Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Sociaal Projectleider
Rijswijk Wonen


Voor Rijswijk Wonen zoeken wij een bevlogen Sociaal projectleider voor de bewonersparticipatie en -begeleiding bij herstructurerings- en verduurzamingsprojecten. Een unieke en super leuke baan! Ben je initiatiefrijk en oplossingsgericht? Bel me voor meer info: 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl Reageren kan t/m 17 november a.s.
Lees meer >>

Interim vestigingsmanager


Interim vestiginsmanager gezocht voor een internationale BSO! Ben je internationaal georiënteerd en werk je graag voor een maatschappelijke organisatie in het Gooi? Ben je snel beschikbaar voor 24 uur? Dan horen we graag van je! Info via 06-54941564 of catherine@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Teamleider Vastgoed
Eemland Wonen


Voor Eemland Wonen, een kleinere woningcorporatie met een warm werkklimaat zoeken wij een Teamleider/Coördinator Vastgoed. Word de nieuwe spil en de drijvende kracht in het planmatig onderhoud van deze ambitieuze organisatie. Max: € 5.597,- Meer info: Yvonne Koning via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Projectconsulent


Leuke vacature vooor een Projectconsulent in Overijssel (24-28 uur, min. 4 maanden). Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Opzichter Installaties


Voor een woningcorporatie in Noord Drenthe zoeken wij een Opzichter Installaties (36 uur tot maart 2022). Heb jij een buitengewone interesse in duurzame toepassingen en veel ervaring op het vlak van installatietechniek in woningen, dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Junior Projectleider Kwaliteit


Altijd bij een woningcorporatie willen werken, maar nog geen ervaring? Dit is een mooie kans voor een MBO+/HBO Bouwkundige (Friesland) die in 1,5 tot 2 jaar het vak van projectleider kwaliteit in ketensamenwerking wil leren! Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324 voor meer informatie.
Lees meer >>

Administratief medewerker Vastgoed
Stadsherstel Amsterdam


Voor Stadsherstel Amsterdam zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker Vastgoed. Ben jij communicatief zeer vaardig, klantgericht en heb je technische kennis? Neem dan contact op of reageer? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen Woertman, via 06-25586470 of mail naar heleen@steigerb.nl.
Lees meer >>

Incasso medewerker


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Harderwijk zijn wij op zoek naar een huur inacassomedewerker (3/4 maanden). Focus ligt Heb jij ervaring bij een woningcorporatie? Bel dan: Gertjan 06-29527068.
Solliciteer direct >>

Kwaliteitsregisseur
Oosterpoort


Voor Oosterpoort in Groesbeek zijn we met spoed opzoek naar een fulltime Kwaliteitsregisseur voor 3 tot 6 maanden. Ben jij een techneut die goed kan communiceren met de bewoners en ketenpartners, lees dan verder. Of bel met Tim 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl.
Lees meer >>

Senior clustermanager a.i.


Voor de regio Zeeland zijn we op zoek naar een stevige, ervaren manager die tijdelijk deze regio op zich wil nemen en (junior) managers (hierin) kan coachen. Meer informatie of interesse? Neem dan contact op met Catherine Beerends (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
Solliciteer direct >>

Projectadministrateur
BrabantWonen


Voor BrabantWonen zijn we opzoek naar een Projectadministrateur voor 24 uur/week. Het gaat om een vaste functie. Dus vind jij het leuk om bezig te zijn met de administratie, controle en analyse van de projectgegevens lees dan verder of neem contact op met Tim 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl.
Lees meer >>

Projectleider Planmatig onderhoud


Wij zijn op zoek naar een fulltime Projectleider Planmatig onderhoud voor een ketenpartner van vele woningcorporaties. Het gaat om een vaste functie in de regio Arnhem. Heb je interesse bel dan met Tim Hendriks 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl. Je kunt ook verder lezen voor meer informatie.
Lees meer >>

Medewerker verhuuradministratie


Voor een perMens in Amsterdam zijn wij op zoek naar een medewerker verhuuradministratie. Ben jij financieel en administratief onderlegd en wil je een bijdrage leveren om mensen uit een kwetsbare positie een toekomst te geven? Neem dan contact op met Gertjan op 06-29527068 of gertjan@steiger.nl.
Solliciteer direct >>

Manager Vastgoedadvies


Voor een corporatie in de regio van Arnhem zijn we op zoek naar een tijdelijke Manager Vastgoedadvies (36 uur per week voor min 4 maanden). Ben jij de coachende manager wie ook over de inhoud mee kan praten, reageer dan naar Tim 06-21963788 of naar tim.hendriks@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Manager vastgoed


Voor een corporatie in de regio Drechtsteden ben ik op zoek naar een interim manager vastgoed. Ben jij een inspirende en ontwikkelingsgerichte manager?Voor meer info neem contact op met Alexander 0611411025 of alexander@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Wijkbeheerder


Omdat een collega doorstroomt naar de functie van verhuurmakelaar zoeken wij voor een leuke corporatie in de Bollenstreek een Wijkbeheerder (24-32 uur per week, vaste functie). Wil jij de oren en ogen van de wijk zijn voor deze club neem dan contact op met Alexander op 06-11411025.
Solliciteer direct >>

Woonconsulent


Voor een leuke corporatie in de Bollenstreek zoeken wij een woonconsulent. Een groot deel van de functie bestaat uit het oplossen van overlastsituaties. Vaste functie voor 32-36 uur per week. Interesse? Bel met Alexander op 06-11411025.
Solliciteer direct >>

Woonconsulent


Voor diverse woningcorporaties in de Randstad zijn we met regelmaat op zoek naar verbindende Woonconsulenten Sociaal beheer voor zowel vast als tijdelijke opdrachten. Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging of kom je beschikbaar? Neem dan contact op met Alexander op 0611411025 of solliciteer direct.
Solliciteer direct >>

Frontoffice Medewerker


Voor een corporatie in Noord-Drenthe zoek ik een ervaren medewerker Frontoffice (24 uur). Start z.s.m. tot naar verwachting eind december. Je bent verantwoordelijk voor o.a. balie, telefoon en het inplannen van reparaties en werkt voornamelijk vanuit kantoor. Werkdagen: woensdag, rest in overleg. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Projectleider Nieuwbouw


Voor een woningcorporatie in de Bollenstreek zoeken wij een Projectleider Nieuwbouw voor 3 maanden. Het is een brede functie die bestaat uit het (uit)ontwikkelen van plannen vanaf het VO tot overdracht en evaluatie na realisatie. De nadruk ligt voor deze periode in het traject voorafgaand aan de uitvoering. Interesse? Bel Alexander op 06-11411025.
Solliciteer direct >>

Financieel specialist
Stichting Woontij


Wonen en werken op Texel? Het kan. Woontij, een kleine corporatie (2.200 vhe) zoekt een Financieel specialist (vast, 32-36 u, schaal J = max. 5.083 / 36 u). Heb je een financiele achtergrond en ben je bekend met verslaglegging (jaarrekening), de begroting en berekeningen & analyses maken? Texel verwelkomt je!
Lees meer >>

Locatie Manager Kinderopvang Almere


Voor GO! Kinderopvang in Almere Stad zoeken wij een verbindende peoplemanager. Wil jij graag werken bij de marktleider in Flevoland met een lange historie en een stabiele basis? Gaat jouw hart sneller kloppen als jouw locatie op rolletjes loopt en de kinderen en pedagogisch medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen? Lees dan vooral verder!
Lees meer >>

HR officer
Woest Zuid


“Woest Zuid is de meest aantrekkelijke sport- en beweegwerkgever in Amsterdam! Dat moet zo blijven en bij iedereen bekend worden”. Deins je niet terug voor een uitdaging? Voor onze opdrachtgever Woest Zuid in Amsterdam zoeken wij een energieke en passievolle HR-officer.
Lees meer >>

Opzichter
Rijswijk Wonen


Voor Rijswijk Wonen ben ik op zoek naar een opzichter voor een vaste functie van 36 uurin schaal G. Ben jij bouwkundig onderlegd en op zoek naar een leuke functie met veel zelfstandigheid? Voor meer info neem contact op met Alexander Dekker via 06 11411025 of alexander@steigerb.nl
Lees meer >>

Ervaren Communicatieadviseur
Habion/Vastgoed zorgsector


Habion, een vernieuwende en tikkeltje eigenwijze woningcorporatie, zoekt een Ervaren Communicatieadviseur (32- 36 uur), die graag meebouwt aan de missie van Habion om alle kwetsbare ouderen een veilig en comfortabel thuis te bieden.
Lees meer >>

Woninginspecteur


Leuke opdracht voo een ervaren woninginspecteur in Drenthe (min. half jaar, 32-36 uur per week)! Ben jij die communicatieve opzichter die ervoor zorgt dat het toezicht op het dagelijks- en contract onderhoud goed wordt uitgevoerd en inspecties uitvoert, dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Interim Planner


Voor een kleine organisatie in Haarlem en omgeving zoeken wij een interim Planner. Ben jij servicegericht, klantvriendelijk en handig met de computer? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Jonker, 06-27014749
Solliciteer direct >>

Functioneel Applicatiebeheerder


Weet jij alles van operationeel en functioneel applicatiebeheer Tobias AX, binnen de afdeling Wonen? Ook als het gaat om veiligheids- en privacyaspecten? En hanteer jij een hoog serviceniveau? Dan hebben wij een leuke baan voor je (vast, 32-36 uur, schaal H). Bel Alexander op 06-11411025.
Solliciteer direct >>

Interim locatiemanager Kinderopvang


Wij zoeken per direct een interim locatiemanager voor 4 locaties in Amsterdam. Werk jij zelfstandig, ben jij loyaal en op zoek naar een leuke-tijdelijke- managementfunctie in de kinderopvang? Neem contact op met Anne Jonker via 06-27014749
Solliciteer direct >>

Jr. Opzichter Planmatig Onderhoud


Voor een ambitieuze wonincorporatie in de Bollenstreek Zuid-Holland zoeken wij een jr. Opzichter Planmatig Onderhoud (32-36u, schaal G). Staat klanttevredenheid bij jou centraal? Heb je een sterk inlevingsvermogen en ben je oplossingsgericht? Dan zoeken wij jou!
Voor meer informatie neem contact op met Alexander Dekker, 0611411025 of alexander@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Wijkconsulent
Rijswijk Wonen


Hou je ervan om met bewoners(-groepen) en instanties het woonklimaat naar een hoger plan te tillen? Krijg jij er energie van om elke dag weer te werken aan een fijne wijk waar mensen in een goede woning wonen? Word de nieuwe Woonconsulent bij Rijswijk Wonen (schaal H, vaste functie, 36 u). Meer info: Alexander Dekker, 06-11411025 of alexander@steigerb.nl.
Lees meer >>

Interim Professional Wonen


Via Steiger B werk je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, maar zijn wij er als werkgever voor jou! Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Via Steiger B kom je nog eens ergens. We werken samen met verschillende woningcorporaties in Nederland. Wil jij met ons op zoek naar jouw ideale combinatie van afwisseling en zekerheid?
Lees meer >>

Bestuurssecretaris
Woningstichting Sint Antonius van Padua


Voor Sint Antonius van Padua zijn we op zoek naar een Bestuurssecretaris (12 uur). De functie is ingeschaald in max € 4.971,-. Leuke, veelzijdige functies waarbij je de organisatie ondersteunt in bestuurlijke vraagstukken. Meer weten? Bel 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Opzichter / Projectleider


Voor een kleine corporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Opzichter / Projectleider (36 uur, vast, max € 4.380,00). Kun je goed plannen & organiseren, de voortgang bewaken en zelfstandig functioneren? Gaat klantcontact je van nature goed af en ben je analytisch en oplossingsgericht ingesteld? Mail naar sven@steigerb.nlof bel naar 0611050143.
Lees meer >>

Ondernemende stagiaire
Steiger B


Werkervaring opdoen of een interessant afstudeerproject uitvoeren in een groeiend MKB-bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wij bieden studenten personeelswerk, psychologie, sociologie, commerciële economie of marketing een leuke en flexibele stage- of afstudeerplek. Meld je aan of neem contact op met Hans Huijsmans, 06-19538531.
Solliciteer direct >>

Interim Hoofd Marketing & Communicatie


Voor een kinderopvangorganisatie in de regio Almere, zijn we op zoek naar een interim hoofd Marketing & Communicatie (32 u/wk voor minimaal 3 maanden); aansturen communicatiemedewerker en focus op communicatie organisatiebreed.  Bel Tim van Doorn op 06-29374768
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Financiƫle Administratie


Voor een corporatie in Drenthe zoeken wij met spoed een Medewerker Financiële Administratie voor het inboeken van inkoopfacturen. Ben jij per direct beschikbaar voor de komende 2 tot 6 weken dan horen we graag van je. Bel Mireill op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim Clustermanager Kinderopvang


Voor een kinderopvangorganisatie in de regio Utrecht/Zuid-Holland zoeken we per direct voor 24-30 u/wk een interim clustermanager die in de wervingsperiode naar een vaste collega de honeurs in het cluster kan waarnemen. Bel Catherine op 06 54941564
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een relatie zoeken wij een Woonconsulent voor het begeleiden van een nieuwbouwproject van 80 woningen, omgeving Zutphen. Heb jij ervaring en ben je 16 uur beschikbaar? Bel Mireille voor info 0640065324
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Locatiemanager interim


Wij zoeken-per direct- een ervaren manager kinderopvang (interim) voor een middelgrote kinderopvangorganisatie in Midden Nederland! Ben je op korte termijn beschikbaar voor 24 uur gedurende 6 maanden? Neem dan contact op met Catherine (catherine@steigerb.nl/06 54941564) of schrijf je in!
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.