Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Medewerker contractbeheer Vidomes

(36 uur per week)

Over Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Zij richten zich op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. Onze klantwaarden persoonlijk, samen, betrouwbaar en dichtbij staan centraal in alles wat we doen voor hun klant.

 

 

Functieprofiel

Als medewerker Technische Ondersteuning/contractbeheer ligt het accent op het beheren van de contracten op uitvoerend niveau. Jij draagt zorg voor de afgesproken uitvoer van de contracten met onze leveranciers die onderhoud plegen aan ons vastgoed. Je hebt contact met bijvoorbeeld installatiebedrijven, rioolreinigingsbedrijven en dak onderhoudsbedrijven waarmee wij afspraken hebben en je staat voor kwaliteit en juistheid.

Je levert de data aan voor overzichten en managementrapportages en adviseert de opzichters, contractmanager en andere collega’s.

 

Functie-eisen

Om in deze functie succesvol te zijn, beschik je over Mbo+ werk- en denkniveau.
Dit heb je aangevuld met:

 • Kennis van installaties in vastgoed en het benodigde onderhoud
 • aantoonbare werkervaring met administratieve processen rondom contracten.
 • Je bent analyserend en adviserend, administratief sterk en initiatiefrijk.
 • Je bent in staat snel inhoudelijk te schakelen en weet goed om te gaan met contracten. 

Jouw persoonlijkheid
Je bent een administratieve duizendpoot en staat voor de kwaliteit van je werk. Analyserend ben je goed onderlegd en in staat om zaken te doorgronden. Je bijt je vast in het werk, je bent niet bang om de juiste vragen te stellen, je kan confronteren waar nodig en je bent een persoon die (langdurige) relaties opbouwt waarbij je zelf aan het stuur blijft.

Je bent in staat om snel te schakelen en met jouw besluitvaardigheid zaken gauw voor elkaar te krijgen

Wat biedt Vidomes?

Vidomes wil de beste werkgever zijn die je je als werknemer kunt wensen. Ze investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief, zorgen voor een prettige werkomgeving en een fijne balans tussen werk en privé. Gelijkwaardigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.

 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s bij een organisatie waar de klant centraal staat
 • werken voor een maatschappelijk betrokken woningcorporatie waar ruimte is voor initiatief en goede ideeën
 • Een goed pensioen bij SPW
 • Flexibele arbeidstijden.
 • Een persoonlijk loopbaanbudget en een individueel keuzebudget om je kennis, vaardigheden en werkgeluk mee te vergroten;
 • Een salaris tot maximaal € 3.328,- bruto per maand (bij een 36-urige werkweek) in overeenstemming met schaal G van de CAO woondiensten. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract met mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s en een open werkruimte.

Reageren?

Heb je interesse in deze functie?  Stuur dan je CV, voorzien van motivatie, aan ons toe via ons online sollicitatieformulier. Wil je toch eerst nog iets meer weten? Neem contact op met Renske den Boon, telefoon 06-11411025 of via renske@steigerb.nl.  De gesprekken met Steiger B zullen plaatsvinden in juli. De vacature sluit op 28 juli. De eerste gesprekken bij Vidomes vinden plaats na de eerste week van augustus. 

 

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld