Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Senior Bouwtechnisch Medewerker Mooiland

(36 uur per week)

Over Mooiland

Mooiland geeft thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame huurwoningen. Ze willen een corporatie zijn die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor huurders en partners in de wijk. Mooiland wil weten wat er speelt en heeft oog voor prettig samen wonen in de wijk. Op dit moment beheren zij zo’n 25.000 sociale huurwoningen in 120 gemeenten verspreid over heel Nederland. Het kerngebied is Noordoost-Brabant en Gennep.

 

Functieprofiel

Als senior bouwtechnisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de meerjaren onderhoudsplanningen voor jouw regio en aanspreekpunt hiervoor. Je verzamelt de informatie voor het opstellen van een onderhoudsplanning en informeert collega’s hierover. Je werkt in jouw regio samen met een gebiedsteam. Deze bestaat uit een assetmanager, technisch beheerder, wijkconsulent of regiobeheerder.

 Je voornaamste taken zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en bijhouden van de meerjarenplannen voor complexen in jouw regio.
 • Je verzamelt de benodigde vastgoeddata voor het opstellen van de meerjarenplanning. Dit is informatie vanuit contractpartners (bouwkundig, veiligheid en installaties) en informatie uit de cartotheek.
 • Je werkt mee aan het verder optimaliseren van de totale meerjaren onderhoudsplanning. Dit betekent o.a. het (laten) controleren van hoeveelheden, het invoeren van contractonderhoud (veiligheid en installaties) en het optimaliseren van de clusterindeling.
 • Je adviseert de assetmanager bij het opstellen van de begroting voor renovaties en planmatig onderhoud. Deze wordt opgesteld op basis van de meerjaren onderhoudsplanningen en informatie vanuit dagelijks onderhoud en de wijkconsulenten.
 • Je haalt de benodigde kennis op bij collega’s die werken in jouw regio. Onderhoudsklachten en risico’s kunnen helpen bij het opstellen van een goede MJOP. 
 • Je verzamelt de benodigde informatie en draagt dit over in voorbereiding van projecten.
 • Je controleert de aangeleverde vastgoeddata na een project. Hierbij laat jij je ondersteunen door de benodigde specialisten (bouwkundig, veiligheid en installaties) binnen de afdeling.
 • Je bent contactpersoon voor vragen van collega’s met betrekking tot het beheren van asbest.

 

 

Functie-eisen

Wat heb je allemaal in huis?
Je bent een verbinder die graag samenwerkt met interne en externe belanghebbenden. Daarnaast ben je communicatief vaardig, analytisch, oplossingsgericht en accuraat.

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, richting bouwkunde of installatietechniek.
 • 2 tot 5 jaar werkervaring.
 • Ervaring met het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen.
 • Bereid tot het volgen van een cursus NEN 2767 en andere vakgerichte cursussen.
 • Ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen/woningen.
 • Ervaring met planmatig onderhoud en/of renovaties.
 • Kennis met het beheren van contracten.
 • Affiniteit met asbestbeheer.

Wat biedt Mooiland ?

Wij geven jouw ambities een thuis
Werken bij woningcorporatie Mooiland betekent dat je dagelijks bezig bent om onze huurders een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis te geven. Een thuis in een wijk waar het prettig (samen)wonen is. Kies jij met overtuiging voor werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Geef dan je ambities een thuis bij ons. Zo beteken je iets voor anderen en haal je meer uit jezelf, omdat onze organisatiestrategie daarom vraagt.

 En we bieden je meer
Je kunt rekenen op een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook op dat vlak geven we thuis! We bieden je volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als senior bouwtechnisch medewerker kom je terecht in een dynamisch en afwisselende werkomgeving met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Flexibel werken is bij ons geen probleem. Jij kiest waar, wanneer met wie en hoe je werkt. Je begint bij ons met een jaarcontract en is voorlopig voor maximaal 2 jaar. De functie is ingedeeld in schaal H van de cao Woondiensten.

 

Reageren?

Ben jij de senior bouwtechnisch medewerker die thuis geeft aan onze huurders?
Laat dan van je horen en overtuig ons! Schrijf een korte en overtuigende motivatiebrief en upload deze samen met je CV via ons online sollicitatieformulier. Doe dat voor 10 januari 2020. Heb je nog vragen over deze functie? Aarzel niet! Bel Yvonne via 06-11407995 of mail yvonne@steigerb.nl

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld