Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Consulent Wonen met extra taken

(36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Woningstichting Barneveld staat, als eigentijdse en betrouwbare partner in wonen, midden in de Barneveldse samenleving. Ze is een lokaal actieve woningcorporatie met ruim 4.000 woningen in het bezit en biedt huisvesting aan ongeveer 10.000 mensen. Woningstichting Barneveld is niet alleen ontwikkelaar, beheerder en aanbieder van woningen maar is ook samenwerkingspartner op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bijna 50 medewerkers helpen om deze opgave te realiseren. De dienstverlening is modern ingericht, digitaal waar het kan, en met persoonlijke contact waar de huurder of Woningstichting Barneveld dat wil. Durven, bewust doen, betrouwbaar en met elkaar; dat zijn de begrippen waar het in deze organisatie om draait. Dit geldt zowel voor de medewerkers als voor de klanten en belanghouders. 

Binnen de afdeling Wonen is een vacature ontstaan voor de functie van Senior Consulent Wonen (36 uur).

Functieprofiel

De afdeling wonen bestaat uit 13 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle klantcontacten  van Woningstichting Barneveld. Van het verwerken van de opzeggingen tot het adverteren van de woning, de sleuteloverdracht en huurincasso. De senior consulent wonen houdt zich naast de reguliere werkzaamheden ook bezig met verschillende overstijgende en/of projectmatige zaken. Je geeft input voor het beleid, implementeert de strategie naar de dagelijkse praktijk en draagt oplossingen aan voor de complexere zaken die zich in de volkshuisvesting voordoen. Hoe vertalen we het Sociaal Huurakkoord naar de individuele gevallen? Hoe gaan we als Woningstichting Barneveld om met de urgente woningzoekenden? Je begeleidt en informeert huurders bij complexere zaken die het wonen betreffen en kunt een genomen besluit of standpunt helder en duidelijk schriftelijk motiveren. Doordat je een goed analytisch vermogen hebt  in de diverse processen van verhuringen, incasso, mutatie, klachten en kwaliteitszorg, herken je knelpunten. Je komt met verbetervoorstellen en zorgt voor de borging ervan. Nieuwe inzichten en ontwikkelingen pas je moeiteloos in de bestaande werkwijze. De afhandeling en opvolging van aanvragen en verzoeken zijn bij jou in goede handen. Je borgt de kwaliteit en privacy van gegevens (verwerking). Je legt verantwoording af aan de Manager Wonen. 

Functie-eisen

Je hebt een HBO diploma en je maakt je snel specifieke kennis op het gebied van huurrecht en volkshuisvesting eigen of beschikt daar al over. Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een verhuurfunctie en bent toe aan een volgende stap. Je bent goed in staat om overzicht te bewaken en trekt de complexere zaken graag naar je toe. Je houdt ervan om je vast te bijten in beleidsmatige onderwerpen en daar praktisch uitvoerbaar beleid voor te ontwikkelen. Vanzelfsprekend ben je resultaatgericht en kostenbewust. Je bent stressbestendig, neemt initiatief en kunt snel schakelen. Je bent oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld. Jouw administratie is prima op orde (bekendheid met BIS-NOA van NCCW is een pré). Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden en door middel van een goede oordeelsvorming kun je prioriteiten stellen. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed werken in teamverband. 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Woningstichting Barneveld biedt een afwisselende functie voor 36 uur per week bij een gezonde en praktische woningcorporatie in een aantrekkelijk woon- en werkgebied. In eerste instantie voor een jaar met de bedoeling dit voor onbepaalde tijd te verlengen na gebleken geschiktheid. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. Deze functie is ingedeeld in functieschaal H met een bijbehorend salaris tussen € 2.992,- en € 3.685,-. Als je bij je aanstelling langer dan een half jaar in de sector werkt is het maximum van de schaal € 3.935,-. Je wordt ingeschaald op basis van relevante kennis en ervaring. 

Reageren?

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV via het online sollicitatieformulier. Wil je eerst nog meer weten? Mireille Hanselman is bereikbaar op 06-400 65 324. Wij kijken uit naar je reactie!

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld