Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Leidinggevende kinderopvang

(32 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Kinderopvang Kidswereld is een kleinschalige organisatie met een zestal vestigingen in Weesp en omgeving. Zij bieden diverse vormen van opvang aan een steeds groeiend aantal kinderen.
Binnen Kidswereld krijgen kinderen de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Medewerkers krijgen ook de ruimte voor eigen inbreng om het aanbod en de kwaliteit van de opvang voortdurend te verbeteren en verhogen. Bij Kidswereld zijn ca. 100 medewerkers werkzaam op de verschillende vestigingen. Er heerst een informele prettige sfeer, waarbij professionaliteit en kwaliteit voorop staan om de kinderen optimaal te stimuleren in hun ontwikkeling.

Functieprofiel

In de functie van leidinggevende bij Kidswereld ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op jouw vestiging met zelfstandige, professionele medewerkers. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken goed en gestructureerd verloopt en draagt zorg voor de uitvoering en realisatie van het pedagogisch- en kwaliteitsbeleid. Je weet daarbij op een coachende wijze leiding te geven aan ca. 15-20 medewerkers en weet medewerkers ook aan te spreken op gedrag. Je zorgt er samen met hen ervoor dat de vestiging qua uitstraling en veiligheid voldoet aan de richtlijnen en regels. Je onderhoudt veelvuldige contacten met ouders en externe partijen zoals scholen, gemeente en GGD. Je draagt zorg voor een juiste bezetting op je locaties, stelt met je medewerkers teamplannen op en weet je medewerkers op een inspirerende wijze te motiveren en begeleiden in de uitvoering van hun werk. Je hebt regelmatig contact met de leidinggevende collega’s van andere vestigingen en je denkt graag mee over het organisatiebeleid en het verbeteren van de dienstverlening.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding (pedagogiek en/of management) aangevuld met voor de functie relevante training en opleiding 
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in de kinderopvang
  • Plan- en organisatievermogen 
  • Helicopterview 
  • Goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden 
  • Proactief, impact, flexibel en probleemoplossend vermogen 
  • Kennis en ervaring van geautomatiseerde planning/rooster systemen 
  • Bij voorkeur bekend in het werken met VVE-programma’s 
  • Uiteraard beschik je over leidinggevende vaardigheden waarbij je in staat bent te schakelen van stijl als de situatie daarom vraagt.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Kidswereld biedt je een zelfstandige operationeel leidinggevende functie in een kleinschalige kinderopvangorganisatie waar de lijnen kort zijn en ruimte is voor eigen inbreng. Je werkt samen in een team van vier leidinggevenden en wordt aangestuurd door de directeur. Salaris is conform cao-kinderopvang functiegroep 9.

Reageren?

Neem contact op met Catherine Leon (06 54941564) of schrijf je in!

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld