Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Coördinator Uitvoering Projecten Mooiland

(36 uur per week)

Over Mooiland

Mooiland  beheert zo'n 25.000 sociale huurwoningen in 120 gemeenten verspreid over heel Nederland. Het kerngebied is Noordoost-Brabant en Gennep. Standplaats van de functie is Grave. 
Werken bij woningcorporatie Mooiland betekent dat je huurders een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis geeft. Kies jij met overtuiging voor werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Geef dan je ambities een thuis bij Mooiland. Zo beteken je iets voor anderen en haal je meer uit jezelf, omdat de organisatiestrategie daarom vraagt. 

Functieprofiel

Voor Mooiland zoeken we een gedreven bouwprofessional met organisatietalent. Iemand met verstand van technische zaken die energie krijgt van het realiseren van vastgoedprojecten. Als echte teamspeler: met collega's op kantoor, maar zeker ook buiten met aannemers en andere partners. Kortom, wij zoeken een ervaren en resultaatgerichte Coordinator Uitvoering.

Werken bij Mooiland is bijzonder afwisselend. Als Coördinator Uitvoering ben je enerzijds het eerste aanspreekpunt voor projectleiders en kwaliteitscontroleurs voor issues in de dagelijkse uitvoeringspraktijk van vastgoedprojecten. Anderzijds coördineer je de voorbereiding en uitvoering van het planmatig onderhoud en draag je zorg voor kennisontwikkeling op bouwkundig en installatietechnisch vlak. Je functioneert hierbij als ‘rechterhand van de teammanager'.

Daarnaast voer je als Coördinator Uitvoering op enkele, meest complexe projecten van Mooiland, de projectleidersrol uit. Hiervoor is gekozen om feeling te houden met de uitvoering en omdat de coördinerende werkzaamheden geen fulltime-inzet vragen.  

Als Coördinator Uitvoering lever je ook een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van kwaliteitsborging (oa PVE, PKP) en het professionaliseren van het contract- en financieel management binnen de afdeling Vastgoedprojecten. Je geeft thuis door als verbindende schakel met andere afdelingen op te treden.

Functie-eisen

Door het inzetten van jouw bouwtechnische kennis en ervaring is het voor jou elke dag een uitdaging om bouwprojecten naar volle tevredenheid te laten verlopen. Je bent communicatief sterk en niet bang verantwoordelijkheid te nemen. Je coacht collega’s op opbouwende wijze, zonder verantwoordelijkheden over te nemen. Je haalt voldoening uit het structureel oplossen van knelpunten en het implementeren van verbetervoorstellen.  

  • Ruim HBO niveau, bijvoorbeeld richting bouwkunde
  • Aanvullende kennis op gebied van bouw- en installatietechniek en projectmanagement
  • Zeer ruimte ervaring met uitvoering van (complexe) projecten
  • Ervaring met coördineren van werkzaamheden

Wat biedt Mooiland ?

Je kunt rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook op dat vlak geeft Mooiland thuis! Ze bieden je volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Bovendien krijg je alle kans om flexibel te werken, zodat je werk en privé optimaal in balans kunt houden. Als Coördinator Uitvoering kom je terecht in een dynamische en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en superleuke collega’s. De functie is ingedeeld in schaal K (max 5.185 bij 36 uur).

Reageren?

Laat dan van je horen en overtuig ons! Solliciteer via het online sollicitatieformulier en stuur een overtuigende motivatiebrief en je CV. Doe dit uiterlijk 1 november 2019, de procedure kan eventueel eerder sluiten. Heb je inhoudelijk nog vragen over deze functie? Bel dan Auke Jacobs, Teammanager Vastgoedprojecten: 088 - 4501549. Voor overige vragen kun je contact opnemen met yvonne@steigerb.nl of 06-11407995.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld