op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker. Heb jij ervaring in deze rol bij een corporatie en ben je technische onderlegd? Neem dan contact op met Sven! Bel naar 0611050143 of mail naar sven@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Beleidsadviseur Wonen


Mooie vacature (1 jaar, 32 uur per week) bij een corporatie in het Oosten van het land voor een Beleidsadviseur. Ben jij gepokt en gemazeld op het gebied van huurbeleid en heb je daarnaast zin om met andere wonen-thema's zoals betaalbaarheid en beschikbaarheid aan de slag te gaan? Dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim Portefeuillemanager


Voor een woningcorporatie in Noord- Holland zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een interim portefeuillemanager!
Heb jij interesse en ben je op zeer korte termijn beschikbaar? Neem dan snel contact op met Sven Nijssen op 06 11 05 01 43.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim pedagogisch beleidsmedewerker/coach


Ben jij graag met beleid bezig en vind je het leuk om collega’s te coachen? Dan is deze combi functie een leuke uitdaging! Onze opdrachtgever in regio Rotterdam zoekt per direct een pedagogisch beleidsmedewerker/coach voor de duur van 6 maanden. Interesse? Neem contact op met Catherine (catherine@steigerb.nl/06 54941564) of reageer direct!
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Servicebureau
BrabantWonen


Voor het mooie BrabantWonen zoeken we een Medewerker Servicebureau. 25,5 uur per week, salarisschaal E 2495,- tot 2969,- op basis van 36 uur. Ben jij die goede man/vrouw aan de telefoon met technische affiniteit? Bel dan snel naar Tim 06-21963788 of lees verder.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Senior Medewerker Dagelijks Onderhoud en Kwaliteit


Voor een opdrachtgever in Zuid Holland zoek ik een Senior Medewerker Dagelijks Onderhoud vanaf half februari voor een periode van ongeveer 3 tot 4 maanden. Je bent de linking pin tussen onze onderhoudsdienst en de leveranciers, kunt een connectie maken tussen Wonen en Vastgoed voor de kwaliteitscontrole van het onderhoud en hebt ervaring met Tobias AX. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Senior Verhuurmakelaar
HaBeKo Wonen


Voor HaBeKo wonen zijn wij opzoek naar een senior verhuurmakelaar.
Dus ben jij die ambitieuze en energieke verhuurmakelaar met kennis en ervaring op het gebied van verhuur- en mutatieproces?
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.