Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Projectmanager

(36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een sociale verhuurder in Noord-Holland met een woningportefeuille die toe is aan vernieuwing en verduurzaming en een omvangrijke zorgvastgoedportefeuille.

Functieprofiel

Je bent projectleider van meerdere nieuwbouw- en renovatieprojecten die je begeleidt van A tot Z. Van haalbaarheidsfase tot oplevering. Daarnaast ben jij als primus inter pares van het team degene die het overzicht houdt over alle grootschalige projecten. Je stuurt op de voortgang en bent gesprekspartner voor het management en bestuur over bijvoorbeeld de samenwerking met externe partijen en procesverbetering. Je faciliteert de besluitvorming, maakt daarbij ook de financiële afwegingen, schrijft de investeringsvoorstellen en stelt de planning op.  Én je bent de contactpersoon richting de gemeente om tot een gezamenlijke aanpak van projecten te komen.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever zoekt mensen die aansluiting kunnen vinden bij de wortels van de bedrijfscultuur, en tegelijkertijd iets aanvullen. Mensen die sterk in hun schoenen staan. Bevlogen professionals die hun vak verstaan, maar zich er niet in verliezen. Die zowel denker als doener zijn. En plezier hebben in het meebouwen aan deze organisatie.

Jouw profiel:

  • Je hebt aantoonbaar academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van bouwkunde en/of vastgoedmanagement (HTS Bouwkunde, TU Bouwkunde, Planologie).
  • Je bent bekend met de vastgoedmarkt voor woningen, hebt een goed ontwikkeld marktgevoel en kennis van vraagstukken op het vlak van projectontwikkeling binnen maatschappelijke huisvesting en ruimtelijke ordening en je hebt ervaring met moderne vormen van opdrachtgeverschap.
  • Je hebt minimaal vijf tot zeven jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Met je goed ontwikkelde schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid ben je in staat plannen en ideeën op een duidelijke manier te vertalen in besluitvormingsdocumenten.
  • Door je enthousiasme en communicatieve vaardigheden weet je draagvlak te creëren. Je bent ondernemend en vindingrijk, een goede onderhandelaar en kunt schakelen met verschillende partijen.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, een goed gevoel voor verhoudingen en een sterk omgevingsbewustzijn.
  • Je hebt affiniteit met de maatschappelijke doelstelling van onze opdrachtgever.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever heeft goede secundaire voorwaarden en vindt scholing en ontwikkeling van de medewerkers belangrijk. De functie is ingeschaald in schaal L van de cao woondiensten (€ 4.138 - 5.747 bruto per maand bij 36 uur).

Reageren?

Reageren kan via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Hans Huijsmans via 06 – 16538531 of hans@steigerb.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van deze procedure.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld