Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Medior medewerker Bedrijfsbureau Rijswijk Wonen

(36 uur per week)

Over Rijswijk Wonen

Rijswijk Wonen heeft een spilfunctie in de lokale volkshuisvesting. Zij zijn er voor mensen die niet zelf in woonruimte kunnen voorzien. Die verantwoordelijkheid neemt deze corporatie uiterst serieus: zij voelen ons nauw verbonden met Rijswijk. De 60 medewerkers zetten zich met hart en ziel in om alle ambities waar te maken.

Functieprofiel

Het Bedrijfsbureau is een gloednieuw team binnen de afdeling Wonen. Het team bestaat uit een medior medewerker bedrijfsbureau - jij dus -, een junior medewerker Bedrijfsbureau en de Onderhoudsspecialist. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de Meerjaren Onderhouds Begroting (MJOB), de vastgoeddata en de onderhoudscontracten.

 Jij geeft mede vorm aan de inrichting van het bedrijfsbureau en de benodigde processen. Dit vraagt om een stevig staaltje inzicht en initiatief. Daarnaast ben je dol op cijfers en feiten! Jij zorgt dat van alle woningen de vastgoedgegevens, de kwaliteit en de onderhoudskosten betrouwbaar vastgelegd zijn. Stel jou een vraag over de staat van een woning en jij tovert de gegevens zo uit de verschillende vastgoedregistratiesystemen.

Goed opdrachtgeverschap zit in jouw bloed. Op basis van werkomschrijvingen en calculaties maak je (concept) aanbestedingen, vraag je offertes aan en verstrek je opdrachten aan derden voor het uitvoeren van het planmatig onderhoud. Zo zorg jij dat de woningen goed zijn en goed blijven!

Rijswijk Wonen zoekt een nieuwe collega:

  • Met bouwkundig en cijfermatig inzicht
  • Die verbindend is
  • Die resultaatgericht is
  • Die goed kan plannen en organiseren

 

Functie-eisen

Asl nieuwe collega heb je:

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde of vastgoedbeheer
  • Kennis van dan wel ervaring in de volkshuisvesting
  • Ervaring met alle facetten van onderhoud
  • Tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring in de functie van medewerker Bedrijfsbureau

 

Wat biedt Rijswijk Wonen?

 Rijswijk Wonen biedt een fulltime functie met een marktconforme beloning (schaal H CAO Woondiensten) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren?

Interesse in deze nieuwe functie? Stuur vóór 16 april a.s. jouw curriculum vitae en motivatie via het online sollicitatieformulier. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Yvonne Koning via yvonne@steigerb.nl of 06-11407995. 

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld