Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Projectleider Duurzaamheid

(36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Het betreft een van de grotere woningcorporaties in Amsterdam.

Zij bieden een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Ze hechten waarde aan flexibiliteit om een goede werk/privébalans te creëren met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Functieprofiel

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het project van initiatief- tot aan opleverfase. Daarin neem je met jouw projectteam zowel de bewonerscommissie, de huurders als de interne organisatie mee om een project binnen een jaar tot realisatie te brengen.

Je zorgt voor de kwaliteit en beschikbaarheid van de voor het project noodzakelijke technische uitwerkingen, voor een gedegen aan- en uitbesteding en een tijdige signalering/ aanvraag van subsidiemogelijkheden.

Je stuurt in- en externe partijen op een effectieve manier aan om te realisatie van je project te waarborgen. Dreigende verstoringen pak je tijdig en effectief aan.
Aan de manager Renovatie & Groot Onderhoud rapporteer je de voortgang en de (financiële) realisatie van het project en verschaft hem op die manier inzicht in resultaten en oorzaken van afwijkingen ten opzichte van je oorspronkelijke plannen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschikt je over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • kennis van architectuur, bouwtechniek verduurzamen en wonen en BIM;
  • inzicht in relevante wet- en regelgeving, energetisch verduurzamen van complexen, de kwaliteit en de kosten van bouwmaterialen;
  • ervaring met project- en procesmanagement met betrekking bouwtechnische verduurzamen van projecten, directievoering en aansturen van externe partijen;
  • affiniteit met de woningcorporatiedoelstellingen.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever werkt aan een langdurig en ambitieus project. Reken op een jaar met goede mogelijkheid op verlenging.

 De functie is ingeschaald in schaal J van de cao Woondiensten (€ 3.384 - € 4.572 op basis van een 36-urige werkweek).

Reageren?

Ben jij die bouwkundige die deze klus geklaard krijgt? Dan nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren. Eelko van Mastrigt, adviseur wonen bij Steiger B, ontvangt graag je motivatie en cv. Wil je eerst meer informatie, dan is Eelko bereikbaar op 06 - 11 050 143 of via eelko@steigerb.nl. Omdat wij het belangrijk vinden om de beste match te vinden, hanteren we in deze procedure geen sluitingstermijn. We sluiten de vacature pas als we de juiste kandidaat hebben gevonden. Zolang de vacature online staat, kun je dus reageren. Reageren is mogelijk via ons online sollicitatieformulier.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld