Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Adviseur woningcorporaties
Steiger B


Ben jij de adviseur die onze opdrachtgevers aan de juiste professionals weet te fairbinden? In deze mooie functie ben je accountmanager, adviseur en recruiter in één. Afwisselend en uitdagend dus. Wij zoeken een nieuwe collega voor de regio Zuid Holland.

Lees meer >>

Opzichter


Voor een corporatie in Zuid-Holland is adviseur Renske op zoek naar Opzichters (tijdelijk of vast, 32-36 uur, schaal H). Ben jij bouwkundig onderlegd en op zoek naar een leuke functie met veel zelfstandigheid? Meer info: 06 11411025 of reageer direct. 

Solliciteer direct >>

Opzichter Nieuwbouw


Leuke vacature voor een ervaren opzichter! Je begeleidt de uitvoering van nieuwbouwprojecten. Ben jij sterk communicatief en heb je een bouwkundige of installatietechnische achtergrond? Dan hoor ik graag van je. Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Teamleider Financiƫle Administratie


Woningcorporatie Patrimonium zoekt naar een motiverende, positief-kritische en ervaren teamleider financiële administratie (36 u/wk) om het team verder te begeleiden in een professionaliseringsslag en bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Ben je een ervaren leidinggevende en vakinhoudelijk onderlegd, dan horen we graag van je!

Lees meer >>

Assetmanager


Voor een woningcorporatie in het midden van het land met een stadsvernieuwingsopgave zoeken we een assetmanager (vaste functie).  Ben jij een verbindende en ervaren vastgoedkundige, ben je bekend met data- en procesmanagement, dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met Inge Geerling op 06 - 4224 3154 of mail je naar inge@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

Sociaal Buurtbeheerder


Voor een corporatie in Gelderland zijn we opzoek naar een Sociaal Buurtbeheerder. Vind jij leuk om met bewoners de wijk leefbaar te hebben en houden. Kun je goed het gesprek aangaan met de bewoners, over de technische en veilige omgeving en signaleer je leefbaarheidproblematiek. Reageer dan op deze vacature. Of bel met Tim Hendriks 06-21963788 of tim.hendriks@steigerb.nl

Solliciteer direct >>

Woonconsulent


Voor een corporatie in Gelderland zijn we op zoek naar een fulltime Woonconsulent. Vind jij leefbaarheid, huurachterstanden, overlast en participatie interessant, dan is dit de functie voor jou. Duur project 3mnd. Meer informatie bel dan Tim Hendriks 06-21963788 of mail tim.hendriks@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

Sociaal Wijkbeheerder


Voor een periode van ongeveer 5 maanden zoeken wij een sociaal wijkbeheerder voor 28 tot 36 uur per week. Als jij uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met sociale problematiek hebt, dan kom ik graag met je in contact. Bel Mireille op 06-40065324.

Solliciteer direct >>

Sociaal Wijkbeheerder


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Haarlem zijn wij per direct op zoek naar een Sociaal Wijkbeheerder (36 uur,vast, Schaal G).

Heb jij ervaring in deze rol? Heb je interesse? Neem contact op met Sven. Bel 06-11050143 of mail sven@steigerb.nl

Solliciteer direct >>

Medewerker Verhuur
KleurrijkWonen


Voor KleurrijkWonen zijn we op zoek naar een ambiteuse Medewerker Verhuur die het leuk vind om verder te kijken dan naar alleen het eigen takenpakket. Bij interesse lees dan verder.

Lees meer >>

Medewerker Incasso


We zoeken voor een corporatie in de Betuwe een Medewerker Incasso (36u/wk). Voor een periode van 2 mnd, start medio april. Ben jij communicatiefvaardig, flexibel en gericht op samenwerking. Reageer dan snel. Heb je vragen neem dan contact op met Tim Hendriks 0621963788 of tim.hendriks@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

Projectleider Wonen


Voor een corporatie in Zuid-Holland zoeken wij een ervaren Projectleider Wonen (vast, 32-36u, schaal I). Heb jij ervaring met (renovatie)projecten leiden?  Ben jij een aanpakker en een verbinder? Neem contact op met renske via 0611411025 of renske@steigerb.nl

Lees meer >>

Verhuurmedewerker


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Haarlem zijn we op zoek naar een Verhuurmedewerker (24 uur, en 3 maanden) . 
 Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

Solliciteer direct >>

Senior Woonconsulent


Voor een woningcorporatie in de regio Rotterdam zoeken wij op zoek naar een senior Woonconsulent.. Het is een functie voor vast, maar staan ook open voor ZZP en op basis van detachering. Leuke baan! Meer info: renske@steigerb.nl of 06-11411025

Solliciteer direct >>

Locatiemanager kinderopvang


Heb je zowel praktische als ruime leidinggevende ervaring en een helicopterview? Wij zoeken een ervaren locatiemanager (schaal 10) in regio Amsterdam  (kdv en bso).  Meer weten of interesse? Neem contact op met Anne Jonker (06 27014749).

Solliciteer direct >>

Interim Corporate Recruiter


Sportieve en fanatiek groeiende organisatie zoekt een corporate recruiter. Door de aanhoudende groei van nieuwe "sport BSO" locaties zijn er veel nieuwe begeleiders nodig. Weet jij die snel te vinden? Dan zoeken wij jou! Bel met Anne Jonker 06-27014749 voor meer informatie. 

Solliciteer direct >>

Senior Werkvoorbereider PO


Voor een corporatie in de omgeving van Haarlem zijn wij op zoek naar een ervaren Sr Werkvoorbereider (36 u, schaal I). Heb jij interesse? Mail naar sven@steigerb.nl of bel 06-11050143.

Solliciteer direct >>

Bestuurssecretaris


Voor een corporatie in de regio Haarlem zijn we op zoek naar een junior Bestuurssecretaris (24-28 uur p/w, vast, schaal J).  Heb jij interesse in strategische vraagstukken die spelen bij een woningcorporatie? Bel dan met Hans Huijsmans 06-19538531 of mail naar hans@steigerb.nl.

Lees meer >>

Specialist Installaties
Habion/Vastgoed zorgsector


Bijzondere vacature! Habion (ouderenhuisvesting) zoekt een Specialist die vanuit een regierol programma's kan opstellen op het vlak van installaties (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Specialist Duurzaamheid
Habion/Vastgoed zorgsector


Jouw kans! Habion zoekt een enthousiaste Specialist Duurzaamheid die vanuit een regierol duurzaamheidsprogramma's kan opstellen voor ouderenhuisvesting (HBO, max. 4.464, 36 uur, 13e mnd, leaseauto). Meer info: yvonne@steigerb.nl of 06-11407995

Lees meer >>

Specialist Urgentiedienstverlening
Enserve


Voor de urgentiedienstverlening van Enserve zoeken wij een Specialist Urgentiedienstverlenging voor 24 uur per week. (vaste baan, schaal H) Regeer direct of bel voor meer info: Sandra 0647470041

Lees meer >>

Projectleider
Trivire


Voor de afdeling Vastgoedontwikkeling van Trivire in Dordrecht zoeken we een ervaren projectleider. Ben jij gericht op samenwerking en communicatief sterk, dan horen we graag van je! Voor meer informatie neem je contact op met Inge op 06 - 4224 3154.

Lees meer >>

Verhuurmakelaar


Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Gelderland zuid, Brabant en Limburg ben ik regelmatig op zoek naar gedreven verhuurmakelaars. Ben je toe aan het oriënteren of zoek je een nieuwe uitdaging. Neem dan contact op met Tim Hendriks 06-21963788 voor een vrijblijvend gesprek. 

Solliciteer direct >>

Bewonersbegeleider (36 uur)


Voor een woningcorporatie in Noord Holland zoeken wij een ervaren bewonersbegeleider. (vaste baan voor 36 uur per week) Ben jij empathisch, betrokken, gastvrij en goed in omgang met bewoners, dan is dit wellicht je toekomstige droombaan!

Lees meer >>

Senior Werkvoorbereider PO


Voor een corporatie in omgeving Haarlem zoeken we een Senior werkvoorbereider Planmatig Onderhoud.. Heb je interesse? Mail sven@steigerb.nl of bel 06 29374768!

Solliciteer direct >>

Bewonersconsulent


Voor een woningcorporatie in Drenthe zoeken wij een Bewonersconsulent voor het voeren van keukentafelgesprekken. Ga jij voor de volle 100% en ben je sterk communicatief vaardig? (april - september, 32-36 uur). Dan kom ik graag met je in contact.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Teamleider Klantcontact


Ben jij een teamleider in hart en nieren en heb jij ervaring met het aansturen van een KCC. Voor de duur van een jaar hebben we een mooie opdracht bij een corporatie beschikbaar voor 28-36 uur p/wk. Meer info bel Sandra 06 47470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker ondersteuning vastgoed


WIj zoeken met spoed een medewerker vastgoed administratie. Het is een tijdelijke opdarcht voor 3 maanden, 24 uur per week. Omgeving Noord Veluwe. Meer info bel Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Mutatieopzichter


Voor een corporatie in noord Overijssel, zoeken wij op korte termijn een mutatieopzchter. Voor een tijdelijke opdacht van 3 maanden 32 uur. Interesse? bel Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker HR interim


Tijdelijke P&O medewerker gezocht,  20 uur per week, duur 6 maanden,  regio Rotterdam! Ben je of ken je iemand, neem dan contact op met Catherine Leon (06 54941564).

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent sociaal beheer


Voor een corporatie omgeving Deventer zoeken we een Consulent sociaal beheer. Hierbij ben je verantwoordelijkheid voor de complexe overlast, woonfraude en participatie in de wijk. Tijdelijke opdracht voor 32 uur per direct. Info Sandra 0647470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Mutatieopzichter


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij een tijdelijke mutatieopzichter voor 32-36 uur per week. Ben jij op hele korte termijn beschikbaar, dan kom ik graag met je in contact. Bel Sandra 06 47470041

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Manager business development


Voor een kinderopvangorganisatie in de regio Amsterdam zoeken wij een netwerker pur sang die als manager business development nieuwe locaties vindt en weet vast te leggen. Meer weten, bel Hans, 06-19538531.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Locatiemanager


Wij zijn bij Steiger B met regelmaat op zoek naar locatiemanagers in de kinderopvang in de regio Amsterdam en Haarlem. Ben jij gedreven, resultaatgericht en betrokken bij jouw werknemers? Bel voor meer informatie Anne Jonker op 06-27014749 en schrijf je in op onze site. 

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

HR Adviseur


Voor een mooie corporatie in de omgeving van Haarlem zijn we zoek naar een ervaren HR adviseur(vast,36 uur, max 5474 euro).

Ben jij juridisch onderlegd, communicatief zeer vaardig en ben jij overtuigend als HR adviseur?

Neem dan snel contact op met Sven! Bel 06-11050143.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Interim financial controller


Interim financial controller gezocht per 1 april! In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor de financieel administratieve stromen binnen de organisatie, Regio Den Haag, 28-32 uur, duur 3 maanden. Voor info: neem contact op met Catherine Leon 06 54941564

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Senior Directie Secretaresse


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een Sr. Directie Secretaresse voor minimaal zes maanden en 36 uur per week(max 3750,00 euro). Ben jij snel beschikbaar, flexibel ingesteld, en heb je ervaring in deze functie? Bel dan snel Sven op 06-11050143!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Consulent Sociaal Beheer


Voor een corporatie in Gelderland zoeken wij een Consulent Sociaal beheer. Per direct voor 32-36 uur per week. Heb jij veel ervaring met complexe overlast, woonfraude en ga je graag de wijk in. Dan kom ik graag met je in contact, bel Sandra 0647470041 of reageer direct.

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Assistent Opzichter


Voor een Amsterdamse corporatie zoeken we een Assistent Opzichter voor 24 uur per week (vast, schaal F). Ben jij snel beschikbaar,lichte ervaring in rol als assistent opzichter en vooral gemotiveerd? Bel dan Sven 06-11050143!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Senior Verhuurmedewerker


Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een Senior Verhuurmedewerker voor 36 uur per week. Ben jij snel beschikbaar, ervaring in rol als verhuurmedewerker, leidinggevende ervaring, ervaring in Amsterdam woningmarkt. Bel dan Sven 06-11050143!

De reactietermijn van deze vacature is verlopen.