Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Technisch opzichter


Voor een woningcorporatie in Zuid-Holland zoeken wij een ervaren technisch opzichter die liever in oplossingen denkt dan in problemen. Ben jij die klantvriendelijke en technische duizendpoot? Dan zoeken wij jou! Meer weten? Neem dan contact op met Alexander via 0611411025

Solliciteer direct >>

Verhuurmakelaar


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Gelderland zuid, Brabant en Limburg ben ik regelmatig op zoek naar gedreven verhuurmakelaars. Ben je toe aan het oriënteren of zoek je een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Teamleider Onderhoudsdienst


Voor een corporatie in Brabant zoeken we Teamleider Onderhoudsdienst (36 uur vaste functie). Salarisschaal i (€ 3.191,- tot € 4.431,-). Je stuurt hierbij een 20 tal vaklieden aan. Ben jij een vlotte, snelschakelende kandidaat met een technische achtergrond. Reageer dan naar Tim Hendriks 06-21963788

Solliciteer direct >>

Manager Bedrijfsvoering


Ben jij die financial die zijn hand niet omdraait voor professionaliseringsslagen? Wij zoeken een manager bedrijfsvoering (MT) binnen de kinderopvang (regio Utrecht). Meer weten? Neem dan contact op met Catherine (06 54941564/catherine@steigerb.nl)

Solliciteer direct >>

Contractmanager vastgoed


Voor een opdrachtgever in de omgeving van Noord-Veluwe ben ik op zoek naar een full-time contractmanager vastgoed voor een periode van een half jaar. Heb jij een brede ervaring in het vastgoedonderhoud en ben je bekend met contractmanagement, reageer dan snel! Bel Gertjan op 06- 29 52 70 68 of gertjan@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

KCC-medewerker


Steiger B is voor een klant in de omgeving Flevopolder op zoek naar een kcc medewerker voor 16 tot 20 uur in de week. Werktijden van 08:30 tot 12:30. Betreft een periode van in ieder geval 4 maanden. Ervaring met DE is een must.  Interesse? Neem contact op met Gertjan 06-29 52 70 68 of gertjan@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

Teamleider verhuur


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een teamleider verhuur:  een procesverbeteraar met goede kennis van het huurrecht. In deze functie stuur je 3 verhuurmedewerkers en een huismeester aan. Organisatie in ontwikkeling met bijzondere vastgoedportefeuille. Bel Sven Nijssen voor meer informatie: 06-11050143.

Solliciteer direct >>

Teamlead Klantrelatie BSO interim


Wij zijn op zoek naar een tijdelijke Teamlead Klantrelaties (32-40 u)! Per 1 februari voor de duur van 4-6 mnd. Ben jij goed in kindplanning? Werk jij gestructureerd en ben jij servicegericht? Kom dan deze sportieve club versterken met jouw kunde! Bel/ app Anne voor meer informatie via 06-27014749

Lees meer >>

Huismeester / Complexbeheerder 24 uur


Voor een complex in Den Bosch zijn we opzoek naar een Huismeester/complexbeheerder voor 24 uur per week. Het gaat om een vaste functie in schaal E (2314,- tot 2904,- obv 36 uur). Is dkit iets voor jou lees dan verder of neem contact op met Tim Hendriks 06-21963788.

Lees meer >>

Assetmanager
Rhenam Wonen


Rhenam Wonen in Rhenen zoekt een Assetmanager Vastgoed (vast, schaal K, 36 u) voor het optimaal renderen van de complexen en met een coördinerende rol  op de afdeling Vastgoed. Kun je goed initiëren verbinden en regisseren? Dan is dit jouw baan! Info via yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Projectleider vastgoedbeheer


Ervaren projectleiders gezocht! Ben jij communicatief en resultaatgericht? En ervaren als projectleider in planmatig onderhoud bij een woningcorporatie? Dan hebben we een mooie vacature voor je bij deze actieve corporatie in het midden van het land. Wil je meer informatie, bel of mail dan met Gertjan Versteeg 06-29 52 60 78 of gertjan@steigerb.nl.

Lees meer >>

Senior Adviseur Ontwikkeling 36 uur
BrabantWonen


Voor BrabantWonen zijn we op zoek naar een full-time Senior Adviseur Ontwikkeling vaste functie. Je houdt je bezig met thema’s als wijkvernieuwing, duurzaamheid, langer thuis, wonen & zorg en participatie. Is dat iets voor jou lees dan verder of bel met Tim Hendriks 06-21963788. 

Lees meer >>

Beleidsadviseur
Stichting FAH


Interessante uitdaging: de Federatie Amsterdamse Huurderskoepels zoekt een ervaren beleidsadviseur voor 16 uur per week. Heb jij beleidsmatige ervaring en voel je je betrokken bij huurdersbelangen? Dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met Inge op 06 - 4224 3154.

Lees meer >>

Woonconsulent


Voor diverse woningcorporaties in de Randstad zijn we met regelmaat op zoek naar verbindende Woonconsulenten Sociaal beheer. Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging of kom je beschikbbaar? Neem dan contact op met Tim van Doorn op 06-29374768 of solliciteer direct. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Solliciteer direct >>

Woonmakelaar


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij tijdelijk een ervaren verhuurmakelaar voor 36 uur. Ben jij een stevige persoonlijkheid die beslissingen durft te nemen? Dan komen we graag met je in contact. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Manager kindcentrum


Wij zoeken een Manager Kindcentrum (IKC/schaal 11) in Zuid Holland! Ervaring als manager en affiniteit met pedagogiek en basisonderwijs vereist. Nieuwsgierig? Bel of mail catherine@steigerb.nl of 06 54941564

Solliciteer direct >>

Incassomedewerker


Voor een opdrachtgever in de regio Nijmegen zoeken we Incassomedewerker. Ben jij in staat om het incassotraject preventief te benaderen, en je hebt ervaring met tobias AX, reageer dan snel of bel met Tim Hendriks 06-21963788.

Solliciteer direct >>

Coachende coördinator KCC


Voor een opdrachtgever in de regio Nijmegen zoeken we voor 24 uur p/w een coördinator voor het KCC (vast). Naast het coördineren van het KCC ben je ook druk met procesbeheer van diverse urgente processen. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788

Solliciteer direct >>

Ondernemende stagiaire
Steiger B


Werkervaring opdoen of een interessant afstudeerproject uitvoeren in een groeiend MKB-bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wij bieden studenten personeelswerk, psychologie, sociologie, commerciële economie of marketing een leuke en flexibele stage- of afstudeerplek. Meld je aan of neem contact op met Hans Huijsmans, 06-19538531.

Solliciteer direct >>

Opzichter / Projectleider


Voor een kleine corporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Opzichter / Projectleider (36 uur, vast, max € 4.380,00). Kun je goed plannen & organiseren, de voortgang bewaken en zelfstandig functioneren? Gaat klantcontact je van nature goed af en ben je analytisch en oplossingsgericht ingesteld? Mail naar inge@steigerb.nl of bel naar 06-4224 3154.

Lees meer >>

Concerncontroller
Habion/Vastgoed zorgsector


Heb jij ruime ervaring als (business)controller? Werk je graag in het maatschappelijke veld in het centrum van het land? Woningcorporatie Habion zoekt een proactieve, doortastende en verbindende concerncontroller. Reageer meteen of bel met Inge Geerling voor meer informatie (06 - 4224 3154)

Lees meer >>

Projectmanager vastgoedontwikkeling
Trivire


Voor het team Vastgoedontwikkeling van Trivire in Dordrecht zoeken we een ervaren projectmanager. Ben jij gericht op samenwerking en communicatief sterk, dan horen we graag van je! Voor meer informatie neem je contact op met Inge op 06 - 4224 3154.

Lees meer >>

Woonconsulent
Woonstichting Stek


Voor Stek in Lisse zoeken wij drie woonconsulenten! Een leuke, veelzijdige en zelfstandige baan voor een communicatieve verbinder op het vlak van sociaal beheer, woonfraude en leefbaarheid. Iets voor jou? Bel Mireille via 06-40065324 of mail naar mireille@steigerb.nl.

Lees meer >>

KCC-medewerker


Steiger B is voor een klant in de omgeving Flevopolder op zoek naar een kcc medewerker voor 16 tot 20 uur in de week. Werktijden van 08:30 tot 12:30. Betreft een periode van in ieder geval 4 maanden. Ervaring met DE is een must.  Interesse? Neem contact op met Gertjan 06-29 52 70 68 of gertjan@steigerb.nl.

 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Klantenservicecentrum (2x)


Voor een woningcorporatie in Overijssel zoek ik 2 medewerkers voor het Klant Service Center voor 24 uur per week. Start: z.s.m. tot half februari en wellicht de mogelijkheid voor vast. Heb jij ervaring in een soortgelijke functie bij een corporatie en heb je gewerkt met Umbrella? Dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

HR adviseur


Interim HR adviseur gezocht voor kinderopvangorganisatie regio Rotterdam (8-16 uur/duur 3 maanden)! Focus begeleiden ziekteverzuim/workflows toepassen en uitwerken en bekend met AFAS. Meer info? Neem contact op met catherine (06 54941564/catherine@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Projectleider Sociaal


Voor een opdrachtgever in Drenthe zoeken wij een projectleider sociaal die alle processen rondom sloop, nieuwbouw en woningverbetering goed kan laten verlopen. Het is een functie voor een jaar voor 36 uur per week. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Assetmanager


Voor een corporatie in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Assetmanager! (36 u, 6.067 euro max, vast). Werk je graag aan het optimaliseren van prestaties van vastgoed?  
Mail met sven@steigerb.nl of bel naar 0611050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Klantrelatie BSO


Voor een sportieve club in Amsterdam zoeken wij een professional klantrelatie. Een rots in de branding qua zorgvuldigheid en klantgerichtheid. Een kolfje naar jouw hand? Bel of app Anne voor meer informatie: 06-27014749

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Woonservice


Voor een leuke woningcorporatie in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker woonservice. 
Het betreft een tijdelijke functie voor 4 maanden en 36 uur per week.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Alexander Dekker via 0611411025 of alexander@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Adviseur Dagelijks Onderhoud
Ressort Wonen


Voor Ressort wonen zijn wij op zoek naar een enthousiaste adviseur dagelijks onderhoud die communicatief sterk is en door middel van samenwerking tot de juiste resultaten komt!
Het betreft een tijdelijke functie voor 24 uur per week met een duur van 3 tot 6 maanden.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Verhuur


Voor onze opdrachtgever in Overijssel zoeken wij een ervaren medewerker verhuur. Heeft het administratieve deel van het verhuur- en mutatieproces geen geheimen voor jou? En pak je deze klus graag op voor de komende 3 tot 6 maanden? Dan horen we graag van je! Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker KCC


Voor een opdrachtgever in Overijssel zoeken wij een ervaren medewerker KCC voor 16 uur in de week voor de maanden november en december. Heb jij ervaring met Itris en ben je beschikbaar op dinsdag en donderdag dan horen we graag van je! Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Tijdelijk Medewerker Verhuur 36 uur


Voor een corporatie uit midden gelderland zijn we opzoek naar een ervaren Medewerker Verhuur 36 uur per week voor minimaal een half jaar. Interesse lees dan verder of bel met Tim Hendriks 06-21963788.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Tijdelijk Makelaar Verhuur
KleurrijkWonen


We zijn opzoek naar een tijdelijke Makelaar Verhuur (schaal H) voor 36 uur per week voor een periode van een halfjaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ben jij een ster in het klantcontact tijdens de mutatie van een woning, reageer dan snel op deze vacature of bel met Tim Hendriks 06-21963788

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Klant Service Center


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij per direct een ervaren medewerker Klant Service Center voor 16 uur per week (werkdagen op woensdag en vrijdag) tot eind november met uitloopmogelijkheid. Heb je ervaring met Vieuwpoint, dan kom ik graag met je in contact. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Verhuur


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoeken wij een medewerker tijdelijke verhuur voor 24-32 uur per week. Je voert intakegesprekken, maakt de huurcontracten op en vult het IRF formulier in. Duur van de opdracht is nog onbekend, van enkele weken tot een paar maanden. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Vestigingsmanager


Voor een inspirerende opdrachtgever in de kinderopvang zoeken wij een doorgewinterde vestigingsmanager (schaal 10). Ben jij die leider die houdt van deze rol? Inspireer jij je collega's om het beste uit zichzelf te halen? Werk jij met hart en ziel voor jouw medewerkers?

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Klachten/mutatieopzichter 36 uur/week


Voor een kleine corporatie in de KAN-regio zijn we op zoek naar een zelfstandige Klachten/mutatie-opzichter. Project voor minimaal 1 jaar/ 36 uur per week. Voor meer informatie neem contact op met Tim Hendriks 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent Verhuur


Voor een corporatie op de Veluwe zoeken wij een Woonconsulent Verhuur tot augustus volgend jaar voor 32 tot 36 uur per week. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.