Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Informatiseringsadviseur Zayaz

(36 uur per week)

Over Zayaz

Werken vanuit de bedoeling bij woningcorporatie Zayaz

Zayaz is een Bossche woningcorporatie waar zo’n 130 mensen zich dagelijks actief inzetten om 30.000 mensen in de stad een thuis te bieden. De 13.000 woningen die zij verhuren en beheren, zijn hun basis.

Steeds meer merken zij dat het echt kán: om vanuit je talenten en drijfveren te werken. Werken vanuit de bedoeling noemen ze dat. De maatschappelijke opgave is voor hen leidend voor wat zij doen (en laten).

Zayaz geeft haar medewerkers in de primaire processen maximale ruimte en mandaat om te doen wat nodig is, zodat zij in verbinding met de huurders en omgeving steeds opnieuw tot passende oplossingen en beslissingen kunnen komen.  Met vertrouwen in elkaar om hun eigen verantwoordelijkheden en beslissingen te (willen) nemen. Zayaz doet het gewoon!

Functieprofiel

Jouw rol

Je gaat werken in het team I&A met acht enthousiaste collega’s, die voortvarend werken aan informatiesystemen. Team I&A is samengesteld uit collega’s van Zayaz en Alwel (woningcorporatie in Roosendaal). Vanuit jouw rol ben je werkzaam bij deze twee organisaties en specialiseer je je in financiële processen en systemen.

 Je bent in de rol als accountmanager het primaire aanspreekpunt voor de financiële  teams. Je ondersteunt de collega’s bij het inrichten, vernieuwen en gebruiken van financiële systemen.

 Tot jouw verantwoordelijkheden behoren de volgende werkzaamheden onderverdeeld in 3 taakgebieden:

Beleid, advies en ontwikkeling

Je inventariseert en beoordeelt de informatiebehoefte binnen de organisatie en maakt een vertaalslag naar informatiesystemen en adviseert hierover. Ook draag je bij aan de beleidsontwikkeling en vertaal je informatiseringsconcepten naar het I&A projectenportfolio, rekening houdend met de softwareontwikkelingen bij de IT-leveranciers. De input in het vastgestelde jaarplan vertaal je naar concrete activiteiten.

Toepassingsbeheer

Je actualiseert en ontwikkelt functionaliteiten, producten, diensten en werkwijzen, aansluitend op de ontwikkeling van de bedrijfsvoering en de wensen van gebruikers en proceseigenaren. Daarbij zorg je voor een optimale werking, ondersteunt gebruikers, lost 2e lijn problemen op en bewaakt de afhandeling van aangemelde calls.

 Procesbeheer

Je beschrijft, actualiseert en evalueert processen/procedures, legt verbindingen tussen afdelingen en de verschillende bedrijfsapplicaties en signaleert verschillen. Daarnaast zorg je voor testcases, voert test-runs uit en maakt trainingsmateriaal afgestemd op de kerngebruikers.

 

Functie-eisen

Wat jij meebrengt

We zoeken iemand die analytisch, daadkrachtig en sociaal vaardig is en anderen kan enthousiasmeren. Een zichtbaar persoon die verbinding kan maken met de afdeling, business en collega’s.

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of informatiemanagement;
 • Kennis van technisch-inhoudelijke aspecten op het gebied van I&A;
 • Ongeveer 2-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van de processen bij woningcorporaties, met name op administratief en bedrijfseconomisch gebied;
 • Relevante ervaring met woningcorporatie-specifieke ERP-software;
 • Goed in relaties opbouwen met oog voor organisatorische belangen;
 • Ervaring met projectmatig werken.
 • Procesmatig kunnen denken (kennis van LEAN is een pré).

Daarnaast ben je pro-actief, flexibel, klant- en resultaatgericht, team-player en hebt een helikopterview.

Wat biedt Zayaz ?

Wat zij bieden

Zayaz biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao woondiensten, waaronder:

 • Een goed salaris tussen € 3.263,- en € 4.292,- op basis van 36 uur. De functie Informatieadviseur is ingedeeld in schaal I.
 • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen door middel van het Woondiensten Cafetaria Systeem.
 • Een smartphone, laptop/tablet van Zayaz, danwel een vergoeding voor gebruik van eigen devices

Op de websites:  www.waarwijvanzijn.nl en www.zayaz.nl vind je meer informatie over Zayaz als werkgever.

Reageren?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan voor 1 april 2019 je curriculum vitae en een motivatie naar Steiger B via het online sollicitatieformulier. Heb je inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Hans van Beelen, teammanager I&A op telnr: 06-30 57 00 57. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Yvonne via 06-1140 7995 of yvonne@steigerb.nl

 

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld