Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
Toon alleen vaste vacatures
?Contract van opdrachtgever, over het algemeen eerst voor bepaalde tijd maar meestal met perspectief op onbepaalde tijd.
Toon alleen interimvacatures
?Tijdelijke opdracht bij opdrachtgever op basis van een dienstverband bij Steiger B (detachering) of op basis van bemiddeling als zelfstandig interimprofessional.
Woningcorporaties
Kinderopvang
 

Projectleider Vastgoedbeheer
Intermaris


Voor Intermaris in Hoorn zoeken wij een Projectleider Vastgoedonderhoud, met ervaring in aanbesteding en inkoop van planmatig onderhoud (schaal J/K, vast, 36 uur). Iets voor jou? Binnenkort volgt de wervingstekst. Geinteresserd? Bel/mail vast met yvonne@steigerb.nl of 06-11407995
Solliciteer direct >>

Medewerker Verhuur


Voor een woningcorporatie in Twente zoeken wij een Medewerker Verhuur. Je bent verantwoordelijk voor het hele administratieve verhuurproces van A tot Z. Harde eis is ervaring met Viewpoint. Tijdelijke functie, duur nog onbekend. Wil je meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Administratief medewerker (technisch)
Stadsherstel Amsterdam


Voor de afdeling Beheer & Onderhoud bij Stadsherstel, zijn wij op zoek naar een enthousiast collega die met haar administratieve skills een bijdrage wil leveren aan het behoud van monumentaal erfgoed. Bel of mail met Heleen Woertman 06 255 86 470 / heleen@steigerb.nl of lees hier verder.
Lees meer >>

Consultant werving & selectie woningcorporaties
Steiger B


Ben jij die betrokken consultant die onze opdrachtgevers op fairbindende wijze helpt om de juiste professionals te vinden? Als consultant bij Steiger B ben jij degene die de werving & selectie uitvoert voor de vaste functies bij onze opdrachtgevers. Wij groeien snel en hebben je nodig!
Lees meer >>

Assistent Financial Controller (2)
Pre-Wonen


Voor misschien wel het allerleukste team in Velserbroek zoekt Pre Wonen 2 assistent financieel controllers (vast, schaal H, 24-36 u). Heb jij affiniteit met cijfers en is nauwkeurig werken voor jou vanzelfsprekend? Bel voor deze mooie functie met 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Medewerker Wonen en Woonbeleid
Woonveste


Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, proactieve en creatieve Medewerker Wonen en Woonbeleid, die graag aan de slag gaat met beleid, productontwikkeling en klanttevredenheid bij Woonveste. Voor meer info, bel Heleen op 0625586470 of mail heleen@steigerb.nl.
Lees meer >>

Inspectie Opzichter
Hendrick de Keyser


Ben jij de energieke bouwkundige die met deskundig oog voor detail in de mooiste monumenten van Nederland wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Team Onderhoud van Hendrick de Keyser zijn we op zoek naar een Inspectie-opzichter (36-40 uur). Meer weten?
Bel 06-25586470 of mail gerust met Heleen@steigerb.nl
Lees meer >>

Teamleider kinderopvang a.i.


Trek jij, tijdelijk, de kar van dit mooie en professionele team?
Voor een opdrachtgever van SteigerB zoeken wij:
Interim Teamleider / Vestigingsmanager (Utrecht/24 uur)
Plannen om te starten als interim? Dan hoor ik graag van je! henk-jan@steigerb.nl / 06 11 41 10 25
Lees meer >>

Unitmanager financiën interim


Voor een kinderopvangorganisatie in 't Gooi zoeken wij een tijdelijke manager financien! Je ondersteunt de 2 medewerkers en ontlast de zittende unitmananager, pakt op wat nodig is op het "overstijgende" niveau. Ervaring met Exact online is een pré. We horen graag van je! (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
Solliciteer direct >>

Financieel Medewerker


Het Keten Integratie Centrum (KIC bv) in Nijmegen zoekt een financiële topper! Word jij enthousiast van het sluitend maken van een begroting, heb je affiniteit met het opstellen en duiden van rapportages en het secuur invoeren van werkopdrachten? Dan zoeken we jou!
Lees meer >>

Projectleider Nieuwbouw en Renovatie


Bouw jij met Actium (Assen, vaste functie, schaal K) aan een duurzaam thuis voor morgen? Heb je daarnaast ook oog voor mensen en kijk je dus verder dan stenen alleen? Lees dan snel verder voor een leuke vacature binnen het team Vastgoedrealisatie.
Lees meer >>

Opzichter Dagelijks Onderhoud
Woonveste


Woonveste breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een Opzichter Dagelijks Onderhoud voor 36 uur per week. Wil jij werken in een dynamisch team met collega's waarmee je kunt sparren op inhoud? Of wil je meer weten? Bel Heleen op 0625586470 of mail heleen@steigerb.nl.
Lees meer >>

Coördinator Vastgoed
WVH Hoek van Holland


WVH in Hoek van Holland heeft in verband met uitbreiding van het team Vastgoed een nieuwe functie: Coördinator Vastgoedbeheer. Hou je van het aansturen van een klein team en het realiseren van onderhouds- en verduurzamingsprojecten? Meer info via: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995.
Lees meer >>

Projectmedewerker Onderhoud


Leuke opdracht tot het einde van het jaar (32-36u). Je zorgt voor een goed verloop van het reparatie- en mutatieonderhoud (npo). Je werkt volgens een moderne manier van opdrachtgeven met de samenwerkingspartners. Je bent een onderhoudsprofessional die gelooft in resultaatgerichte samenwerking waarin klanten voorop staan. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Gebiedsregisseur
Habion/Vastgoed zorgsector


Habion, een vernieuwende en een tikkeltje eigenwijze woningcorporatie voor ouderenhuisvesting zoekt voor de regio midden-Nederland een Gebiedsregisseur: een mooie uitdaging voor een netwerker, iemand die creatief en zakelijk tegelijk is, thuis is in woningbeheer en affiniteit heeft met bewoners. Voor meer info bel je met Inge op 06 - 4224 3154 of
Lees meer >>

Opzichter Dagelijks Onderhoud en Mutatie


Voor een corporatie in de Bollenstreek zoeken wij een Opzichter Dagelijks Onderhoud en Mutatie (juni t/m dec 2022, 32-36 uur, schaal G). Jij voert inspecties uit bij complexe reparatieverzoeken, verzorgt de beoordeling van ZAV-, WMO- en individuele woningverbetering en inspecteert en handhaaft dit. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Verhuurmakelaar


Voor een corporatie in de Bollenstraak zoeken wij een Verhuurmakelaar (36u, schaal G, 3 maanden). Je bent verantwoordelijk voor het hele verhuurproces. Je doet de voor- en eindopnames van de woningen en je verzorgt de opdrachtverstrekking vaoor het mutatieonderhoud. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Assistent Projectleider Nieuwbouw OF Renovatie


Voor een woningcorporatie in de regio Arnhem zijn wij op zoek naar DE talentvolle Assistent Projectleider Vastgoed die slim werkt, kwaliteit levert en op termijn misschien wel door wil groeien naar projectleider? Lees dan verder of bel / mail met Heleen voor meer info 06-25586470 / heleen@steigerb.nl
Lees meer >>

Projectleider Nieuwbouw of Renovatie


Ben jij DE ervaren projectleider waarbij geen project te complex is? Dan hebben wij de perfecte vervolg stap voor jou!
Voor een woningcorporatie in de regio Arnhem, zijn we op zoek naar een ervaren Projectleider Renovatie OF Nieuwbouw.
Interesse? Lees dan verder of bel / mail met Heleen voor meer info 0625586470 / heleen@steigerb.nl

Lees meer >>

Adviseur Vastgoed


Voor een woningcorporatie in de regio Arnhem zijn we op zoek naar een enthousiaste Adviseur Vastgoed. Ben jij analytisch, initiatiefrijk, creatief, flexibel en werk je vooral oplossingsgericht? Interesse? Lees dan verder of bel / mail met Heleen voor meer info 0625586470 / heleen@steigerb.nl
Lees meer >>

Medewerker Klantenservice (KCC)


Wij zijn op zoek naar een Medewerker Klantenservice (KCC) 32 - 40 uur voor een ketenpartner van vele woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen-Ede. Graag meer weten? Bel of mail met Heleen Woertman 06-255 86470 / heleen@steigerb.nl. Of lees hier verder.
Lees meer >>

Senior Verhuurmakelaar
Hendrick de Keyser


Heb jij passie voor monumentaal erfgoed, ruime kennis van woningverhuur, bedrijfsmatigvastgoed, huurrecht en servicekosten?
Dan is Hendrick de Keyser op zoek naar jou! Voor het Team Vaste Verhuur, zijn ze op zoek naar een energieke, communicatief vaardige en zelfstandige Senior Verhuurmakelaar (32-40). Meer weten? Bel met Heleen op 06-25586470 of
Lees meer >>

Woonconsulent
Woonveste


Wij zijn op zoek naar een ervaren, bevlogen en proactieve woonconsulent (28-32 uur) die graag aan de slag gaat met bewoners en netwerkpartners van Woonveste. Spreekt dit je aan? Bel Heleen op 0625586470 of mail heleen@steigerb.nl.
Lees meer >>

Wooninformant


Voor een woningcorporatie in Twente zoeken wij met spoed een Wooninformant. Vind jij het leuk om klanten van juiste informatie te voorzien, alle klantvragen en aanvragen correct af te handelen via telefoon en mail? En ben jij klantgericht, heb je ervaring met Tobias AX en zoek jij een warm nest waar je mag werken? Bel Mireille voor meer informatie op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Projectleider renovatie en verduurzaming


Voor een woningcorporatie in ZH zijn we op zoek naar een projectleider renovatie en verduurzaming (vaste functie, 32-36 uur, max 5.597,-). Ben jij die directe, open, eerlijke en kritisch vastgoedregisseur? Voor meer info bel of mail: 06-11050143 of sven@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Accountmanager Woningcorporaties
Steiger B


Ben jij onze nieuwe betrokken collega accountmanager woningcorporaties die onze opdrachtgevers op fairbindende wijze helpt om de juiste professionals te vinden? Als adviseur bij Steiger B heb je zowel de rol van accountmanager als van recruiter. Wij groeien snel en hebben je hard nodig! Interesse?
Lees meer >>

Medewerker KCC


Voor de afdeling Klant van een corporatie in Twente zoeken we een tijdelijke medewerker Klantenservice voor 24 uur per week tot het einde van het jaar. De functie bestaat voor ongeveer 80% uit telefonisch klantencontact. Je zoekt de uitdaging dus echt in de diversiteit van klantvragen die binnenkomen. Daarnaast draai je mee op de balie en beantwoord je Webcare (berichten op Social Media). Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Technisch consulent met een financieel oog


Daar ben je dan! De technisch consulent die sturing geeft aan de samenwerking met onze partners, die zorgt dat onze begroting en onze rapportages op orde zijn. Die samen met ons de afdeling verder professionaliseert. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat onze huurders fijn wonen. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Strategisch Adviseur Klant & Markt
Habion/Vastgoed zorgsector


Ben jij op je best in een veelzijdige rol waarin je omgevingstrends vertaalt naar concrete adviezen? Habion, een vernieuwende en tikkeltje eigenwijze organisatie met zorgvastgoed, zoekt een scherpe, omgevingsbewuste en analytische Strategisch Adviseur Klant en Markt. Bel met Inge Geerling op 06 - 4224 3154 voor meer informatie of
Lees meer >>

Interim Professional Woningcorporaties
Steiger B


Via Steiger B werk je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, maar zijn wij er als werkgever voor jou! Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Via Steiger B kom je nog eens ergens. We werken samen met verschillende woningcorporaties in Nederland. Wil jij met ons op zoek naar jouw ideale combinatie van afwisseling en zekerheid?
Lees meer >>

Bestuurssecretaris
Woningstichting Sint Antonius van Padua


Sint Antonius van Padua (NH) is per juli/augustus 2022 op zoek naar een Bestuurssecretaris (8-16 uur, ingeschaald in J, max € 5.083,-) voor de nieuwe directeur-bestuurder. Leuke, veelzijdige functie waarbij je de woningcorporatie ondersteunt in bestuurlijke vraagstukken. Meer weten? Bel 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Manager Pedagogiek a.i.


Het beste uit een groep gedreven professionals halen! Schakelen op operationeel, tactisch en strategisch (MT) niveau! Herken jij jezelf hierin?  Voor een van onze opdrachtgevers uit de kinderopvang zoeken wij een tijdelijke Manager Pedagogiek (regio Amsterdam) 32 uur. Interesse? Neem dan contact op: henk-jan@steigerb.nl of 06 11 41 10 25
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Teammanager kinderopvang interim


Voor een maatschappelijke kinderopvang zoeken wij z.s.m. een teammanager voor een kinderdagverblijf met 6 groepen in het Gooi!  Duur 4-6 maanden. Interesse?  Neem contact op met Catherine Beerends (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Klantenservice (KCC)


Wij zijn op zoek naar een Medewerker Klantenservice (KCC) 32 - 40 uur voor een woningcorporaties in de regio Den Bosch. Graag meer weten? Bel of mail met Heleen Woertman 06-255 86470 / heleen@steigerb.nl.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker P&O


Voor een corporatie in de Bollenstreek zoeken wij een Medewerker P&O. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers over personeelsregelingen, beheert de personeelsadministratie en verricht alle voorkomende taken ter ondersteuning van de P&O adviseur. De functie is tot eind 2022. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Vastgoedcoördinator


Voor een kleine corporatie (12 medewerkers, 1000 vhe's) zoeken wij een Vastgoedcoördinator (36 uur, ma - vrijocht., schaal I, min. 3 maanden). Leuke spilfunctie waarbij alle vastgoedgerelateerde vragen op jouw bordje komen: van reparatieverzoeken aannemen en inplannen, beoordeling van ZAV, contractonderhoud en de financiële afwikkeling. Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker P&O


Voor een woningcorporatie in het oosten van het land zoeken wij een Medewerker P&O (24 uur, p.d. t/m aug). Van casemanagement bij ziekte en verzuim, het doorvoeren van functiewijzigingen en personele mutaties tot het uitschrijven van vacatureteksten. Leuke opdracht voor een ervaren Medewerker P&O maar ook voor een recent afgestudeerde HBO'er. Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Regiomanager


Wij zoeken een Regiomanager (24u., 4-6 mnd, Huurdersvereniging, Friesland). Naast overleg met corporaties overleg je met gemeenten over prestatieafspraken. Daarnaast zit je in diverse werkgroepen (o.a. betaalbaarheid, verduurzaming, leefbaarheid). Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Technisch coördinator


Voor de Alliantie zijn wij op zoek naar een technisch coördinator. Het is een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar,.In deze rol sta je huurders te woord en help je deze bij complexe reparatieverzoeken. Dit zet jij uit bij je collega's en externe partijen. Ben jij technisch onderlegt en communicatief vaardig? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet. Neem voor meer info contact op met: Gertjan Versteeg op 06-29527068 of gertjan@steigerb.nl.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Leuke tijdelijke vacature voor Woonconsulent voor 28-32 uur Regio Utrecht - Gelderland. Hou jij je graag bezig met het oplossen van sociale woonproblemen en het vergroten van leefbaarheid in jouw wijken? Bel Heleen op 06-25586470 voor meer informatie.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Leidinggevende kinderopvang a.i.


Mooie interim opdracht regio Apeldoorn! Tijdelijk waarnemen van zo'n 8 locaties waarbij de focus ligt op externe contacten en samenwerking.  Duur 6 maanden, 24-32 uur p/w, start z.s.m. Voor meer informatie graag contact opnemen met Catherine (catherine@steigerb.nl/06 54941564)!
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Opzichter


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Opzichter.
Het is een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar. Heb jij ervaring in deze rol en ben je per direct beschikbaar? Neem dan contact op met Sven Nijssen. Bel naar 0611050143 of mail naar sven@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Pedagogisch coach


Welke pedagogisch coach wil een mooie maatschappelijke organisatie tijdelijk ondersteunen? Duur 3 maanden, 20 u/pw/ Interesse? Neem contact op met Catherine (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Bewonersbegeleider


Wij zijn op zoek naar een fulltime/partime Bewonersbegeleider voor een ketenpartner van vele woningcorporaties. Het gaat om een vaste functie in de regio Arnhem-Nijmegen-Ede. Heb je interesse bel dan met Heleen Woertman 06- 25586470 of mail naar heleen@steigerb.nl . Of
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Locatiemanager interim


Voor een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de regio Utrecht/Zuid-Holland zoeken we per direct voor 24-30 u/wk een interim clustermanager die in de wervingsperiode naar een vaste collega de honeurs in het cluster kan waarnemen. Bel Catherine op 06 54941564
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Leuke vacature voor Woonconsulent voor 32-36 uur (schaal H, vaste baan) in Noord-Holland. Hou jij je graag bezig met het oplossen van sociale woonprobelene en het vergroten van leefbaarheid in jouw wijken? Bel Mireille op 06-40065324 voor meer informatie.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Vestigingsmanager a.i.


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn we op zoek naar een stevige interim manager voor een locatie met 3 groepen kdv. Duur in eerste instantie 3 maanden voor 16-24 uur per week. Bij interesse kun je contact opnemen met Catherine (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

HR Medewerker


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoeken wij een HR medewerker die zorgt voor de personeelsadministratie en vragen beantwoordt van collega's. Ben jij beschikbaar in de periode van 1 april tot 1 oktober voor 24-28 uur? Bel Mireille op 06-40065324 voor meer informatie. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

financieel administratief medewerker


Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker voor een ketenpartner van vele woningcorporaties. Het gaat om een vaste functie in de regio Arnhem. Heb je interesse bel dan met Tim Hendriks 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl. Je kunt ook verder lezen voor meer informatie.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een corporatie in het oosten van het land zoeken wij een zware woonconsulent. Gaat jouw hart sneller kloppen van het oppakken van zware overlastdossiers en leefbaarheidsprojecten? Dan hebben wij een leuke functie voor je (vast, 26 uur, schaal I). Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Huurincasso


Als medewerker huurincasso ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het volledige incassoproces en het zelfstandig maken van betalingsregelingen, gericht op het innen en reduceren van betalingsachterstanden. Leuke vacature in het oosten van het land voor vast (schaal G). Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmakelaar


Voor een corporatie in het oosten van het land zoeken wij een ervaren verhuurmakelaar (schaal H, vast). Jij bent verantwoordelijk voor het hele verhuurproces van A tot Z. Je zorgt voor een aansluitende verhuur, beperkt de leegstand, bewaakt mutatiekosten en zorgt dat de bewoners tevreden zijn. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonveste zoekt jou!
Woonveste


Op korte termijn komen deze mooie en uitdagende functies beschikbaar bij Woonveste!

- Bestuurssecretaris 

- Contract & Vastgoed coördinator 

- Medewerker Incasso 

- Medewerker Wonen & Woonbeleid 

- Opzichter dagelijks onderhoud 

- Woonconsulent 
Meer weten? Bel met Heleen 0625586470

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Adviseur Maatschappelijke huisvesting


Voor woningcorporatie de Alliantie te Amsterdam zijn we op zoek naar een Adviseur Maatschappelijke huisvesting. Het gaat om een tijdelijke rol voor minimaal zes maanden. Heb jij
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker huuradministratie


Voor woningcorporatie de Alliantie te Hilversum zijn wij op zoek naar een medewerker Huuradministratie. Heb jij ervaring op met klantcontact, werk jij secuur en ben je binnenkort beschikbaar? Heb je interesse? Neem contact op met Sven Nijssen. Bel naar 060611050143 of mail naar sven@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Planmatig Onderhoud


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij ondersteuning (t/m december 2022, 24 uur). Jij zorgt voor de contacten met de onderhoudsbedrijven over planning, kwaliteit en bewonerscommunicatie, de voortgangsbewaking en kwaliteitsbewaking. Ook huurdersvragen komen bij jou terecht. Meer weten over deze leuke opdracht? Bel Mireille op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager kdv/psz (0-4)
Stichting Kinderopvang Gorinchem


Puur, plezier, nieuwsgierig en ondernemend! Voel je je daardoor aangesproken? Mooi! Want dan zijn we op zoek naar jou! Lees verder en reageer op deze mooie vacature of neem contact op met Catherine Beerends (06 54941564/catherine@steigerb.nl)

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker KCC


Voor een corporatie in Overijssel zoeken wij per direct 2 medewerkers klantenservice voor 24-32 uur per week . Heb jij ervaring met Viewpoint en heb je ervaring bij een andere corporatie in deze rol, dan hoort Mireille Hanselman graag van je op 06-40065324.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Teamleider kinderopvang a.i.


Wij zoeken een stevige teammanager voor een kleine locatie (kdv) in regio Utrecht waar mooie uitdagingen liggen. Duur 3-6 maanden voor 24 u/pw. Interesse? Neem contact op met Catherine 06 54941564
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Huismeester


Voor een corporatie in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een huismeester voor 24 uur per week die een bijdrage wil leveren aan een goede en prettige leefomgeving in de wijk. Dit doe je door onder andere  actief toezicht te houden en goede afspraken te maken met de huurders. Interesse? Bel met Sven Nijssen  0611050143 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.