Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Portfoliomanager
Wooncompas


Richting geven aan de vastgoedstrategie van een woningcorporatie? Dat kan in de regio Rotterdam! Wooncompas is op zoek naar een daadkrachtige en strategische Portfoliomanager (24-32 u, schaal L, vast). Meer informatie: yvonne@steigerb.nl of  06-11407995.

Lees meer >>

Woonconsulent
Woonstichting Stek


Voor Stek in Lisse zoeken wij drie woonconsulenten! Een leuke, veelzijdige en zelfstandige baan voor een communicatieve verbinder op het vlak van sociaal beheer, woonfraude en leefbaarheid. Iets voor jou? Bel Mireille Hanselman op 06 - 400 65 324 of reageer direct!

Lees meer >>

Projectleider


Voor onze opdrachtgever zoeken we in het noorden van Brabant een gedreven projectleider met organisatietalent. Iemand met verstand van bouwkundige zaken die energie krijgt van het realiseren van vastgoedprojecten. Als echte teamspeler: met collega's op kantoor, maar zeker ook buiten.

Lees meer >>

Verhuurmakelaar


Voor een corporatie in de regio Rotterdam zijn we opzoek naar een ervaren verhuurmakelaar. Project voor ongeveer een jaar. Heb je interesse en ben je voor 36 uur beschikbaar neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

Manager Klantbedrijf
Patrimonium Woonservice


Voor deze actieve en zichzelf veranderende organisatie centraal in het land zoeken we een enthousiaste manager klantbedrijf die samen met de medewerkers de dienstverlening gaat optimaliseren. Heb jij ruime ervaring in het managen van klantprocessen en vind je het leuk om medewerkers daarin te faciliteren, dan horen we graag van je! 

Lees meer >>

Manager HR


Voor een vooruitstrevende kinderopvangorganisatie in Zuid Holland zoeken we een manager HR, een zwaargewicht op strategisch niveau. Je draagt bij aan de mooie en ambitieuze plannen van de HR afdeling. Ben je of ken je zo iemand? Neem dan contact op met Catherine Leon (0654941564)

Lees meer >>

Ervaren Financieel Medewerker


Voor een kleine woningcorporatie in Overijssel zoeken wij een ervaren financieel medewerker (20-24 uur, schaal E). Ben jij zelfstandig en ervaren met huuradminstratie, servicekosten en incasso? Dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324 voor meer informatie of reageer via onze website. 

Solliciteer direct >>

Medewerker stook- en servicekosten
Tablis Wonen


Heb jij actuele kennis van stook- en servicekosten? Krijg jij energie van het op orde houden van de debiteurenadministratie en wil jij graag werken in een zelfstandige rol in een betrokken team? Dan is deze baan echt iets voor jou! (vast, 20 uur, Schaal G: tot max 3706,- obv 36 uur)

Lees meer >>

Opzichter Dagelijiks en Mutatieonderhoud


Voor de nieuwe, ambitieuze organisatie Stek in Lisse zoeken wij een opzichter mutatie en dagelijks onderhoud (32-36u, schaal G). Staat klanttevredenheid bij jou centraal? Heb je een sterk inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken wij jou!

Lees meer >>

Opzichter Planmatig Onderhoud


Voor de amitieuze, nieuwe fusie-organisatie Stek in Lisse zoeken wij een opzichter Planmatig Onderhoud (32-36u, schaal G). Staat klanttevredenheid bij jou centraal? Heb je een sterk inlevingsvermogen en ben je oplossingsgericht? Dan zoeken wij jou!

Lees meer >>

Hoofd Rayonteams


Voor de nieuwe, ambitieuze fusie-organisatie Stek in Lisse zoeken wij een Hoofd Rayonteams (32u, schaal K). Ben jij verbindend, energiek en snap jij wat een integraal team in opbouw nodig heeft? Dan kijken we uit naar je reactie! Eerst meer weten? Bel Mireille Hanselman op 06-40065324.

Lees meer >>

Adviseur woningcorporaties
Steiger B


Ben jij de adviseur die onze opdrachtgevers aan de juiste professionals weet te fairbinden? In deze mooie functie ben je accountmanager, adviseur en recruiter in één. Afwisselend en uitdagend dus. Wij zoeken een nieuwe collega voor de regio Zuid Holland.

Lees meer >>

Senior Werkvoorbereider PO


Voor een corporatie in de omgeving van Haarlem zijn wij op zoek naar een ervaren Sr Werkvoorbereider (36 u, schaal I). Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

Solliciteer direct >>

Specialist Duurzaamheid
Habion/Vastgoed zorgsector


Jouw kans! Habion zoekt een enthousiaste Specialist Duurzaamheid die vanuit een regierol duurzaamheidsprogramma's kan opstellen voor ouderenhuisvesting (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Verhuurmakelaar


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Gelderland zuid, Brabant en Limburg ben ik regelmatig op zoek naar gedreven verhuurmakelaars. Ben je toe aan het oriënteren of zoek je een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Senior Werkvoorbereider PO


Voor een corporatie in omgeving Haarlem zoeken we een Senior werkvoorbereider Planmatig Onderhoud.. Heb je interesse? Mail sven@steigerb.nl of bel 06 29374768!

Solliciteer direct >>

Verhuurmedewerker


Voor een corporatie in Noord-Holland zijn we op zoek naar een ervaren verhuurmedewerker (Schaal F, 32 u, min. 4 maanden).
Heb jij interesse? Mail sven@steigerb.nl of bel 0611050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Financieel Medewerker


Voor een corporatie in Overijssel zoeken wij een financieel medewerker (24 uur, periode juli t/m half november). Werkzaamheden: maandelijkse prolongatie, opstellen eindafrekening bij einde verhuur en het verwerken van de bankafschriften, kwitanties en facturen. Heb je hier ervaring mee dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Clustermanager Kinderopvang


Voor een kinderopvangorganisatie in de regio Alkmaar zoekt Steiger B een clustermanager (24 u/wk) met visie op maatschappelijk ondernemen. Ben jij dat wellicht? Lees dan snel verder!

 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Technisch Adviseur


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een Technisch Adviseur (32-36 uur, 6 maanden) . 
 Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Opzichter


Voor een corporatie in Zuid-Holland is adviseur Renske op zoek naar Opzichters (tijdelijk of vast, 32-36 uur, schaal H). Ben jij bouwkundig onderlegd en op zoek naar een leuke functie met veel zelfstandigheid? Meer info: 06 11411025 of reageer direct. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Opzichter Nieuwbouw


Leuke vacature voor een ervaren opzichter! Je begeleidt de uitvoering van nieuwbouwprojecten. Ben jij sterk communicatief en heb je een bouwkundige of installatietechnische achtergrond? Dan hoor ik graag van je. Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Bewonersconsulent


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoeken wij een Bewonersconsulent voor het voeren van keukentafelgesprekken. Ga jij voor de volle 100% en ben je sterk communicatief vaardig? (april - september, 32-36 uur). Dan kom ik graag met je in contact.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Assetmanager


Voor een woningcorporatie in het midden van het land met een stadsvernieuwingsopgave zoeken we een assetmanager (vaste functie).  Ben jij een verbindende en ervaren vastgoedkundige, ben je bekend met data- en procesmanagement, dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met Inge Geerling op 06 - 4224 3154 of mail je naar inge@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Sociaal Buurtbeheerder


Voor een corporatie in Gelderland zijn we opzoek naar een Sociaal Buurtbeheerder. Vind jij leuk om met bewoners de wijk leefbaar te hebben en houden. Kun je goed het gesprek aangaan met de bewoners, over de technische en veilige omgeving en signaleer je leefbaarheidproblematiek. Reageer dan op deze vacature. Of bel met Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een corporatie in Gelderland zijn we op zoek naar een fulltime Woonconsulent. Vind jij leefbaarheid, huurachterstanden, overlast en participatie interessant, dan is dit de functie voor jou. Duur project 3mnd. Meer informatie bel dan Tim Hendriks 06-21963788 of mail tim.hendriks@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Sociaal Wijkbeheerder


Voor een periode van ongeveer 5 maanden zoeken wij een sociaal wijkbeheerder voor 28 tot 36 uur per week. Als jij uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met sociale problematiek hebt, dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Verhuur
KleurrijkWonen


Voor KleurrijkWonen zijn we op zoek naar een ambiteuse Medewerker Verhuur die het leuk vind om verder te kijken dan naar alleen het eigen takenpakket. Bij interesse lees dan verder.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Teamleider Klantcontact


Ben jij een teamleider in hart en nieren en heb jij ervaring met het aansturen van een KCC. Voor de duur van een jaar hebben we een mooie opdracht bij een corporatie beschikbaar voor 28-36 uur p/wk. Meer info bel Sandra 06 47470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker ondersteuning vastgoed


WIj zoeken met spoed een medewerker vastgoed administratie. Het is een tijdelijke opdarcht voor 3 maanden, 24 uur per week. Omgeving Noord Veluwe. Meer info bel Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Mutatieopzichter


Voor een corporatie in noord Overijssel, zoeken wij op korte termijn een mutatieopzchter. Voor een tijdelijke opdacht van 3 maanden 32 uur. Interesse? bel Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Incasso


We zoeken voor een corporatie in de Betuwe een Medewerker Incasso (36u/wk). Voor een periode van 2 mnd, start medio april. Ben jij communicatiefvaardig, flexibel en gericht op samenwerking. Reageer dan snel. Heb je vragen neem dan contact op met Tim Hendriks 0621963788 of tim.hendriks@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Projectleider Wonen


Voor een corporatie in Zuid-Holland zoeken wij een ervaren Projectleider Wonen (vast, 32-36u, schaal I). Heb jij ervaring met (renovatie)projecten leiden?  Ben jij een aanpakker en een verbinder? Neem contact op met renske via 0611411025 of renske@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker HR interim


Tijdelijke P&O medewerker gezocht,  20 uur per week, duur 6 maanden,  regio Rotterdam! Ben je of ken je iemand, neem dan contact op met Catherine Leon (06 54941564).

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmedewerker


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een Verhuurmedewerker (24 uur, en 3 maanden) . 
 Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Locatiemanager kinderopvang


Heb je zowel praktische als ruime leidinggevende ervaring en een helicopterview? Wij zoeken een ervaren locatiemanager (schaal 10) in regio Amsterdam  (kdv en bso).  Meer weten of interesse? Neem contact op met Anne Jonker (06 27014749).

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent sociaal beheer


Voor een corporatie omgeving Deventer zoeken we een Consulent sociaal beheer. Hierbij ben je verantwoordelijkheid voor de complexe overlast, woonfraude en participatie in de wijk. Tijdelijke opdracht voor 32 uur per direct. Info Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Specialist Installaties
Habion/Vastgoed zorgsector


Bijzondere vacature! Habion (ouderenhuisvesting) zoekt een Specialist die vanuit een regierol programma's kan opstellen op het vlak van installaties (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Mutatieopzichter


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij een tijdelijke mutatieopzichter voor 32-36 uur per week. Ben jij op hele korte termijn beschikbaar, dan kom ik graag met je in contact. Bel Sandra 06 47470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Projectleider
Trivire


Voor de afdeling Vastgoedontwikkeling van Trivire in Dordrecht zoeken we een ervaren projectleider. Ben jij gericht op samenwerking en communicatief sterk, dan horen we graag van je! Voor meer informatie neem je contact op met Inge op 06 - 4224 3154.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.