Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Functioneel applicatiebeheerder / informatiseringsadviseur Kinderopvang 2Samen

(32-36 uur per week)

Over Kinderopvang 2Samen

2Samen is de grootste kinderopvangorganisatie in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Kinderopvang wordt bij 2Samen een echt waardevolle tijdsbesteding, een plek waar kinderen vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kunnen verkennen, onder deskundige en liefdevolle begeleiding van de pedagogisch medewerkers. De gedreven medewerkers op het hoofdkantoor aan de Haagse Laan van Meerdervoort ondersteunen dat, elk vanuit hun eigen discipline: van HR tot financiën en ICT. Als je kiest voor 2Samen, dan kies je voor kwaliteit. Dat geldt voor ouders en kinderen, maar ook voor de medewerkers. Verbeteren en vernieuwen heeft de organisatie hoog in het vaandel. En aansluiten op wat klanten vragen nog hoger. Dat werkt: klanten geven 2Samen gemiddeld een 8. Daarnaast is 2Samen een supergezellige en informele organisatie waar je kunt groeien en veel ruimte krijgt om eigen initiatief te nemen.

Functieprofiel

Als functioneel applicatiebeheerder ben je samen met je 2 collega’s van het ICT-team verantwoordelijk voor het goed (laten) functioneren van de IT en het applicatielandschap van 2Samen. Je bent niet alleen de spil tussen 2Samen en de leverancier maar ook tussen de gebruikers en de applicaties. Je luistert naar de wensen van gebruikers, je ondersteunt ze en je voorkomt of lost hun problemen op. Ook draag je zorg voor de operationele kanten, zoals het melden van incidenten en het monitoren van oplossingen door de leverancier. Je bent in staat om je het applicatielandschap snel eigen te maken, doorziet de onderlinge samenhang, en je hebt oog voor verbeteringen. Hierover breng je advies uit aan Jelmer Zijlstra, manager bedrijfsvoering, en je direct leidinggevende. En als er een nieuw softwarepakket nodig is ben jij degene die de inkoop en implementatie daarvan in goede banen kan leiden.

Functie-eisen

  • Relevant bachelordiploma bij voorkeur bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of informatiekunde
  • Enkele jaren ervaring als functioneel applicatiebeheerder of informatiemanager
  • Ervaring in het beheren van belangrijke bedrijfsapplicaties
  • Pro-actief: je bent ondernemend en zoekt het werk zelf op
  • Hands-on: je bent kordaat en praktisch ingesteld en komt zo tot snel toepasbare oplossingen
  • Verbindend: je weet intern draagvlak te creëren voor vernieuwingen en veranderingen in werkwijze en extern partijen in beweging te krijgen

Wat biedt Kinderopvang 2Samen?

Je komt te werken in een gezellige en informele organisatie waar je kunt groeien. Je krijgt als functioneel applicatiebeheerder volop ruimte om je te ontwikkelen en eigen initiatief te nemen. Daar hoort een goed salaris bij, van maximaal € 4000,- bruto per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. De cao kinderopvang is van toepassing. Er zijn ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Reageren?

Voel jij je aangesproken én voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Je cv en motivatie ontvangen wij graag via ons online sollicitatieformulier. Vertel ons wat je kunt brengen in deze functie én wat jij zoekt bij jouw toekomstige werkgever.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Catherine Leon, adviseur kinderopvang bij Steiger B op 06 – 54941564. Je kunt reageren voor 19 februari a.s.

Zet vast in je agenda:

De gesprekken met Steiger B vinden plaats op dinsdag 25 en woensdag 26 februari. De gesprekken bij 2Samen zijn gepland op dinsdag 3 en donderdag 5 maart. Wil je alvast ruimte vrijhouden in je agenda op deze data?

 

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld