Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Senior Medewerker Financiƫn Habion/Vastgoed zorgsector

(36 uur per week)

Over Habion/Vastgoed zorgsector

Habion is een innovatieve, landelijk werkende woningcorporatie met een frisse kijk op wonen voor (kwetsbare) ouderen. Verspreid door heel Nederland verhuurt Habion circa 11.000 eenheden, waarvan de helft zelfstandige woningen en de andere helft eenheden in 75 verzorgingshuizen. Samen met de bewoners, de buurt en organisaties zorgt de corporatie voor comfortabele woonruimte en een prettige omgeving. De Visie van Habion is: Thuis is meer dan een huis! Ook de medewerkers wordt een “thuis” geboden. Habion heeft een fijne en inspirerende werkomgeving in het mooie kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Vanuit de verbondenheid met haar visie op wonen verwacht Habion van je dat je initiatief neemt en jezelf steeds verder ontwikkelt.

Functieprofiel

De senior medewerker financiën en rapportage weet de theorie van het boekhouden in de praktijk uit te voeren. Je vindt het leuk om bij te dragen aan procesverbeteringen in een dynamische omgeving. Daarnaast ben je in staat processen te overzien en te doorgronden. Je weet hoofd van bijzaken te scheiden en bent in staat prioriteiten te stellen. Je hebt ervaring met woningcorporaties en hebt kennis van de bijbehorende wet- en regelgeving. Daarnaast ben je in staat op een prettige en constructieve manier samen te werken met je teamgenoten en weet, zowel binnen als buiten onze organisatie, de verbinding te leggen met diverse partijen. Je houdt van een uitdaging en vindt het niet erg om in de drukste periode van het jaar een stapje harder te zetten.

Je belangrijkste uitdaging wordt het verder professionaliseren van de financiële- en de projecten administratie. Dit gebeurt vanuit de gedachte ‘versnellen, verbeteren, versimpelen’ (Lean Management). De organisatie zit middenin allerlei veranderingen aangaande processen, en aan jou en je toekomstige collega’s de taak om deze processen in goede banen te leiden.

Jouw werkzaamheden:

 • Verzamelen, controleren, corrigeren, analyseren en interpreteren van gegevens, alsook het invoeren en opslaan hiervan in het administratieve systeem (Tobias AX)
 • In overleg met de afdeling control opstellen van detailplanningen, financiële rapportages en verantwoordingsdocumenten
 • Het samenstellen van de balans en resultatenrekening, (concept)jaarrekening, maand- en kwartaalrapportages.
 • Verzorgen van administratieve begeleiding van projecten
 • Administreren van vaste activa en beheren van grootboekrekeningen
 • Meebouwen aan de inrichting dan wel verbetering van (onderdelen van) (administratieve) processen en systemen

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur SPD);
 • Ervaring in het opstellen van een jaarrekening en het omgaan met activa;
 • Kennis van Microsoft Dynamics AX;
 • Kennis van Tobias AX
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving is een pré;
 • Ervaring met excel (met name draaitabellen)

Wat biedt Habion/Vastgoed zorgsector?

Met circa 60 medewerkers is Habion een compacte organisatie met korte lijnen. Naast de inspirerende en dynamische werkomgeving in een organisatie waar je je thuis kunt voelen, biedt de corporatie je een marktconform salaris met een 36-urige werkweek, goede overige arbeidsvoorwaarden (o.a. een 13de maand), een professioneel en ambitieus team en een informele werksfeer. Je werkt met jouw collega’s in het aantrekkelijke kantoor in Utrecht Leidse Rijn Centrum. De kantoortuin is helemaal ingericht op samenwerken en (toevallige) ontmoetingen met je collega’s.  

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in de functie en voldoe je aan het functieprofiel en de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via ons online sollicitatieformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Koning,  06-11407995 of yvonne@steigerb.nl. De sluitingsdatum voor deze vacature is 21 juli 2019.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld