Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Senior HR adviseur Trivire

(24-28 uur per week)

Over Trivire

Trivire is een woningcorporatie met ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. In Zuid-Holland-Zuid is Trivire de grootste woningeigenaar en -verhuurder.

Vanuit de maatschappelijke opdracht wil Trivire echt van betekenis zijn voor mensen. Dat is waar zij zich dagelijks voor inzetten. Hoe? Door te zorgen dat mensen passend en betaalbaar kunnen wonen in kwalitatief goede woningen in schone, veilige en prettige buurten.

Trivire ziet de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving en de gemeenten als kansen. Kansen om te verbinden. Daar werken zij met passie aan, samen met de bewoners, gemeenten en de maatschappelijke ketenpartners. Vanuit hun kantoor, maar vooral  in de wijken zelf.

Het is fijn werken bij Trivire. Het is een dynamische organisatie met een prettige en informele werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Er is veel ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Functieprofiel

Als een moderne HR business partner ben je een klankbord voor bestuurder Tinka van Rood en haar collega-MT-leden. Of het nu gaat over het strategisch HR-beleid, de organisatiecultuur, een functioneringstraject, het rapporteren over de formatie of een werving- en selectie procedure: jij helpt bestuur en management verder. Je signaleert en initieert en brengt je onderbouwde adviezen met durf en overtuiging. Een actueel project waar je mee aan de slag gaat is het moderniseren van de gesprekscyclus, het maken van een strategische personeelsplanning  en de implementatie van een nieuw HRM systeem. .

Je bent een verbinder en weet daardoor bijvoorbeeld het vertrouwen te winnen van de ondernemingsraad, maar ook van individuele managers, teamleiders en medewerkers.

Het verder opbouwen van een professionele HR-organisatie bij Trivire doe je samen met je collega HR-adviseur en de HR-medewerker. Met hen vorm je het team waarvan jij de leidinggevende bent. Zelf rapporteer je rechtstreeks aan de bestuurder.

 

Functie-eisen

Wat breng je daarvoor mee?

  • Een relevante opleiding op tenminste HBO-niveau, bijvoorbeeld op het gebied van personeel & arbeid of organisatiekunde
  • 5 tot 7 jaar relevante werkervaring
  • Je bent analytisch en kunt helder rapporteren over HR gerelateerde thema’s
  • Je hebt goed ontwikkelde adviesvaardigheden, overtuigingskracht en lef

Wat biedt Trivire?

Trivire is een actieve corporatie met een informele werkomgeving en een ruim aanbod aan gevarieerde en moderne arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werk je op een fijne werkplek in het vernieuwde kantoor, met tegelijk de mogelijkheid om af en toe thuis aan de slag te gaan. Een goede balans tussen werk en privé vindt men bij Trivire belangrijk. Verder is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling: scholing en ontwikkeling van medewerkers staat bij ons hoog aangeschreven en daar investeren zij actief in.

Trivire biedt een dienstverband van een jaar dat bij wederzijds enthousiasme kan worden omgezet in een vast dienstverband. De functie valt in salarisschaal K van de cao Woondiensten (minimaal € 3.836,- en maximaal € 5.185,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Bovenop dit salaris ontvang je een individueel keuzebudget (KBT). Met dit KBT-budget heb je als medewerker de keuzevrijheid om je vakantiegeld, je bovenwettelijke vakantie-uren en een individueel budget van 3% voor doelen als extra vrije dagen, extra salaris, de aanschaf van een fiets of extra opleidingen in te zetten. Er is een pensioenaansluiting bij SPW en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ.

Reageren?

Word jij hier enthousiast van? En voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct! Solliciteren doe je via ons online sollicitatieformulier. De reactietermijn voor deze vacature loopt tot 1 september a.s. Je ontvangt uiterlijk enkele dagen na deze datum een inhoudelijke reactie op je sollicitatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hans Huijsmans 06-19538531 of hans@steigerb.nl.

Een management-drives-analyse maakt deel uit van de procedure.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld