Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Manager bedrijfsvoering Wooncompas

(36 uur per week)

Over Wooncompas

Wooncompas is de grootste sociale verhuurder van Ridderkerk, Barendrecht en Albrandswaard. Ook zijn we in Rotterdam actief voor met name senioren en bijzondere doelgroepen. In totaal huisvesten we meer dan 10.000 huurders. Wooncompas is een ambitieuze en professionele organisatie met ongeveer 100 medewerkers. We willen dat onze klanten prettig kunnen wonen in prettige buurten. Deze missie vertalen wij in onze kernwaarden: ondernemend, betrouwbaar en modern. Deze kernwaardes zijn niet alleen zichtbaar in ons moderne pand en de wijze waarop wij met elkaar samenwerken maar ook aan de eisen die wij stellen aan onze dienstverlening. Wij zetten onze klant voorop. We streven daarom altijd naar het best mogelijke resultaat en we zijn pas tevreden wanneer de klant ons waardeert met een 8 of hoger.

Functieprofiel

Als manager van het nieuw gevormde team bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor HR, ICT, en business intelligence, managementondersteuning en facilitaire zaken. Daarbij stuur je een groep professionals aan met diverse achtergronden. Schakelend in managementstijl weet je overal een passende rol in te nemen.

Ongeacht de discipline die het betreft, vertaal jij vanuit je helicopterview de strategische doelen van Wooncompas naar beleid en activiteiten. Samen met de HR business partner, voor wie jij een klankbord bent, ga je het komende jaar de rol van strategische partner van het management verder vormgegeven. Bij informatisering & automatisering (I&A) werk je met de ICT-regisseur aan het verbinden van het applicatielandschap met de organisatiedoelstellingen. Op het gebied van business intelligence (B.I.) faciliteer je de digitale innovatie van Wooncompas.
Vanuit het team wordt intensief samengewerkt met de informatiemanager, die verantwoordelijk is voor de inrichting van processen binnen de organisatie. Als de spil van de drie-eenheid processen-data-systemen zorg jij dat het geheel meerwaarde oplevert voor de domeinen wonen, vastgoed & financiën.

Functie-eisen

Om deze inhoudelijk brede functie goed in te kunnen vullen beschik je over:

  • een opleiding op tenminste HBO-niveau, bijvoorbeeld bedrijfskunde;
  • enkele jaren leidinggevende ervaring op voor deze functie relevant terrein(en);
  • kennis van en ervaring met procesmanagement;
  • een zakelijke en resultaatgerichte aanpak;
  • het talent om mensen bij elkaar te brengen, te inspireren en richting te geven.

Wat biedt Wooncompas?

Bij Wooncompas werk je met ca. 100 betrokken en professionele collega’s aan het realiseren van betaalbare en passende huisvesting aan de zuidrand van Rotterdam en in Rotterdam zelf. Naast de maatschappelijke impact die deze baan je te bieden heeft, hoort er ook een goed salaris bij. De inschaling voor deze functie is nog niet definitief; het maximumsalaris zal komen te liggen tussen de  € 5300,- en € 5.700,- bruto per maand. De cao Woondiensten is van toepassing met o.a. een uitstekende pensioenregeling. Wooncompas heeft aandacht voor jou als individu, bijvoorbeeld bij het combineren van werk en privé. En er bestaan ruime opleidingsfaciliteiten. Je werkt in een modern en aantrekkelijk ingericht kantoorpand in het winkelhart van Ridderkerk met goede parkeergelegenheid.

Reageren?

Zin in deze baan gekregen? Solliciteer dan als je voldoet aan de functie-eisen nu meteen via het online sollicitatieformulier. De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Steiger B. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hans Huijsmans, tel. 06-19538531 of hans@steigerb.nl.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld