Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Ketenregisseur Trivire

(28-32 uur per week)

Over Trivire

Trivire is een woningcorporatie met ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. In Zuid-Holland-Zuid zijn zij de grootste woningeigenaar en -verhuurder.

Vanuit de maatschappelijke opdracht van Trivire willen zij echt van betekenis zijn voor mensen. Dat is waar Trivire zich dagelijks voor inzetten. Hoe? Door te zorgen dat mensen passend en betaalbaar kunnen wonen in kwalitatief goede woningen in schone, veilige en prettige buurten.

Trivire ziet de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving en de gemeenten als kansen. Kansen om te verbinden. Daar werken ze bij Trivire met passie aan, samen met de bewoners, gemeenten en de maatschappelijke ketenpartners. Vanuit het kantoor, maar vooral  in de wijken zelf.

Het is fijn werken bij Trivire. Het is een dynamische organisatie met een prettige en informele werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Er is veel ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

 

Functieprofiel

Het team Ketenregie bestaat uit 4 ketenregisseurs met elk een eigen aandachtsgebied. Jouw aandachtsgebied betreft  innovatie. Als ketenregisseur help  je de organisatie in het anders kijken (denken in ketens en vanuit verschillende invalshoeken) naar soms complexe (maatschappelijke)  vraagstukken.

Je bent een verbindingsofficier die organisatie breed op strategisch als tactisch niveau werkt. Je werkt vanuit de gedachte dat voor het effectief aanpakken van maatschappelijke  opgaven samenwerken een must is. Je onderhoudt een kwalitatief goed netwerk met collega’s, professionele netwerkpartners  en inspirerende maatschappelijke organisaties en partijen. Interne en externe vraagstukken koppel je met als doel concreet bij te dragen aan relevante maatschappelijke prestaties door Trivire. Jouw belangrijkste aandachtsgebied is het (mede) implementeren van (sociale) innovatie en vernieuwing binnen Trivire. Je bent hierin opsteller, aanjager en facilitator.  

De belangrijkste opgaven voor jou zijn:

 • In kaart brengen op welke strategische speerpunten/terreinen vernieuwing wenselijk is
 • Bedenken en invoeren van een duidelijke gestructureerde werkwijze voor ‘innovatie’
 • De interne aanjaagfunctie voor innovatie uitbouwen en anderen inspireren in ‘out of the box werken en denken’
 • Samen met je collega’s van ketenregie de verdere ontwikkeling van ketenregie inhoud geven

 

Functie-eisen

 

 • Een HBO+/WO denk- en werkniveau
 • Enige jaren relevante werkervaring in de branche is wenselijk, aantoonbare affiniteit met innovatief werken (bij een maatschappelijke instelling) vinden wij belangrijker
 • Je bent een rasechte verbinder, zowel binnen als buiten de organisatie, je krijgt mensen mee, je kunt uitstekend samenwerken en brengt partijen in beweging
 • Je bent analytisch en kunt helder communiceren
 • Je bent sensitief en creatief, kunt buiten het kader denken en durft initiatief te nemen
 • Je hebt goed ontwikkelde adviesvaardigheden en overtuigingskracht
 • Je bent bereid een MD test te doen

 

Wat biedt Trivire?

Trivire is een actieve corporatie met een informele werkomgeving en een ruim aanbod aan gevarieerde en moderne arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werk je op een fijne werkplek in ons vernieuwde kantoor, met tegelijk de mogelijkheid om af en toe thuis aan de slag te gaan. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Verder is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: scholing en ontwikkeling van medewerkers staat bij ons hoog aangeschreven en daar investeren wij actief in.

We bieden een dienstverband tot 31 december 2020, dat bij bewezen resultaten en wederzijds enthousiasme kan worden omgezet in een vast dienstverband. De functie valt in salarisschaal J van de cao Woondiensten (minimaal € 3.298,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Bovenop dit salaris ontvang je een individueel keuzebudget (KBT). Met dit KBT-budget heb je als medewerker de keuzevrijheid om je vakantiegeld, je bovenwettelijke vakantie-uren en een individueel budget van 3% voor doelen als extra vrije dagen, extra salaris, de aanschaf van een fiets of extra opleidingen in te zetten. Er is een pensioenaansluiting bij SPW en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ.

Reageren?

Word jij hier enthousiast van? En voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct! Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier. De reactietermijn voor deze vacature loopt tot 1 september a.s. Je ontvangt uiterlijk enkele dagen na deze datum een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne Koning via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld