Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Opzichter Mutatie & Reparatie Vidomes

(36 uur per week)

Over Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Vidomes richt zich op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. De klantwaarden persoonlijk, samen, betrouwbaar en dichtbij staan centraal in alles wat ze doen voor de klant.

“Verschil maken” is de titel van de strategische visie. Dit gaat over de ambitie om een grote maatschappelijke bijdrage te leveren. Het gaat ook over de organisatie, Vidomes gaat uit van de kracht van haar mensen. Zij wil het beste uit haar medewerkers halen en zet zich in voor het ontwikkelen van hun talenten.

Functieprofiel

Samen met 10 collega-opzichters ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks efficiënt en effectief uitvoeren van groot en klein onderhoud van onze woningen. Zo zorg jij ervoor dat een woning volledig voldoet aan de kwaliteitsnormen van Vidomes bij de oplevering: klaar voor de nieuwe bewoners. Samen met de aannemers en collega’s ben je op een structurele en constructieve manier in gesprek om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen voor het beste resultaat. Je voert de regie op de voortgang van de werkzaamheden en beoordeelt het eindresultaat. 

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het opmaken van onderhoudsplannen en je voert hierover overleg met gebiedsconsulenten, projectontwikkelaars en collega-opzichters. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling, de ondersteuning van collega’s en geef je advies op jouw vakgebied.  

Functie-eisen

 • minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van dagelijks onderhoud en mutaties van woningen (voorbereiden, toezicht, administratie, controle en coördinatie);
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur bouwtechnisch gebied;
 • een ondernemende en daadkrachtige aanpakkersmentaliteit;
 • ruime ervaring met software / ICT;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • aantoonbare kennis van en ervaring met ketensamenwerking, en het toetsen op prestatie afspraken.

Jouw persoonlijkheid
Je straalt enthousiasme uit en kunt goed schakelen tussen diverse belangen. Voor jou is afspraak ook echt afspraak. Je bent integer, kunt verschillende belangen tegen elkaar afwegen en kunt goed prioriteiten stellen. Je brengt structuur aan in uit te zetten acties en bewaakt tijd en middelen zodat doelen worden behaald. Je hanteert een pragmatische aanpak. Je vindt het een uitdaging om samen met het team optimale resultaten te bereiken. Je bent dan ook een verbinder en teamspeler. Het nemen van initiatief en inspelen op mogelijkheden zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent communicatief vaardig en een stevige gesprekspartner voor collega’s, aannemers, adviseurs en huurders.

Omdat Vidomes de komende jaren de nodige stappen gaat zetten in de digitalisering van onze services en processen, beschik je over ruime ervaring en affiniteit met het digitaliseren van processen. Hiermee lever je een actieve bijdrage aan onze ambities. Jouw focus ligt op verbeteren en je bent in staat om écht verschil te maken. Vanzelfsprekend heb je actuele kennis van wet- en regelgeving op gebied van bouwkunde, bouwtechnische- en onderhoudsaspecten en Arbo en milieu.

Wat biedt Vidomes?

We willen de beste werkgever zijn die je je als werknemer kunt wensen. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief, zorgen voor een prettige werkomgeving en een fijne balans tussen werk en privé. Gelijkwaardigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.  

Wat we verder bieden:

 • een prettige werksfeer met leuke collega’s bij een organisatie waar de klant centraal staat;
 • werken voor een maatschappelijk betrokken woningcorporatie waar ruimte is voor initiatief en goede ideeën;
 • werken in een modern pand met open werkplekken op een toplocatie in Delft - tussen Den Haag en Rotterdam;
 • een goed pensioen bij SPW;
 • flexibele arbeidstijden;
 • een persoonlijk loopbaanbudget en een individueel keuzebudget om je kennis, vaardigheden en werkgeluk mee te vergroten;
 • de functie is ingeschaald in salarisschaal G van de CAO woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal € 3.328,- bruto per maand (bij een 36-urige werkweek). De hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • een jaarcontract dat bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet in een vaste aanstelling;
 • naast hard werken, heel veel plezier met je collega’s.

Reageren?

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem contact op met Renske den Boon, via telefoonnummer 06 11411025 of solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld