Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Projectleider Trivire

(36 uur per week)

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Vastgoedontwikkeling heeft Trivire een vacature voor een:

 Ervaren Projectleider

36 uur per week

Vastgoedontwikkeling

Trivire ontwikkelt zich in de richting van een procesgestuurde organisatie. Binnen de afdeling Vastgoed kennen we de drie kernprocessen; vastgoedsturing, vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer. Vanuit het proces van vastgoedsturing wordt door het  assetmanagement het transformatieplan bepaald. Met het transformatieplan gaat het team Vastgoedontwikkeling aan de slag. Het proces van vastgoedontwikkeling wordt in gang gezet en er worden projecten met betrekking tot renovatie, verduurzaming en nieuwbouw gerealiseerd. Het accent ligt de komende jaren nadrukkelijk op de verduurzaming van onze portefeuille.

Trivire wil haar rol als opdrachtgever verder professionaliseren en kiest voor prestatiegericht samenwerken. Dit betekent voor de organisatie een verschuiving van ‘controleren en beheersen’ naar ‘loslaten en vertrouwen’. Deze verschuiving houdt in dat de bedrijven waar Trivire mee werkt meer verantwoordelijkheid krijgen en worden uitgedaagd om hun kennis en expertise in te zetten. Voor het team betekent dit ruimte geven aan de bedrijven die voor ons werken en sturen op het eindresultaat. Deze werkwijze past binnen de ontwikkeling die Trivire doormaakt in de richting van een procesgestuurde organisatie. Met de toepassing van LEAN sturen we op gedifferentieerde teams die binnen het proces een eigen toegevoegde waarde toevoegen aan het eindproduct. Dit doen wij vanuit een klantvisie waarin onze klant koning is binnen kaders en mogelijkheden die wij hebben.  Samenwerken en verwachtingen waarmaken en hier open over communiceren.

Wat ga je doen?

In de rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de projecten. Hierbij hou je planningen en budgetten nauwlettend in de gaten en stuur je deze zonodig bij. De komende jaren ligt de focus op de verduurzaming en renovatie van onze woningen. Dit vindt veelal plaats in “bewoonde staat” dus je hebt intensief contact met huurders en bewonerscommissies. Verder ligt de nadruk op directievoering, de oplevering en nazorg. Uitgangspunt hierbij is het prestatiegericht werken waarbij de aannemer aan jou aantoont dat de  geleverde kwaliteit overeenkomt met de vooraf afgesproken uitgangspunten. Dit vraagt om een andere invulling van jouw rol als projectleider waarbij je meer ruimte geeft aan de aannemer om te zoeken naar de juiste invulling maar hen hier dan ook verantwoordelijk voor maakt. Verder werk je nauw samen in een projectteam met de projectmanager, opzichter en wijkregisseur. Na oplevering zorg je samen met je collega’s voor een correcte overdracht naar de afdeling Vastgoedbeheer.

Wat breng je daarvoor mee?

Wat heb je hiervoor in huis?

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met UAV-GC contractmanagement;
  • Affiniteit met de corporatiesector
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in de vastgoedbranche, met name in de woningbouw en kennis van renovatieprojecten/gebiedsontwikkeling;
  • Je bent communicatief vaardig, je hebt overtuigingskracht en bent innovatief en wendbaar;
  • Je bent een echte teamplayer, gericht op samenwerking met verschillende disciplines binnen de organisatie;
  • Ervaring met Lean is een pre;
  • Je bent ondernemend en creatief, een goede onderhandelaar en weet te schakelen met verschillende partijen. Ervaring met EMVI trajecten is een pre;
  • Je stuurt strak op het behalen van doelstellingen en kan hier ook op een heldere en transparante wijze verantwoording over afleggen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week. Het gaat in eerste instantie om een dienstverband van een jaar. Bij goed functioneren wordt dit omgezet in een vast dienstverband. De functie valt in salarisschaal J (€ 3.680,- en € 4.971,- euro bruto per maand) van de CAO Woondiensten. Naast het bruto maandsalaris heb je recht op een individueel keuzebudget (KBT). Dit KBT bedraagt 13,45%, inclusief 8% vakantiegeld. Het resterende deel kan naar eigen keuze uitbetaald worden of ingezet worden voor andere doeleinden zoals extra vrije dagen, een levensloopregeling of extra opleidingen. Flexibele werktijden, een 4-daagse werkweek en (deels) thuis werken behoren tot de mogelijkheden. Verder is er een pensioenaansluiting bij SPW en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Hoe kun je reageren?

Word jij hier enthousiast van? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren. We ontvangen graag je cv en motivatie vóór 6 maart via ons online sollicitatieformulier. Wil je eerst meer informatie over de functie of de afdeling, neem dan contact op met Inge Geerling via 06 - 4224 3154.

 

 

Over Trivire

Trivire  is een woningcorporatie  en werkt aan een maatschappelijke opdracht door mensen goed en betaalbaar te huisvesten. Van betekenis zijn voor mensen. Dat is waar we ons bij Trivire dagelijks voor inzetten. Hoe? Door te zorgen voor goed onderhouden huizen in schone, veilige en aantrekkelijke buurten, zodat iedereen goed en prettig kan wonen en leven in de Drechtsteden. Met ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is Trivire de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid. Binnen deze gemeenten zien wij de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving als kansen. Kansen om te verbinden. Daar werken onze medewerkers met passie aan, samen met bewoners, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Vanuit het hoofdkantoor, maar vooral ook in de wijken zelf.

Trivire is een actieve corporatie met een prettige informele werkomgeving en een ruim aanbod aan gevarieerde en moderne arbeidsvoorwaarden. Scholing en ontwikkeling van medewerkers staat bij Trivire hoog aangeschreven.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld