Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Bestuursadviseur Trivire

(32-36 uur per week)

Over Trivire

Van betekenis zijn voor mensen. Dat is waar de medewerkers van Trivire zich dagelijks voor inzetten. Hoe? Door te zorgen voor goed onderhouden huizen in schone, veilige en aantrekkelijke buurten, zodat iedereen goed en prettig kan wonen en leven in de Drechtsteden. Met ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is Trivire  de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid. Binnen deze gemeenten ziet Trivire de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving als kansen. Kansen om te verbinden. Daar werken de medewerkers met passie aan, samen met bewoners, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Vanuit het hoofdkantoor, maar vooral ook in de wijken zelf.

We zoeken een doortastende, proactieve en omgevingssensitieve

Bestuursadviseur (32 - 36 uur/wk)

Een interessante en uitdagende positie binnen deze actieve corporatie waar veel ruimte is voor vernieuwing: je bent van vrijwel alles op de hoogte, bent betrokken bij de meeste belangrijke ontwikkelingen en je werkt samen met een bevlogen bestuurder, met gedreven management en met betrokken medewerkers in de organisatie!

Functieprofiel

Als bestuursadviseur bij Trivire ben je de rechterhand en sparringpartner voor de bestuurder, kort gezegd de inhoudelijke ontzorger. Voor je dagelijkse werk betekent dit de volgende drie hoofdtaken:

  • Meedenken, vooruitdenken, signaleren, reflecteren en adviseren in de volle breedte, over alles wat op het bord komt van bestuur of de RvC of daar zou moeten komen. Om daarmee bij te dragen aan de strategische visie en ter voorbereiding van keuzes op bestuursniveau. Zo anticipeer je bijvoorbeeld op de agenda van de bestuurder en neem je deel aan de vergaderingen van MT, RvC en de OR.
  • Daarnaast zorg je er voor dat de besluitvormingsprocessen in de organisatie gesmeerd verlopen. Dat de juiste stakeholders op het juiste moment betrokken zijn, dat de kwaliteit van de documenten gewaarborgd is en dat de processen zo snel gaan als mogelijk maar tegelijkertijd zo langzaam als nodig.
  • Je volgt en analyseert relevante ontwikkelingen in zowel de corporatiesector als in de Drechtsteden, zodat de organisatie voldoet en blijft voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving: compliance en governance. Daarnaast ben je de privacy officer van de organisatie. En je denkt mee over samenwerkingsovereenkomsten, klachtenafhandeling etc. Waar nodig roep je extern juridisch advies in. Door signalen van de buitenwereld op te pikken zorg je dat het bestuur in een vroeg stadium actief kan anticiperen op de actualiteit.

Hiërarchisch val je rechtstreeks onder de bestuurder, Tinka van Rood.

Functie-eisen

  • Je hebt passie voor je vak en je bent een betrouwbare adviseur en sparringpartner voor de bestuurder en de RvC;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie in een complexe organisatie en je bent gewend om met tegengestelde belangen om te gaan;
  • Je floreert in een rol waar je enerzijds sterk procesmatig kunt sturen en anderzijds juist dienstverlenend bent richting bestuur en RvC;
  • Je bent gedreven en nieuwsgierig, je gaat voor het succes van de organisatie en hebt een open manier van communiceren;
  • je kunt goed beoordelen wanneer je zelf inhoudelijk aan de bal bent en wanneer je zaken coördineert, faciliteert of uitbesteedt en je bent een echte generalist;
  • Je bent omgevingsbewust, met een nieuwsgierige en verbindende houding zorg je dat je zichtbaar bent in de organisatie, waardoor je de rol van verbindingsofficier kunt vervullen;
  • Je hebt aantoonbaar universitair werk- en denkniveau;

Wat biedt Trivire?

Trivire is een actieve corporatie met een prettige informele werkomgeving en een ruim aanbod aan gevarieerde en moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget met daarin een loopbaanbudget, variabele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en een pensioenregeling. Scholing en ontwikkeling van medewerkers staat bij Trivire hoog aangeschreven. Deze functie valt in salarisschaal L (4.138 – 5.747 euro bruto per maand) van de CAO Woondiensten. Standplaats is Dordrecht.

Reageren?

Word jij enthousiast én heb je in huis wat hiervoor nodig is? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren. We ontvangen graag je motivatie en cv. Wil je eerst meer informatie, dan is Inge Geerling bereikbaar op 06 – 4224 3154. Omdat we het belangrijk vinden om de beste match te vinden, hanteren we in deze procedure geen sluitingstermijn en zoeken we door tot we de juiste kandidaat hebben gevonden. Zolang de vacature online staat, kun je dus reageren. Reageren is mogelijk via ons online sollicitatieformulier. De eerste gesprekken bij Steiger B zijn gepland in de tweede en derde week van december.

 Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld