Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Buurtregisseur Mozaiek Wonen

(36 uur per week)

Over Mozaiek Wonen

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart en verhuurt bijna 10.000, voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Zij bieden een thuis aan de huurders, van jong tot oud, met een smalle beurs en aan mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. 

Bij Mozaïek Wonen werken 90 enthousiaste, gedreven en betrokken medewerkers. Medewerkers worden gestimuleerd om eigen verantwoordelijkheid te nemen en oplossingsgericht te werken. Mozaïek Wonen biedt als werkgever de mogelijkheden om jezelf continu te verbeteren en uit te dagen, persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. 

Functieprofiel

Als buurtregisseur ben je het gezicht in de wijk, je fungeert als eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor huurders. Je weet als geen ander wat er speelt.

De thema’s schoon, heel en veilig zijn de rode draad in jouw werk. Je stimuleert en ondersteunt bewonersinitiatieven en betrekt huurders hierbij. Je spreekt hen aan op hun verantwoordelijkheden en stimuleert eigen oplossingen. Naast de spilfunctie verwachten wij dat het signaleren van complex- en wijkgerelateerde zaken jou geen moeite kost.

Ook heb je een centrale rol in rayongerichte projecten. Je adviseert over de aanpak om het woonklimaat en de leefbaarheid te verbeteren en geeft mede invulling aan de uitvoering.

Bij het verbeteren van de leefbaarheid werk je nauw samen met je collega’s in de rayons en hebt veel contact met de gemeente, wijkteams, zorginstellingen, politie en buurtbemiddeling. Een pro-actieve houding vinden we belangrijk. Je voelt direct aan wanneer je een expert moet inschakelen en weet op een natuurlijke wijze de partijen bij elkaar te brengen.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in leefbaarheid en participatie.
  • Je hebt hart voor de huurder, kunt goed luisteren en je inleven in de belevingswereld van de huurders.
  • Je bent gericht op oplossingen in plaats van problemen.
  • Als er een conflict dreigt dan weet je dat vanuit een natuurlijke overtuigingskracht in de juiste banen te leiden. Kortom: je bent een echt mensen-mens, een spin in het web en een verbinder die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Wat biedt Mozaiek Wonen?

Deze functie is volgens de CAO-Woondiensten gewaardeerd in schaal I (€ 3.369,- tot € 4.431,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. 

Reageren?

Steiger B verzorgt de werving van deze vacature. Schrijf een korte en overtuigende motivatiebrief en stuur deze samen met je CV voor 6 december naar Steiger B via het online sollicitatieformulier. Heb je vragen over deze functie? Bel dan met Renske Den Boon, adviseur woningcorporaties, via telefoonnummer 06 – 11411025 of renske@steigerb.nl. Tijdens de vakantie van Renske tot 25 november kun je met je vragen terecht bij Mireille Hanselman via 06 - 40065324 of mireille@steigerb.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld