Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Adviseur Installaties Mooiland

(32-36 uur per week)

Over Mooiland

Werken bij woningcorporatie Mooiland betekent dat je dagelijks bezig bent om onze huurders een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te geven. Een thuis in een wijk waar het prettig (samen)wonen is. Kies jij met overtuiging voor werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Geef dan je ambities een thuis bij ons. Zo beteken je iets voor anderen en haal je meer uit jezelf, omdat onze organisatiestrategie daarom vraagt.

Wij geven thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen. We willen een corporatie zijn die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor huurders en partners in de wijk. We willen weten wat er speelt en hebben oog voor prettig samen wonen in de wijk. Op dit moment beheren we zo’n 25.000 sociale huurwoningen in 120 gemeenten verspreid over heel Nederland. Ons kerngebied is Noordoost-Brabant en Gennep.

Voor ons kantoor in Ede zoeken we een professional. Iemand die onze huurders centraal stelt en bij wie continu verbeteren in de genen zit. Een teamspeler die energie krijgt van het gezamenlijk professionaliseren van de technische installaties. Met collega’s op kantoor. Maar ook daarbuiten met partners. Iemand die zorgt dat onze huurders veilig en comfortabel kunnen wonen.

Functieprofiel

Als Adviseur installaties ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de technische installaties (werktuigbouwkundig en elektrotechnisch) voor een optimaal comfort en veiligheid van de huurder. Hiervoor verricht je werkzaamheden van voorbereiding tot en met realisatie/oplevering. Je voornaamste taken zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en bijhouden van een actuele meerjarenbegroting voor de installaties in onze woningen.
 • Je initieert en controleert de conditiemetingen en levert de input voor verwerking daarvan in het programma Vastware.
 • Je stelt de jaarbegroting voor het planmatig onderhoud op. Je maakt ook verbeterplannen voor optimalisering en verduurzaming van installaties.
 • Je stemt de jaarlijkse vervangingsprogramma’s af met contractbeheerders en –partners. Je bewaakt de voortgang, kosten en kwaliteit.
 • Je overziet de jaarbegroting; als eindverantwoordelijke stuur je de projectleider aan rond de aanbesteding, planning en uitvoering. Ook leidt je zelf projecten als de situatie daarom vraagt.
 • Je verricht in overleg met de contractbeheerder audits op het contractonderhoud en installatiewerkzaamheden in renovatieprojecten.
 • Bij complexe klachten van huurders doe je nader onderzoek en geef je advies.
 • In samenwerking met de senior adviseur ben je betrokken bij installatievraagstukken in verduurzamings- en nieuwbouwprojecten en lever je input voor het Programma van Eisen.

Functie-eisen

Je bent een door de wol geverfde installatietechnieker met affiniteiten met huurders. Je bent een verbinder die graag samenwerkt met interne en externe belanghebbenden. Daarnaast ben je communicatief vaardig, analytisch, oplossingsgericht en accuraat.

 • Minimaal MIT/HIT (Middelbare of Hogere Installatie Techniek), HTS-installatietechniek
 • Kennis van elektro en regeltechniek is een pré
 • Je hebt ervaring met en kennis van de installatiebranche
 • Je bent bekend met kostencalculatie
 • Je bent doelgericht: je werkt planmatig naar het afgesproken resultaat toe
 • Je bent klantgericht

Wat biedt Mooiland ?

Je kunt rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook op dat vlak geven we thuis! We bieden je volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als Adviseur installaties kom je terecht in een dynamisch en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Flexibel werken is bij ons geen probleem. Jij kiest waar, wanneer met wie en hoe je werkt. Je begint bij ons met een jaarcontract. De functie is ingedeeld in schaal J van de cao Woondiensten.

Reageren?

Laat dan van je horen en overtuig ons! Schrijf een korte en overtuigende motivatiebrief en voeg je CV toe via ons online sollicitatieformulier

Heb je nog vragen over deze functie? Bel Yvonne Koning van Steiger B (06-11407995) of Harma Zijgers, Teammanager Voorbereiding en Advies a.i. bij Mooiland (088 4501552).

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld