Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Adviseur Vastgoedsturing

(36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een woningcorporatie in Gelderland waar honderddertig medewerkers zich inzetten voor goede woningen en een prettige woonomgeving. 

Jouw plek in de dienst Vastgoed

De dienst vastgoed is gericht op technische innovatieve ontwikkelingen, optimalisatie van de werkprocessen en langdurige samenwerking met partners om zo de publieke meerwaarde te kunnen realiseren en zo goed mogelijk op toekomst te zijn voorbereid.

Onderdeel van de dienst vastgoed is de afdeling Kennis & Expertise, bestaande uit ongeveer 20 medewerkers die samen werken aan kennis, informatie en innovatie voor de organisatie. Je valt onder het hoofd Kennis en Expertise. Binnen deze afdeling is het team vastgoedsturing de schakel tussen strategische vastgoeddoelstellingen en operationele resultaatgebieden. Dit team bestaat uit een twee (senior) adviseurs vastgoedsturing, een calculator en drie medewerkers verantwoordelijk voor conditiemetingen, cartotheek en werkvoorbereiding. Voor de versterking van dit team zijn wij op zoek naar een adviseur.

Functieprofiel

Als Adviseur Vastgoedsturing bij onze organisatie adviseer je de vastgoedbeheerders en de manager Vastgoed en helpt hen de doelstellingen op het gebied van Vastgoed te realiseren. Je volgt daarom de ontwikkelingen in de markt en jouw vakgebied en weet deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor de organisatie. Je bent dus een ondernemende en creatieve vastgoed professional die verder kijkt dan de inhoud. Je hebt dan ook een belangrijke rol bij de uitdagingen de dienst Vastgoed voor staat, zoals het verder ontwikkelen van Resultaat Gericht Samenwerken en het vastleggen van alle gegevens van het bezit in BIM.

Goed zicht op de zaak
Je bent sterk in het maken van analyses en het doen van goed onderzoek. Je baseert je werk op feiten en zorgt voor de juiste achtergrondinformatie. Je bent bekend met het opstellen van de meerjaren onderhoudsbegroting, het maken van TCO’s en investerings- en liquiditeitsplanningen. Je bent gericht op kwaliteit, resultaat, maatschappelijke betrokkenheid, samenwerking en dienstverlening.

Inspirerende adviseur 
Als adviseur ben je een stevige persoonlijkheid die goed kan schakelen tussen de verschillende lagen en bloedgroepen in de organisatie. Je schakelt ook makkelijk tussen beleid en uitvoering en werkt hierbij nauw samen met de beleidsmedewerker, je bent communicatief sterk en durft commercieel te denken. Je weet mensen te inspireren en te enthousiasmeren. Als professional heb je ervaring met verzakelijking en professionalisering van een organisatie en het optimaliseren van processen (LEAN). Je vindt het leuk om dit verder uit te bouwen binnen de organisatie en collega’s hierin te ontwikkelen.

Functie-eisen

Je beschikt over een relevante hbo opleiding in de richting Bouwkunde.  Naast relevante werkervaring heb je kennis van het begrotingsproces, kostendeskundigheid en projectmanagement. Kennis en ervaring met RGS en BIM zijn een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt  goed omgaan met de Office pakketten.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Ruimte om jezelf te zijn!

Bij onze opdrachtgever werken enthousiaste mensen die in een collegiale sfeer gaan voor kwaliteit. Lef in combinatie met verantwoordelijkheid en pragmatisme worden gewaardeerd.

In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden, met nadien mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd. De CAO Woondiensten is van toepassing op de aanstelling. De inschaling is salarisschaal I, met minimaal € 3263,- en maximaal € 4.292,- bruto per maand op basis van een 36 urige werkweek. 

Reageren?

Wanneer je interesse hebt in deze functie ontvangen we graag je cv en motivatie via ons online sollicitatieformulier. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Sandra Vinke op 06-4747 00 41.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld