Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Projectleider Nieuwbouw en Renovatie Actium

(32-36 uur per week)

Over Actium

Woningcorporatie Actium biedt 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

Actium werkt in een maatschappij die steeds sneller verandert en waar het klimaat onder druk staat. Daarom kan en wil zij niet stil blijven zitten; ze moet blijven innoveren, ontwikkelen, leren, zoeken en proberen. Actium heeft de overtuiging dat daarvoor lef en beweging nodig is. Actium gaat voor duurzaam. Zij is milieubewust en toekomstgericht. Actium wil de ecologische voetafdruk verkleinen en zet zich in om duurzaam wonen en werken tot gemeengoed te maken. 

Functieprofiel

Als projectleider bij Actium geef je leiding aan diverse grote herstructurerings-, sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Van A tot Z, van de voorbereidende fase tot en met de realisatie. Dat betekent dat je het initiatief neemt in de planvorming, dat je haalbaarheidsstudies opstelt en de besluitvorming faciliteert. De uitvoering van onze projecten vindt steeds vaker in design & build constructies plaats. Met een door jou opgesteld programma van eisen houd je toezicht op de uitvoering. De focus ligt hierbij op kwaliteit, budgetbewaking, risicobeheersing, doelmatig werken en overeenstemming tussen de verschillende betrokken partijen. Met een door jou opgestelde planning stuur je op de voortgang.

De afdeling
Je maakt onderdeel uit van het team Vastgoedrealisatie. Deze zorgt dagelijks voor het verbeteren, vernieuwen, verduurzamen en onderhouden van de woningen. Hierbij ontwikkelen we nieuwe vormen van samenwerken. Van opdrachtgeverschap naar regievoering en integrale vastgoedsturing. Onze uitdaging bestaat uit het ontwikkelen van een energieneutrale woningvoorraad in 2040. Om dit te realiseren investeren we de komende twintig jaar bijna 70 miljoen euro per jaar in de bestaande voorraad en vervangende nieuwbouw. Voor deze uitdaging breiden we ons team uit.

Functie-eisen

  • Je hebt drie tot vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waaronder ervaring met moderne vormen van opdrachtgeverschap;
  • Je bent bekend met de regionale vastgoedmarkt en met vastgoedontwikkeling binnen maatschappelijke huisvesting;
  • Met je goed ontwikkelde schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden ben je in staat om plannen te vertalen in besluitvormingsdocumenten;
  • Met je enthousiasme en open houding zoek je actief samenwerking op en door je ervaring ben je goed in staat om een coördinerende rol in onze projecten vorm te geven;
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op ten minste HBO-niveau, zoals Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie en je spreekt de taal van de bouw.

Wat biedt Actium?

Een interessante maatschappelijke en duurzame uitdaging in een open, transparante werkomgeving met ongeveer 160 collega’s. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En verder:

  • Een dienstverband voor 32 - 36 uur per week. Het gaat om een vaste aanstelling, voorafgegaan door een jaarcontract.
  • Een salaris in schaal K (max. € 5.474,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • 27,3 Vakantiedagen per jaar (bij 36-urige werkweek).
  • Een waarderingsbeloning aan het einde van het jaar.
  • Laptop/i-pad en telefoon.

Reageren?

Voel jij je aangesproken én voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Steiger B verzorgt de werving van deze vacature voor Actium. Je cv en motivatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier op de website van Steiger B. Vertel ons wat je kunt brengen in deze functie én wat jij zoekt bij jouw toekomstige werkgever.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Mireille Hanselman, adviseur woningcorporaties bij Steiger B op 06 - 400 65 324. Wij houden de vacature open totdat we een goede invulling hebben gevonden.

Zet vast in je agenda:
De gesprekken met Steiger B vinden doorlopend plaats in de periode van 11 tot en met 27 december. De gesprekken bij Actium zijn gepland op 6, 13 en 15 januari. Wil je alvast ruimte vrijhouden in je agenda op deze data?

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld