Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Locatiemanager kinderopvang

(24-28 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Een kleinschalige organisatie met een zestal vestigingen in (landelijke) regio Amsterdam. Zij bieden diverse vormen van opvang in een regio waar de vraag enorm groeit. Binnen deze organisatie krijgen kinderen de ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Net als medewerkers die ook de ruimte krijgen voor eigen inbreng om het aanbod en de kwaliteit van de opvang voortdurend te verbeteren en verhogen. Er zijn ca. 100 medewerkers werkzaam op de verschillende vestigingen en er heerst een informele prettige sfeer, waarbij professionaliteit en kwaliteit voorop staan om de kinderen optimaal te stimuleren in hun ontwikkeling.

Functieprofiel

In de functie van locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op jouw vestiging met zelfstandige, professionele medewerkers. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken goed en gestructureerd verloopt en draagt zorg voor de uitvoering en realisatie van het pedagogisch- en kwaliteitsbeleid. Je weet daarbij op een coachende wijze leiding te geven aan ca. 15-20 medewerkers. Je zorgt er samen met hen ervoor dat de vestiging qua uitstraling en veiligheid voldoet aan de richtlijnen en regels. Je bent het aanspreekpunt voor ouders en externe partijen zoals scholen, gemeente en GGD. Je draagt zorg voor een juiste bezetting op je locaties, stelt met je medewerkers teamplannen op en weet hen op een inspirerende wijze te motiveren en begeleiden in de uitvoering van hun werk. Je hebt regelmatig contact met de managers van andere vestigingen en je denkt bovendien graag mee over het organisatiebeleid en het verbeteren van de dienstverlening. 

Functie-eisen

  • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding (pedagogiek en/of management) aangevuld met voor de functie relevante training en opleiding 
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie (in de kinderopvang) 
  • Plan- en organisatievermogen  
  • Helicopterview  
  • Goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden  
  • Proactief, impact, flexibel en probleemoplossend vermogen  
  • Kennis en ervaring van geautomatiseerde planning/rooster systemen  
  • Bij voorkeur bekend in het werken met VVE-programma’s  
  • Uiteraard beschik je over leidinggevende vaardigheden waarbij je in staat bent te schakelen van stijl als de situatie daarom vraagt.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt je een zelfstandige operationele management functie in een kleinschalige kinderopvangorganisatie waar de lijnen kort zijn en ruimte is voor eigen inbreng. Een professioneel team van kinderpsycholoog, (pedagogisch)beleidsmedewerker en pedagogisch coach ter ondersteuning.
Je start een nieuwe locatie waar je volop kan bouwen en uitbreiden. Dit alles doe je samen met je vier collega managers en je wordt aangestuurd door de directeur.

Salaris is conform CAO kinderopvang schaal 9.

Reageren?

Heb je interesse, wil je meer weten? Neem dan contact op met Catherine Leon (0654941564). Of reageer direct op de vacature!

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld