Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Adviseur E Installaties Mooiland

(32-36 uur per week)

Over Mooiland

Wij geven jouw ambities een thuis  
Werken bij woningcorporatie Mooiland betekent dat je dagelijks bezig bent om onze huurders een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te geven. Een thuis in een wijk waar het prettig (samen)wonen is. Kies jij met overtuiging voor werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Geef dan je ambities een thuis bij Mooiland. Zo beteken je iets voor anderen en haal je meer uit jezelf, omdat onze organisatiestrategie daarom vraagt. 

 

 

Functieprofiel

Werken bij Mooiland is bijzonder afwisselend. Als adviseur installaties ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de elektrotechnische installaties. Het is een dynamische en veelzijdige functie, waarbij jij dé elektrotechnisch specialist bent. Jij bent verantwoordelijk voor het adequaat beheren, onderhouden en veiligheid van de elektrotechnische installaties voor onze huurders. Jouw werkveld is onder andere stroom- en noodstroomvoorziening, PV-installaties, verlichting, brand- en beveiligingsinstallaties, data- en communicatienetwerken.

De ideale kandidaat heeft naast een elektrotechnische achtergrond, een meer dan gemiddelde kennis en interesse in de vakgebieden energiebesparing, energietransitie en beheer, IT en meet- en regeltechniek. Hij/zij weet een duidelijke link te leggen tussen de theorie en praktijk en kan adviezen, beleidsnota’s en projectvoorstellen schrijven.

Voor het kantoor in Ede en Grave zoeken we een professional. Iemand die de huurders centraal stelt en bij wie verbeteren in de genen zit. Een teamspeler die energie krijgt van het gezamenlijk professionaliseren van de elektrotechnische installaties. Met collega’s op kantoor. Maar ook daarbuiten met partners. Iemand die zorgt dat onze huurders veilig en comfortabel kunnen wonen.

Je voornaamste taken zijn: 

 • Je bent bekend met moderne E-installaties zoals PV-systemen, laadsystemen voor E-mobility, (energie)monitoring en werkt aan de inrichting en optimalisatie ervan.
 • Je stemt, i.s.m. de contractbeheerder en contractpartners de jaarlijkse vervangingsprogramma’s af en bewaakt de voortgang, kosten en kwaliteit.
 • Je leidt zelf planmatig onderhoudsprojecten als de situatie daarom vraagt. Je bewaakt daarbij de voortgang, kosten en kwaliteit.
 • Als deskundige verricht je, in overleg met de contractbeheerder audits (steekproefsgewijs) op het uitgevoerde contractonderhoud en installatiewerkzaamheden in renovatieprojecten.
 • Bij complexe klachten van huurders verricht je nader onderzoek en adviseer je de technisch of regiobeheerder.
 • In samenwerking met de collega-adviseurs ben je betrokken bij installatie-vraagstukken in verduurzamings- en nieuwbouwprojecten en lever je input voor het Programma van Eisen.

Functie-eisen

Wat heb je allemaal in huis? 
Je bent een ‘door de wol geverfde’ elektrotechnieker met affiniteiten met huurders. Je bent een verbinder die graag samenwerkt met interne en externe belanghebbenden. Daarnaast ben je communicatief vaardig, analytisch, oplossingsgericht en accuraat.  

 • Minimaal HTS-elektrotechniek
 • Kennis van elektrotechnische installaties is een pré
 • Je hebt meer dan gemiddelde kennis en interesse in de vakgebieden energietransitie en beheer, datasystemen, IT en meet- en regeltechniek
 • Je bent bekend met energiemonitoring
 • Je bent bekend met kostencalculatie
 • Je bent doelgericht: je werkt planmatig naar het afgesproken resultaat toe
 • Je bent klantgericht

 

Wat biedt Mooiland ?

 

En we bieden je meer 
Je kunt rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook op dat vlak geeft Mooiland thuis. Zij bieden volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als adviseur installaties kom je terecht in een dynamisch en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Flexibel werken is bij ons geen probleem. Jij kiest waar, wanneer met wie en hoe je werkt. Je begint bij ons met een jaarcontract. 

Reageren?

Ben jij de adviseur installaties die thuis geeft aan onze huurders? 
Laat dan van je horen en overtuig ons! Schrijf een korte en overtuigende motivatiebrief en stuur deze met je CV via de online sollicitatiebutton op de website van Steiger B.  Reageren kan tot en met 17 januari 2020 Heb je vragen? Aarzel niet om te bellen (06-11407995) of te mailen (yvonne@steigerb.nl). We kijken uit naar je reactie!

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld