Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Technisch Opzichter
Woningbouwvereniging Reeuwijk


Woningbouwvereniging Reeuwijk zoekt een Technisch Opzichter (vast, voor 32-36 uur, max 3.500, per 1 oktober a.s.). Heb je al enige technische ervaring in vastgoed en wil je graag bij een kleine corporatie werken, reageer dan snel! Info: 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl

 

Lees meer >>

Financieel Medewerker


Voor een corporatie in Overijssel zoeken wij een financieel medewerker (24 uur, periode juli t/m half november). Werkzaamheden: maandelijkse prolongatie, opstellen eindafrekening bij einde verhuur en het verwerken van de bankafschriften, kwitanties en facturen. Heb je hier ervaring mee dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

 
Solliciteer direct >>

Financieel Controller
Poort6


Poort 6 zoekt een verbindende en gemotiveerde Financieel Controller (vast, 32-36 u, schaal J/K), die het vooral prettig vindt om samen te werken aan o.a. het optimaliseren van de werkprocessen. Toe aan een vernieuwende corporatie? Informeer bij yvonne@steigerb.nl of via 06-11407995.   

Lees meer >>

Consulent Leefbaarheid


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoek ik een ervaren Consulent Leefbaarheid voor 20-24 uur per week voor een periode van 3 maanden. Heb jij ervaring in een soortgelijke functie en met Itris Viewpoint, dan hoor ik graag van je! Bel: Mireille Hanselman op 06-40065324 of reageer direct.

Solliciteer direct >>

Verhuurmakelaar


Voor een corporatie in de Achterhoek zoek ik een ervaren verhuurmakelaar voor 32 uur in de week, tot het einde van het jaar. Ben jij bekend met het gehele verhuurproces en heb je ervaring met Vieuwpoint dan hoor ik graag van je! Bel voor meer informatie met Mireille Hanselman op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Beleidsadviseur


Voor een woningcorporatie in de Achterhoek zoek ik een ervaren beleidsadviseur die thuis is op het thema Wonen. Ben jij voor 3 dagen in de week beschikbaar tot het einde van het jaar, dan kom ik graag met je in contact. Bel voor meer informatie met Mireille Hanselman op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Manager bedrijfsvoering
Van Alckmaer voor Wonen


Voor een kleine maar fijne club met een bijzondere vastgoedportefeuille met veel monumentale waarde zoeken wij een manager bedrijfsvoering. MT, coördinerend-meewerkend, van vele markten thuis. Interesse? Reageer of bel Inge Geerling, 06-42243154.

Lees meer >>

Teamleider VVE en BSO


Ligt jouw hart bij de voorscholen (VVE)? Hou jij ook van BSO? Ben jij diegene die als leidinggevende VVE en BSO naar een hoger plan tilt? Dit bedrijf is volop in ontwikkeling! Voor 28uur zoeken wij een leider die houdt van samenwerken en verbinden. Bel voor meer informatie met Anne Jonker (06-27014749). 

Solliciteer direct >>

Medewerker stook- en servicekosten
Tablis Wonen


Heb jij actuele kennis van stook- en servicekosten? Krijg jij energie van het op orde houden van de debiteurenadministratie en wil jij graag werken in een zelfstandige rol in een betrokken team? Dan is deze baan echt iets voor jou! (vast, 20 uur, Schaal G: tot max 3706,- obv 36 uur)

Lees meer >>

Woonconsulent


Voor Woningbedrijf Velsen te IJmuiden zijn we op zoek naar een Woonconsulent (vast, 36 u, schaal H). Sta jij stevig in je schoenen, weet je huurders goed te helpen en is jouw positieve energie merkbaar in de leefbaarheid van de wijken? Dan zoeken we jou! Bel met Sven 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl

Lees meer >>

Specialist Duurzaamheid
Habion/Vastgoed zorgsector


Jouw kans! Habion zoekt een enthousiaste Specialist Duurzaamheid die vanuit een regierol duurzaamheidsprogramma's kan opstellen voor ouderenhuisvesting (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Vestigingsmanager


Voor een inspirerende opdrachtgever in de kinderopvang zoeken wij een doorgewinterde vestigingsmanager (schaal 10). Ben jij die leider die houdt van deze rol? Inspireer jij je collega's om het beste uit zichzelf te halen? Werk jij met hart en ziel voor jouw medewerkers?

Lees meer >>

Vestigingsmanager kdv/bso/psz


Vestigingsmanager voor verschillende werksoorten, in een prachtig monumentaal pand, verbinden en verbeteren van de samenwerking tussen de werksoorten en de school. En dat voor een organisatie die investeert in persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit in brede zin. Wil je meer weten? Neem contact op met Catherine Leon 06 54941564

Solliciteer direct >>

Woonconsulent
Woonstichting Stek


Voor Stek in Lisse zoeken wij drie woonconsulenten! Een leuke, veelzijdige en zelfstandige baan voor een communicatieve verbinder op het vlak van sociaal beheer, woonfraude en leefbaarheid. Iets voor jou? Bel Mireille Hanselman op 06 - 400 65 324 of reageer direct!

Lees meer >>

Opzichter Planmatig Onderhoud


Voor de amitieuze, nieuwe fusie-organisatie Stek in Lisse zoeken wij een opzichter Planmatig Onderhoud (32-36u, schaal G). Staat klanttevredenheid bij jou centraal? Heb je een sterk inlevingsvermogen en ben je oplossingsgericht? Dan zoeken wij jou!

Lees meer >>

Senior Werkvoorbereider PO


Voor een corporatie in de omgeving van Haarlem zijn wij op zoek naar een ervaren Sr Werkvoorbereider (36 u, schaal I). Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

Solliciteer direct >>

Verhuurmakelaar


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Gelderland zuid, Brabant en Limburg ben ik regelmatig op zoek naar gedreven verhuurmakelaars. Ben je toe aan het oriënteren of zoek je een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Senior Werkvoorbereider PO


Voor een corporatie in omgeving Haarlem zoeken we een Senior werkvoorbereider Planmatig Onderhoud.. Heb je interesse? Mail sven@steigerb.nl of bel 06 29374768!

Solliciteer direct >>

Tijdelijke Opzichter Serviceonderhoud 36 uur


Voor een opdrachtgever in de regio Arnhem-Nijmegen zijn we opzoek naar een tijdelijke Opzichter Serviceonderhoud voor 36 uur/week. Dit is voor een periode van 3 maanden met een mogelijke verlenging. Salarisschaal H € 2.994,- tot € 4.084,-.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Wooncoach


Voor een woningcorportatie in de Drechtsteden zoeken wij een Wooncoach voor 24 uur per week. Een brede functie, waarin jij als spin in het web aanspreekpunt bent voor de huurders op het vlak van leefbaarheid, bij vastgoedprojecten en in het VvE-beheer. 

Heb jij veel ervaring op het gebied van leefbaarheid en bewonersparticipatie dan is dit een mooie kans voor jou!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Bewonersbegeleider


Voor een woningcorporatie in Noord Holland zoeken wij een ervaren bewonersbegeleider. Het gaat om een tijdelijke opdracht (3 maanden, 32 u p/w)Ben jij empathisch, betrokken, gastvrij en goed in omgang met bewoners? Neem snel contact op met Sven Nijssen. Bereikbaar op 0611050143 of mail naar sven@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Parttime Directiesecretaresse 20 uur per week


We zijn op zoek voor een corporatie in Gelderland naar de Directiesecretaresse die de directie echt ontlast. Ben je beschikbaar tot en met september, mogelijk nog langer? En past een salaris in salarisschaal F max. € 3187,- bij je? Dan is dit echt iets voor jou, reageer naar Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Projectleider
Mooiland


Voor Mooiland in Grave zoeken we een gedreven projectleider met organisatietalent. Iemand met verstand van bouwkundige zaken die energie krijgt van het realiseren van vastgoedprojecten. Als echte teamspeler: met collega's op kantoor, maar zeker ook buiten.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Junior Opzichter


Heb jij recent een bouw gerelateerde opleiding afgerond of ben je binnenkort klaar? Ben je klaar met de schoolbanken, maar wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan is werken bij Stek Wonen echt iets voor jou.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmakelaar


Voor een corporatie in de regio Rotterdam zijn we opzoek naar een ervaren verhuurmakelaar. Project voor ongeveer een jaar. Heb je interesse en ben je voor 36 uur beschikbaar neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmedewerker


Voor een corporatie in Noord-Holland zijn we op zoek naar een ervaren verhuurmedewerker (Schaal F, 32 u, min. 4 maanden).
Heb jij interesse? Mail sven@steigerb.nl of bel 0611050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager Klantbedrijf
Patrimonium Woonservice


Voor deze actieve en zichzelf veranderende organisatie centraal in het land zoeken we een enthousiaste manager klantbedrijf die samen met de medewerkers de dienstverlening gaat optimaliseren. Heb jij ruime ervaring in het managen van klantprocessen en vind je het leuk om medewerkers daarin te faciliteren, dan horen we graag van je! 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Ervaren Financieel Medewerker


Voor een kleine woningcorporatie in Overijssel zoeken wij een ervaren financieel medewerker (20-24 uur, schaal E). Ben jij zelfstandig en ervaren met huuradminstratie, servicekosten en incasso? Dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324 voor meer informatie of reageer via onze website. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Clustermanager Kinderopvang


Voor een kinderopvangorganisatie in de regio Alkmaar zoekt Steiger B een clustermanager (24 u/wk) met visie op maatschappelijk ondernemen. Ben jij dat wellicht? Lees dan snel verder!

 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Technisch Adviseur


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een Technisch Adviseur (32-36 uur, 6 maanden) . 
 Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Opzichter


Voor een corporatie in Zuid-Holland is adviseur Renske op zoek naar Opzichters (tijdelijk of vast, 32-36 uur, schaal H). Ben jij bouwkundig onderlegd en op zoek naar een leuke functie met veel zelfstandigheid? Meer info: 06 11411025 of reageer direct. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Opzichter Nieuwbouw


Leuke vacature voor een ervaren opzichter! Je begeleidt de uitvoering van nieuwbouwprojecten. Ben jij sterk communicatief en heb je een bouwkundige of installatietechnische achtergrond? Dan hoor ik graag van je. Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Bewonersconsulent


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoeken wij een Bewonersconsulent voor het voeren van keukentafelgesprekken. Ga jij voor de volle 100% en ben je sterk communicatief vaardig? (april - september, 32-36 uur). Dan kom ik graag met je in contact.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Assetmanager


Voor een woningcorporatie in het midden van het land met een stadsvernieuwingsopgave zoeken we een assetmanager (vaste functie).  Ben jij een verbindende en ervaren vastgoedkundige, ben je bekend met data- en procesmanagement, dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met Inge Geerling op 06 - 4224 3154 of mail je naar inge@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Sociaal Buurtbeheerder


Voor een corporatie in Gelderland zijn we opzoek naar een Sociaal Buurtbeheerder. Vind jij leuk om met bewoners de wijk leefbaar te hebben en houden. Kun je goed het gesprek aangaan met de bewoners, over de technische en veilige omgeving en signaleer je leefbaarheidproblematiek. Reageer dan op deze vacature. Of bel met Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een corporatie in Gelderland zijn we op zoek naar een fulltime Woonconsulent. Vind jij leefbaarheid, huurachterstanden, overlast en participatie interessant, dan is dit de functie voor jou. Duur project 3mnd. Meer informatie bel dan Tim Hendriks 06-21963788 of mail tim.hendriks@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Sociaal Wijkbeheerder


Voor een periode van ongeveer 5 maanden zoeken wij een sociaal wijkbeheerder voor 28 tot 36 uur per week. Als jij uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met sociale problematiek hebt, dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker Verhuur
KleurrijkWonen


Voor KleurrijkWonen zijn we op zoek naar een ambiteuse Medewerker Verhuur die het leuk vind om verder te kijken dan naar alleen het eigen takenpakket. Bij interesse lees dan verder.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Teamleider Klantcontact


Ben jij een teamleider in hart en nieren en heb jij ervaring met het aansturen van een KCC. Voor de duur van een jaar hebben we een mooie opdracht bij een corporatie beschikbaar voor 28-36 uur p/wk. Meer info bel Sandra 06 47470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker ondersteuning vastgoed


WIj zoeken met spoed een medewerker vastgoed administratie. Het is een tijdelijke opdarcht voor 3 maanden, 24 uur per week. Omgeving Noord Veluwe. Meer info bel Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.