Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Adviseur woningcorporaties Steiger B

(32-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als adviseur woningcorporaties ben jij de relatiemanager voor onze klanten en kandidaten in jouw regio (Zuid-Holland). Je denkt mee met jouw klanten en helpt hen bij de invulling van tijdelijke en vaste vacatures. Niet alleen weet jij deze relaties goed te onderhouden, je bent ook altijd bezig met de uitbreiding van jouw portefeuille.

Divers? Zeg dat wel. Als adviseur woningcorporaties is elke dag weer anders. Jij weet wat er speelt bij woningcorporaties en op de arbeidsmarkt. Je verdiept je in jouw opdrachtgevers en kandidaten en gaat voor duurzame relaties. En belangrijk: Onze klanten en kandidaten kunnen op jou bouwen. Jij ziet kansen, grijpt deze aan en doet altijd wat je zegt. Ben jij commercieel en heb je een hart voor de (semi)publieke sector?

Een typische werkdag

Bij Steiger B werken we flexibel. De ene dag werk je vanuit huis, de andere dag ben je met je collega’s op kantoor, maar vaker nog ben je onderweg. ’s Ochtends heb je een afspraak met één van je klanten in Den Haag. Zij hebben een tijdelijke vacature en willen jou graag inschakelen. En jij weet wie daar geschikt voor zou kunnen zijn! Na het gesprek zoek je in ons netwerk naar potentiële kandidaten. Al snel weet jij een aantal kandidaten aan de vacature te matchen en regel jij dat ze volgende week op gesprek gaan. In de middag heb je twee gesprekken staan met kandidaten om ons kandidatenbestand uit te breiden. Die doe je zelf, zodat je jouw beoordeling naar de opdrachtgever goed kunt motiveren. Aan het einde van de dag bel je met één van jouw interim-professionals die net zijn eerste week achter de rug heeft bij een nieuwe opdracht. Jij blijft namelijk ook tijdens een opdracht betrokken bij zowel de opdrachtgever als de interim-professional.

Jouw nieuwe team!

Wat breng je daarvoor mee?

 • Je denkt in kansen, je bent resultaatgericht en ondernemend.
 • Je legt makkelijk contact met opdrachtgevers en professionals en weet deze te overtuigen van jouw betrokkenheid, expertise en de meerwaarde van onze dienstverlening.
 • Je hebt kennis van of ervaring in de corporatiesector en/of arbeidsbemiddeling.
 • Je gaat voor de perfecte match en niet voor eigen gewin.
 • Je wilt net als wij de wereld een beetje mooier maken.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een baan met impact: jouw matches helpen corporaties fairder.
 • Een enthousiast en betrokken team in een groeiende organisatie waar we snel beslissingen nemen.
 • Flexibel werken op diverse locaties waaronder thuis, onderweg of op ons kantoor in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
 • Een open bedrijfscultuur waarin je vrijheid en de ruimte krijgt om je ideeën uit te voeren en waar je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Vanzelfsprekend denk je mee over de koers en de bedrijfsvoering van Steiger B.
 • We vinden het belangrijk om de ontwikkeling van onze medewerkers te faciliteren en hebben daarvoor een opleidingsbudget.
 • Een salaris van minimaal € 3.000,- max. € 4.500,- exclusief vakantiegeld, pensioenbijdrage en eindejaarsuitkering. En de mogelijkheid om deel te nemen aan de regeling voor mede-aandeelhouderschap.

Hoe kun je reageren?

Word jij enthousiast bij het lezen van deze functie? Reageer direct via ons online sollicitatieformulier. Heb je vragen of wil je meer informatie:  Neem dan contact op met Sandra Vinke op telefoonnummer 06 – 47470041 of mail sandra@steigerb.nl

Over Steiger B

Bij Steiger B maken we er werk van de juiste professionals op de juiste plek te plaatsen. Voor organisaties met een maatschappelijke opdracht zijn wij een vertrouwde aanlegplaats. Omdat we de sectoren waarin we werken van binnenuit kennen, weten we wat er speelt en hebben we een relevant netwerk. Dat maakt ons effectief en betrokken. Vandaar die B in onze naam. Wij  zijn succesvol in werving en selectie, interim-bemiddeling en detachering.  De afgelopen jaren zijn wij als bureau sterk gegroeid. Was dit ons doel? Nee hoor, puur het resultaat van wat we doen, waar we blij van worden en van de waardering die dat oplevert. Opdrachtgevers en professionals waarderen onze aanpak en bevelen ons aan binnen hun netwerk. We zoeken versterking van ons team in de regio Zuid Holland. Ondanks dat we veel buiten de deur zijn, werken we veel samen en zijn we een hecht team. Meer weten over je nieuwe collega's? Klik hier.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld