Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 

Kwaliteitscoordinator


Voor woningcorporatie de Alliantie te Hilversum zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscoordinator (tijdelijke rol min. 4 maanden, 36 uur per week). Als kwaliteitscoördinator beheer je mede het Alliantie kwaliteitskader, waaronder het technisch programma van eisen, en houdt deze actueel. Je gaat aan de slag met het kwaliteitsborgingssysteem om deze nog beter te maken. Heb jij ervaring in deze rol en ben je direct beschikbaar?
Bel Gertjan op 06-29527068 of mail gertjan@steigerb.nl.

Solliciteer direct >>

Medewerker Klantenservice


Gevraagd met spoed voor een woningcorporatie in Zuid Holland: een ervaren kracht (24-36 uur) die kan inspringen bij op de frontoffice in klantenservice, verhuur, huurachterstand en reparatieverzoeken. Tot in ieder geval het einde van het jaar. Meer info via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Wooninformant


Voor een corporatie in het oosten van het land zoek ik per direct een wooninformant voor 32-36 uur per week voor langere tijd. Ben jij klantgericht en kun je veel werk verzetten en zoek jij een warm nest waar je mag werken? Bel Mireille op 06-40065324 voor meer informatie.
Solliciteer direct >>

Assistent Opzichter


Voor een corporatie in het oosten van het land zoek ik per direct een assistent opzichter die de opnames kan doen van binnengekomen reparatieverzoeken. Heb jij technisch inzicht en ben je de maand augustus beschikbaar, dan is dit een geweldige vakantiebaan! Meer weten? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Medewerker Verhuur


Voor een woningcorporatie in het oosten van het land zoek ik per direct een stevige medewerker verhuur voor 32-36 uur per week. Je verwerkt de huuropzeggingen en doet de voor- en eindopnames van de woning. Kun jij prioriteiten stellen en weet je wat er gebeuren moet, dan is dit een dankbare klus! Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Klantadviseur Verkoop


Ben jij per direct beschikbaar en heb je geen vakantieplannen? Voor een corporatie in Zuid Hlland zoeken wij een Klantadviseur Verkoop (2 maanden, 24 uur). Je staat klanten te woord aan de telefoon over terugkoop en vragen over bedrijfshuisvesting. Daarnaast zorg je voor administratieve werkzaamheden zoals het uitvoeren van een loting, bezichtingen plannen en maak je presentaties voor nieuwe woningen. Interesse? Bel Mireille op 06-40065324.
Solliciteer direct >>

Projectontwikkelaar


Voor een woningcorporatie in de regio Den Haag zoek ik een tijdelijke Porjectontwikkelaar die hard werkt, iedere dag weer met veel positieve energie komt werken en wilt werken aan de maatschappelijke opgave om betaalbare, duurzame en toekomstbestendige woonruimte voor de doelgroepen te realiseren. Deze tijdelijke functie is voor minimaal 4 maanden. Bij Interesse bel Alexander op 0611411025 of mail alexander@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

HR manager
Woest Zuid


“Woest Zuid is de meest aantrekkelijke sport- en beweegwerkgever in Amsterdam! Dat moet zo blijven en bij iedereen bekend worden”. Deins je niet terug voor een uitdaging? Voor onze opdrachtgever Woest Zuid in Amsterdam zoeken wij een energieke en passievolle HR-manager.
Lees meer >>

Projectmedewerker


Per direct gevraagd voor een corporatie in Twente: een medewerker voor het informeren van bewoners en inventariseren van akkoordverklaringen voor renovatie. Gedurende 2 a 3 maanden voor 2 a 3 dagen per week. Leuke opdracht toch? Bij interesse: bel Gertjan op 06- 29527068 of mail gertjan@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Adviseur Duurzaamheid
Stichting Woonpunt


Voor Woonpunt in Maastricht zijn wij opzoek naar een gedreven Adviseur Duurzaamheid. Maak jij Woonpunt groen en lever je een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de bestaande sociale woningvoorraad? Ook voor mensen uit andere delen van het land die de ruimte en rust van Limburg waarderen lees verder of bel met Tim 06-21963788 of Margot 06-52038598.
Lees meer >>

Assetmanager
Stichting Woonpunt


Voor Woonpunt in Maastricht zijn wij op zoek naar een enthousiaste Assetmanager die het verschil wil maken. Ook voor mensen uit andere delen van het land die de ruimte en rust van Limburg waarderen lees verder of bel met Tim (06-21963788) of Margot (06-52038598).
Lees meer >>

Assetanalist
de Alliantie


Voor de Alliantie zijn wij op zoek naar een Assetanalist. Als assetanalist richt je je op het ondersteunen van het assetmanagement in de regio’s (Amsterdam/Almere) en vastgoedadvies bij de afdeling Strategie & Beleid. Periode 5 maanden, 32 uur in de week. Bel Sven op 06-11050143 of mail sven@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Stafmedewerker Financien
Stichting Woontij


Wonen en werken op Texel? Het kan. Woontij, een kleine corporatie (2.200 vhe) zoekt een Stafmedewerker Financien (vast, 32-36 u, minimaal schaal J = max. 5.083 / 36 u). Heb je een financiele achtergrond en ben je bekend met verslaglegging (jaarrekening), de begroting en berekeningen & analyses maken? Texel verwelkomt je! Meer info v.a. 14/7 of via Yvon op 06-11407995
Lees meer >>

Medewerker Vastgoedbeheer
Stichting Woontij


Altijd al fan geweest van de waddeneilanden? Woontij, een corporatie met bezit op Texel en in NH, zoekt een Medewerker Vastgoedbeheer (vast, 32-36 u, minimaal schaal I = max 4.633 / 36 u) . Heb je een bouwkundige achtergrond en ben je bekend met de MJOB, een PvE, bestek schrijven en contractbeheer? Dan ben je van harte welkom op Texel! Meer informatie vanaf 14/7, of bel even met Yvonne op 06-11407995
Lees meer >>

Manager Vastgoed
Stichting Woontij


Woontij, een ambitieuze en innoverende organisatie met 2.200 vhe op Texel, zoekt een Manager Vastgoed & Projecten (vast, 32-36u, schaal M = max 6.964 / 36u). Kun jij de stap overwegen om op een eiland te gaan werken (hoe bijzonder is dat) en ben je een inspirerende en ontwikkelingsgerichte manager? Check deze vacature! Voor meer info Yvonne 06-11407995 / yvonne@steigerb.nl
Lees meer >>

Opzichter


In de regio Den Haag te Zuid-Holland zijn wij opzoek naar een opzichter die liever buiten dan binnen werkt. In deze tijdelijke functie, voor 6 maanden, word je dagelijks geconfronteerd met het spanningsveld tussen klantgericht denken en acteren, het financiële belang van de corporatie en technisch verantwoord onderhoud. Interesse? Neem dan contact op met Alexander via 0611411025
Solliciteer direct >>

Manager Facilitaire services & woonsupport


Voor HVO-Querido zijn wij op zoek naar een manager facilitair services en woonsupport. Jij houdt je voor deze maatschappelijke zorginstantie bezig met het vastgoed op strategisch en tactisch niveau en geeft leiding aan een betrokken team van 40 professionals. Info: bel Gertjan op 06-29527068 of gertjan@steiger.nl.
Lees meer >>

Teamcoach kinderopvang


Teamcoach (interim) binnen kinderopvang, omgeving Rotterdam, gezocht! Ben je daadkrachtig en heb je kennis van de kinderopvang? Kan jij een team van pedagogisch medewerkers weer goed laten samenwerken? Neem dan contact op met Catherine (catherine@steigerb.nl/06 54941564)
Solliciteer direct >>

Woonconsulent


Voor een woningcorporatie volop in ontwikkeling zoek ik een #interim woonconsulent. Jij pakt werkzaamheden op en ondersteunt twee andere woonconsulenten bij hun werkzaamheden. Nieuwsgierig? Bel Gertjan op 06-29527068 / gertjan@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Verhuurmedewerker


Voor een woningcorporatie in de omgeving van Apeldoorn op zoek naar een verhuurmedewerker voor minimaal 4 maanden, 24 uur per week. Ben jij goed bekend met verhuurproces en Viewpoint? En beschikbaar? Bel dan Gertjan 06-29527068 / gertjan@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Regiobeheerder


Superleuke functie! Voor Mooiland zoeken wij een zelfstandige Regiobeheerder (Van half augustus tot eind december, schaal J,) In de regio Drechtsteden. Je bent verantwoordelijk voor de verhuur, sociaal én technisch beheer. Bel 06-21963788 of mail tim.hendriks@steigerb.nl.
Lees meer >>

Woonconsulent


Voor een corporatie in Zuid-Holland zoek ik een ervaren woonconsulent (vaste functie, schaal H). Ben jij op zoek naar een leuke functie waarin jij alles regelt rondom het sociaal beheer en de aan wonen gerelateerde problematiek en vraagstukken? Dan zoek ik jou. Bel Mireille op 06-40065324 of reageer direct.
Lees meer >>

Medewerker Sociaal Beheer
Mozaiek Wonen


Unieke functie! Hou je ervan om met bewoners(-groepen) en instanties het woonklimaat naar een hoger plan te tillen? Word de nieuwe Sociaal Beheerder bij Mozaiek Wonen (schaal J, vaste functie, 32 u). Meer info: Yvonne Koning, 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl.
Lees meer >>

Allround medewerker bedrijfsbureau
Rijswijk Wonen


Word jij onze Allround medewerker Bedrijfsbureau? Ben jij iemand die een echte allrounder is? Iemand die zich in wil zetten voor de huurders door echt aandacht te geven aan wat er leeft en speelt: wat hebben huurders nodig om zich thuis te voelen en hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Info? Bel Alexander Dekker op 06-11411025.
Lees meer >>

Adviseur beleid en duurzaamheid
Vidomes


Ben jij die practisch ingestelde en stevige adviespartner op het gebied van beleid en duurzaamheid en wil je werken bij Vidomes? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Alexander via 0611411025 of solliciteer direct.
Lees meer >>

Opzichter niet-planmatig onderhoud


In de regio Drechtsteden in Zuid-Holland zijn wij opzoek naar een opzichter niet-plan-matig onderhoud. In deze functie word je dagelijks geconfronteerd met het spanningsveld tussen klantgericht denken en acteren, het financiële belang van de corporatie en technisch verantwoord onderhoud. Ben jij die professional die je daarin staande weet te houden? Neem dan contact op met Alexander via 0611411025
Lees meer >>

Interim Professional Wonen


Via Steiger B werk je gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, maar zijn wij er als werkgever voor jou! Wij luisteren, adviseren en zoeken naar de ideale combinatie van afwisseling en zekerheid. Via Steiger B kom je nog eens ergens. We werken samen met verschillende woningcorporaties in Nederland. Wil jij met ons op zoek naar jouw ideale combinatie van afwisseling en zekerheid?
Lees meer >>

Assetmanager


Thuiscorporatie Elkien zoekt een Assetmanager (vast, schaal K, Heerenveen). Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? En heb je zin om aan de slag te gaan bij de grootste sociale woningcorporatie van Friesland? Bel 06-40065324 of mail mireille@steigerb.nl.
Lees meer >>

Projectmanager


Voor een woningcorporatie in het midden van het land zoeken we een Projectmanager Ontwikkeling. Leuke organisatie, inspirerende leidinggevende en mooie renovatie, nieuwbouw en verduurzamingsopgaven. Info? 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl
Solliciteer direct >>

Senior Technisch Beheerder


Voor Woongoed in Zeist zijn we op zoek naar een proactieve Senior Technisch Beheerder met kennis van contractmanagement. Ben je graag verbindend, naar je collega's intern en naar de ketenpartners (RGS)? Bel of mail naar 06-29527068 of gertjan@steigerb.nl . Leuke organisatie, vaste functie, schaal I, 32-36 uur
Lees meer >>

Senior medewerker Finance & Control
WVH Hoek van Holland


Voor WVH in Hoek van Holland zoeken we een Senior Medewerker Finance & Control (vast, schaal J = max 4.971, 32-36 uur). Werk je graag aan een begroting, jaarrekening en rapportages? Hou je van risicomanagement en control? Informeer via 06-11407995 of via yvonne@steigerb.nl of solliciteer direct! Reageren kan tot 19 mei.
Lees meer >>

Buurtregisseur
Mozaiek Wonen


Ben jij de spin in het web en de verbindende factor in de wijk? Dan zoeken wij jou!
Voor Mozaiek wonen zoeken wij een enthousiaste verbindende wijkregisseur die als geen ander weet wat er in de wijk speelt.
Is je interesse gewekt? Lees dan verder of neem contact op met Alexander Dekker 0611411025
Solliciteer direct >>

Bestuurssecretaris
Woningstichting Sint Antonius van Padua


Voor Sint Antonius van Padua zijn we op zoek naar een Bestuurssecretaris (12 uur). De functie is ingeschaald in max € 4.971,-. Leuke, veelzijdige functies waarbij je de organisatie ondersteunt in bestuurlijke vraagstukken. Meer weten? Bel 06-11407995 of mail naar yvonne@steigerb.nl.
Solliciteer direct >>

Opzichter / Projectleider


Voor een kleine corporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Opzichter / Projectleider (36 uur, vast, max € 4.380,00). Kun je goed plannen & organiseren, de voortgang bewaken en zelfstandig functioneren? Gaat klantcontact je van nature goed af en ben je analytisch en oplossingsgericht ingesteld? Mail naar sven@steigerb.nlof bel naar 0611050143.
Lees meer >>

Ondernemende stagiaire
Steiger B


Werkervaring opdoen of een interessant afstudeerproject uitvoeren in een groeiend MKB-bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wij bieden studenten personeelswerk, psychologie, sociologie, commerciële economie of marketing een leuke en flexibele stage- of afstudeerplek. Meld je aan of neem contact op met Hans Huijsmans, 06-19538531.
Solliciteer direct >>

Financieel administratief medewerker


We zijn op zoek naar een interim financieel administratief medewerker/debiteurenbeheer voor 24-32 uur! Je kunt zelfstandig aan de slag, mooi als je met Kidsvision hebt gewerkt. Opdracht is in omgeving Amsterdam, start aug/sept en duur 5/6 maanden. Meer weten of wil je in aanmerking komen voor deze opdracht? Reageer via link of neem contact op met Catherine (catherine@steigerb/nl/06 64941564.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Medewerker KCC


Voor een corporatie in de buurt van Nijmegen zijn we opzoek naar een ervaren KCC-er die direct inzetbaar is. Dus ben jij iemand die het juiste gesprek kan voeren met de klanten en weet je hoe je daar meerwaarde uit kunt halen bel dan met Tim 06-21963788 of mail naar tim.hendriks@steigerb.nl.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Debiteuren medewerker


Voor de Alliantie in Hilversum zijn wij op zoek naar een ervaren debiteuren medewerker vastgoed. Jij verzorgt van A tot Z alle administratie en en verzogt de correspondentie naar de huurders.  Periode van 6 maanden. Voor meer info: Bel Gertjan op 06-29527068 of gertjan@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Woonconsulent


Voor een corporatie in Zuid-Holland zoek ik een ervaren woonconsulent (Tijdelijke functie voor 32 uur per week en 6 maanden). Ben jij op zoek naar een leuke functie waarin jij alles regelt rondom het sociaal beheer en de aan wonen gerelateerde problematiek en vraagstukken? Dan zoek ik jou. Bel Alexander op 06-11411025 of alexander@steigerb.nl
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.

Verhuurmakelaar


Leuke vacature voor een allround verhuurmakelaar voor 24 tot 36 uur per week tot in ieder geval half oktober in het noorden van het land. Heb je interesse? Bel Mireille op 06-40065324 of reageer direct.
De reactietermijn van deze vacature is verlopen.