Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Adviseur Portefeuillemanagement Habion/Vastgoed zorgsector

(36 uur per week)

Over Habion/Vastgoed zorgsector

Habion is een landelijk werkende woningcorporatie gespecialiseerd in huisvesting voor ouderen. Verspreid door heel Nederland bezit Habion circa 11.000 verhuureenheden waarvan de helft zelfstandige woningen en de andere helft eenheden in 75 verzorgingshuizen.

Habion is een innovatieve corporatie met een frisse kijk op wonen voor ouderen en biedt betaalbare en comfortabele woonruimte in een veilige en prettige omgeving. Zij doen dit samen met bewoners, de buurt en organisaties. De visie van Habion is: Thuis is meer dan een huis! Dit thuis bieden ze ook aan de medewerkers. Ze hebben een fijne inspirerende werkomgeving in ons mooie nieuwe kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Vanuit de verbondenheid met een eigen visie op wonen is er ruimte voor initiatief en ondernemerschap en natuurlijk ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. 

Er is Habion en er is Vastgoed Zorgsector. Vastgoed Zorgsector is verantwoordelijk voor het investment, asset- en propertymanagement van haar eigen vastgoedportefeuille en de vastgoedportefeuille van Habion. Daarbij gaat het totaal om ongeveer € 880 miljoen met een jaarlijkse huuropbrengst van circa € 78 miljoen. De organisaties hebben een ruim acquisitiebudget, een aanzienlijke verkoopambitie en kennen een forse transformatieopgave. 

Binnen Habion en Vastgoed Zorgsector geeft Portefeuillemanagement invulling aan de beleggersrol, het vinden van de juiste balans tussen risico en (maatschappelijk) rendement voor de verschillende vastgoedportefeuilles. Het takenpakket van de afdeling is breed: strategie- en beleidsontwikkeling, marktonderzoek, conceptontwikkeling, transactiemanagement en het opstellen van investerings- en dispositievoorstellen.

 

Functieprofiel

De Adviseur Portefeuillemanagement is een vacature voor een betrokken en analytische collega met visie en daadkracht.

Binnen de afdeling heb je een brede verantwoordelijkheid en lever je toegevoegde waarde aan onze financiële en maatschappelijke doelstellingen.

• Je haalt “buiten” naar “binnen”. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van beleidsadviezen, omgevingsanalyses en marktonderzoek.

• Je houdt ons programma van eisen voor bestaand vastgoed en nieuwbouwprojecten actueel.

• Door jouw vakkennis en verbindende kwaliteiten zorg je ervoor dat collega’s meedenken in het proces en dat de implementatie goed verloopt.

• Je weet complexe vraagstukken te analyseren en helder en duidelijk te vertalen naar toegankelijk beleid en verantwoordingsinformatie.

• Je bent creatief en verrast ons met aansprekende en haalbare adviezen en nieuwe (woon)concepten.

Je rapporteert aan de adjunct-directeur Portefeuillemanagement.

Functie-eisen

Functie-eisen:

• Een afgeronde WO-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, vastgoedkunde, economie of sociale geografie. Een MRE is een pré.

• Je hebt ervaring met marktonderzoek en strategie en vastgoedvraagstukken.

• Je hebt actuele kennis van de woningmarkt en een goed ontwikkeld marktgevoel.

• Je bent authentiek, hebt zelfkennis en wil je graag ontwikkelen. Je bent betrokken en open, gericht op samenwerking en verbinding, en combineert dit met een professionele houding.

• Je hebt ervaring in de wereld van vastgoedportefeuille-analyse. Kennis van de corporatieen/of de zorgsector is een pré.

• Professionele ervaring met onze doelgroep senioren en hun woonwensen is een pré.

Wat biedt Habion/Vastgoed zorgsector?

Met circa 60 medewerkers is Stichting Vastgoed Zorgsector (de werkgever) een compacte organisatie met korte lijnen. Naast de inspirerende en fijne werkomgeving in een organisatie waar je je thuis kunt voelen, bieden we je een marktconform salaris met een 36-urige werkweek, goede overige arbeidsvoorwaarden (o.a. een 13 e maand en tijd- en plaats-onafhankelijk werken), een professioneel, leuk en ambitieus team en een prettige informele werksfeer.

Je werkt met leuke collega’s in een prachtig nieuw kantoor in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Onze kantoortuin is helemaal ingericht op samenwerken en (toevallige) ontmoetingen met je collega’s. Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Kenmerken die bij ons passen: informele sfeer, korte lijnen, open staan voor ideeën en professionaliteit.

Wij besteden aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan flexibele werktijden, mogelijkheid voor thuiswerken, een 13e maand, een tegemoetkoming in je ziektekosten en een pensioenregeling.

Reageren?

Reageren? Ben je geïnteresseerd in de functie én voldoe je aan het functieprofiel en de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je motivatie en cv. Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Koning, yvonne@steigerb.nl telefoonnummer 0611407995. 

Je kunt ook rechtstreeks solliciteren via ons online sollicitatieformulier. De sluitingsdatum is 11 januari 2019.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld