Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Medewerker Klant Service Center


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij per direct een ervaren medewerker Klant Service Center voor 16 uur per week (werkdagen op woensdag en vrijdag) tot eind november met uitloopmogelijkheid. Heb je ervaring met Vieuwpoint, dan kom ik graag met je in contact. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Incassomedewerker


Voor een opdrachtgever in de regio Nijmegen zoeken we Incassomedewerker. Ben jij in staat om het incassotraject preventief te benaderen, en je hebt ervaring met tobias AX, reageer dan snel of bel met Tim Hendriks 06-21963788.

Solliciteer direct >>

Coachende coördinator KCC


Voor een opdrachtgever in de regio Nijmegen zoeken we voor 24 uur p/w een coördinator voor het KCC (vast). Naast het coördineren van het KCC ben je ook druk met procesbeheer van diverse urgente processen. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788

Solliciteer direct >>

Tijdelijke Opzichter Serviceonderhoud 36 uur


Voor een opdrachtgever in de regio Arnhem-Nijmegen zijn we opzoek naar een tijdelijke Opzichter Serviceonderhoud voor 36 uur/week. Dit is voor een periode tot eind dit jaar met een mogelijke verlenging. Salarisschaal H € 2.994,- tot € 4.084,-.

Lees meer >>

Medewerker Verhuur


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoeken wij een medewerker tijdelijke verhuur voor 24-32 uur per week. Je voert intakegesprekken, maakt de huurcontracten op en vult het IRF formulier in. Duur van de opdracht is nog onbekend, van enkele weken tot een paar maanden. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Verhuurmakelaar


Voor een opdrachtgever in Gelderland/Overijssel zoeken wij een ervaren verhuurmakelaar voor 32 uur tot het einde van het jaar. Ben jij beschikbaar en 'in' voor deze leuke klus? Ik hoor graag van je. Eerst meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Vestigingsmanager


Voor een inspirerende opdrachtgever in de kinderopvang zoeken wij een doorgewinterde vestigingsmanager (schaal 10). Ben jij die leider die houdt van deze rol? Inspireer jij je collega's om het beste uit zichzelf te halen? Werk jij met hart en ziel voor jouw medewerkers?

Lees meer >>

Tijdelijk incassomedewerker 24 uur/week


Voor een corporatie in de KAN-regio zijn we opzoek naar een ervaren incassomedewerker. Ervaring in de corporatiewereld en met het systeem Empire geeft de voorkeur. Inzet van minimaal een half jaar. Interesse mail of bel met Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl. 

Solliciteer direct >>

Opzichters


Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Midden-Nederland ben ik regelmatig op zoek naar opzichters en beheerders. Ben jij aan het oriënteren of toe aan een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Gertjan Versteeg, 06-29527068 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Woonconsulent


Voor diverse woningcorporaties in de Randstad zijn we met regelmaat op zoek naar verbindende Woonconsulenten Sociaal beheer. Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging of kom je beschikbbaar? Neem dan contact op met Tim van Doorn op 06-29374768 of solliciteer direct. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Solliciteer direct >>

Ondernemende stagiaire
Steiger B


Werkervaring opdoen of een interessant afstudeerproject uitvoeren in een groeiend MKB-bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wij bieden studenten personeelswerk, psychologie, sociologie, commerciële economie of marketing een leuke en flexibele stage- of afstudeerplek. Meld je aan of neem contact op met Hans Huijsmans, 06-19538531.

Solliciteer direct >>

Opzichter / Projectleider


Voor een kleine corporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Opzichter / Projectleider (36 uur, vast, max € 4.380,00). Kun je goed plannen & organiseren, de voortgang bewaken en zelfstandig functioneren? Gaat klantcontact je van nature goed af en ben je analytisch en oplossingsgericht ingesteld? Mail naar inge@steigerb.nl of bel naar 06-4224 3154.

Lees meer >>

Wooninformant


Voor een corporatie in Overijssel zoeken wij een Wooninformant. Vind jij het leuk om de klanten van juiste informatie te voorzien en alle klantvragen en aanvragen correct af te handelen en ben je vanaf oktober beschikbaar voor 28-32 uur per week (4 maanden), dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Concerncontroller
Habion/Vastgoed zorgsector


Heb jij ruime ervaring als (business)controller? Werk je graag in het maatschappelijke veld in het centrum van het land? Woningcorporatie Habion zoekt een proactieve, doortastende en verbindende concerncontroller. Reageer meteen of bel met Inge Geerling voor meer informatie (06 - 4224 3154)

Lees meer >>

Projectmanager vastgoedontwikkeling
Trivire


Voor het team Vastgoedontwikkeling van Trivire in Dordrecht zoeken we een ervaren projectmanager. Ben jij gericht op samenwerking en communicatief sterk, dan horen we graag van je! Voor meer informatie neem je contact op met Inge op 06 - 4224 3154.

Lees meer >>

Manager Pedagogiek
KinderRijk


Vind jij het leuk om te bouwen aan een hoogwaardig pedagogisch klimaat? Ben jij in staat trends uit het werkveld om te zetten in beleid? Leg je snel verbinding met diverse werk- en denkniveaus en schrijf jij gemakkelijk? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Lees meer >>

Woonconsulent
Woonstichting Stek


Voor Stek in Lisse zoeken wij drie woonconsulenten! Een leuke, veelzijdige en zelfstandige baan voor een communicatieve verbinder op het vlak van sociaal beheer, woonfraude en leefbaarheid. Iets voor jou? Bel Sven via 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl

Lees meer >>

Verhuurmakelaar


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Gelderland zuid, Brabant en Limburg ben ik regelmatig op zoek naar gedreven verhuurmakelaars. Ben je toe aan het oriënteren of zoek je een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Klachten/mutatieopzichter 36 uur/week


Voor een kleine corporatie in de KAN-regio zijn we op zoek naar een zelfstandige Klachten/mutatie-opzichter. Project voor minimaal 1 jaar/ 36 uur per week. Voor meer informatie neem contact op met Tim Hendriks 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent Verhuur


Voor een corporatie op de Veluwe zoeken wij een Woonconsulent Verhuur tot augustus volgend jaar voor 32 tot 36 uur per week. Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Consulent Sociaal beheer


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij een Consulent Sociaal beheer. Per direct voor 24-32 uur per week tot eind dit jaar. Heb jij veel ervaring met complexe overlast, woonfraude en ga je graag de wijk in. Dan kom ik graag met je in contact, bel Tim 06-21963788 of reageer direct.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Ervaren administratief medewerker verhuur


Voor een woningcorporatie in Zuid-Holland  zoeken wij een extra gedreven administratief medewerker verhuur voor 36 uur in de week.

Heb je interesse? Lees dan verder of neem direct contact op met Alexander Dekker 0611411025

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Vastgoedregisseur / Assetmanager


Voor een corporatie in Gelderland zijn we opzoek naar Vastgoedregisseur / Assetmanager (Vast 32-36 uur per week Salaris max € 5474,- per maand. Heb je interesse lees dan verder of bel met Tim Hendriks 06-21963788.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent a.i.


Voor een woningcorporatie in Zuid-Holland zoeken wij met spoed een zelfstandig werkende woonconsulent die thuis is in woningtoewijzing op basis van urgentieregelgeving. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 4 tot 5 maanden.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim Teammanager kinderopvang


Voor een middelgrote kinderopvangorganisatie in 't Gooi zijn we-per direct-op zoek naar een interim teammanager: 24-28 uur p/wk, duur 3 maanden. Heb je interesse? Neem dan contact op met Catherine via catherine@steigerb.nl of 06 54941564.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Beleidsmedewerker Wonen


Voor een corporatie in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker (vast, 24-30 u, schaal J). 
Interesse? Bel met Sven 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Assetmanager


Voor een corporatie in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een verbindende en analytische Assetmanager (36 uur, schaal K-L). Informeer direct verder naar deze unieke functie. Bel met Sven 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Tijdelijke Conceptontwikkelaar Nieuwbouw 16 tot 24 uur


Voor een corporatie in Gelderland zijn we opzoek naar een ervaren conceptontwikkelaar (16-24 uur per week tot eind dit jaar). Ben jij die bouwkundige die we zoeken, lees dan verder of bel Tim Hendriks 06-21963788.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Administratief medewerker Financien


Voor een woningcorporatie in Zuid-Holland zijn we per direct op zoek naar een Administratief medewerker Financien voor drie maanden(28 u, tijdelijk, schaal F). Heb jij ervaring met financien bij een woningcorporatie en ben je cijfermatig sterk? Ben je direct beschikbaar? Neem contact op met Sven via 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een Woonconsulent (tijdelijk/fulltime). Sta jij stevig in je schoenen, weet je huurders goed te helpen en is jouw positieve energie merkbaar in de leefbaarheid van de wijken? Dan zoeken we jou! Bel met Sven 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Met spoed Woonadviseur


Voor een corporatie op de Veluwe zijn we met spoed opzoek naar een enthousiaste woonadviseur. Ben jij per direct beschikbaar voor 32 a 36 uur per week tot met September lees dan verder of bel met Sven Nijssen 06-11050143

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Pedagogisch Medewerker Haarlem


Ben jij een gedreven, flexibele en liefdevolle Pedagogisch Medewerker (zzp) en wil je deze zomer een aantal uren (8-24u) per week bijspringen bij een van onze opdrachtgevers in Haarlem? Werken op prachtige locaties met veel groen? Laat het mij, Anne Jonker, graag weten op 06-27014749!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Financieel Medewerker


Voor een corporatie in Overijssel zoeken wij een financieel medewerker (24 uur, periode juli t/m half november). Werkzaamheden: maandelijkse prolongatie, opstellen eindafrekening bij einde verhuur en het verwerken van de bankafschriften, kwitanties en facturen. Heb je hier ervaring mee dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

 
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmakelaar


Voor een corporatie in de Achterhoek zoek ik een ervaren verhuurmakelaar voor 32 uur in de week, tot het einde van het jaar. Ben jij bekend met het gehele verhuurproces en heb je ervaring met Vieuwpoint dan hoor ik graag van je! Bel voor meer informatie met Mireille Hanselman op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Beleidsadviseur


Voor een woningcorporatie in de Achterhoek zoek ik een ervaren beleidsadviseur die thuis is op het thema Wonen. Ben jij voor 3 dagen in de week beschikbaar tot het einde van het jaar, dan kom ik graag met je in contact. Bel voor meer informatie met Mireille Hanselman op 06-40065324.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager bedrijfsvoering
Van Alckmaer voor Wonen


Voor een kleine maar fijne club met een bijzondere vastgoedportefeuille met veel monumentale waarde zoeken wij een manager bedrijfsvoering. MT, coördinerend-meewerkend, van vele markten thuis. Interesse? Reageer of bel Inge Geerling, 06-42243154.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Teamleider VVE en BSO


Ligt jouw hart bij de voorscholen (VVE)? Hou jij ook van BSO? Ben jij diegene die als leidinggevende VVE en BSO naar een hoger plan tilt? Dit bedrijf is volop in ontwikkeling! Voor 28uur zoeken wij een leider die houdt van samenwerken en verbinden. Bel voor meer informatie met Anne Jonker (06-27014749). 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor Woningbedrijf Velsen te IJmuiden zijn we op zoek naar een Woonconsulent (vast, 36 u, schaal H). Sta jij stevig in je schoenen, weet je huurders goed te helpen en is jouw positieve energie merkbaar in de leefbaarheid van de wijken? Dan zoeken we jou! Bel met Sven 06-11050143 of mail naar sven@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Wooncoach


Voor een woningcorportatie in de Drechtsteden zoeken wij een Wooncoach voor 24 uur per week. Een brede functie, waarin jij als spin in het web aanspreekpunt bent voor de huurders op het vlak van leefbaarheid, bij vastgoedprojecten en in het VvE-beheer. 

Heb jij veel ervaring op het gebied van leefbaarheid en bewonersparticipatie dan is dit een mooie kans voor jou!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Bewonersbegeleider


Voor een woningcorporatie in Noord Holland zoeken wij een ervaren bewonersbegeleider. Het gaat om een tijdelijke opdracht (3 maanden, 32 u p/w)Ben jij empathisch, betrokken, gastvrij en goed in omgang met bewoners? Neem snel contact op met Sven Nijssen. Bereikbaar op 0611050143 of mail naar sven@steigerb.nl

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.