Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Teamleider Financiƫle Administratie

(36 uur per week)

Wat ga je doen?

Samen met je team Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de volledige administratie van Patrimonium waaronder enerzijds de salarisadministratie, de VvE-administratie en de servicekostenadministratie en anderzijds de bankzaken, facturaties en kasboeken.

  • Je bent een meewerkend leidinggevende en geeft leiding aan zes administrateurs.
  • Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden, motiveert het team om ervoor te zorgen dat de diverse administraties actueel, juist en volledig zijn.
  • Je bent je bewust van het belang hiervan voor onder andere de interne rapportages en de jaarrekening. Indien nodig stuur je bij op de inhoud, om daarmee bij te dragen aan de groei van kennis en kunde op de afdeling. Voor het komende jaar staat o.a. digitalisering van de data op de agenda.

Daarnaast werk je nauw samen met het team Control en denk je actief mee met de ontwikkeling van de financiële functie in de organisatie. Daarbij vind je het een vanzelfsprekendheid dat informatie een haal- en een brengkant heeft. Je krijgt in deze functie volop ruimte om mee te denken en verbeterslagen te initiëren. Je rapporteert aan de Manager Finance & Control.

Wat breng je daarvoor mee?

Je neemt graag het voortouw, bent communicatief vaardig en bent in staat om je passie en plezier voor je vak over te brengen op anderen. Je bent iemand die proactief handelt, van nature kijkt hoe zaken beter en efficiënter kunnen en die daarbij over de grenzen van het eigen werkveld heen kan kijken.  Daarnaast vind je het leuk om kennis over te dragen en vind je het belangrijk dat cijfers op een juiste wijze worden geregistreerd en vindbaar blijven. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring met boekhouden in de brede zin van het woord. Werkervaring bij een woningcorporatie is een pré maar zeker geen voorwaarde.

Wat krijg je daarvoor terug?

We bieden je een jaarcontract voor 36 uur per week. Het is de bedoeling dat je na dit jaar voor onbepaalde tijd bij ons in dienst komt. De functie is gewaardeerd in schaal K van de cao Woondiensten. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Het fulltime salaris (36 uur) bedraagt maximaal € 5.474,00 bruto per maand. Daarnaast krijg je bij je start een laptop en telefoon ter beschikking. We besteden veel aandacht aan je ontwikkeling en zorgen voor een goede werk-privébalans. Voor alle functies binnen Patrimonium vragen wij om een VOG.

Hoe kun je reageren?

Voel jij je aangesproken en ben je toe aan een inhoudelijke én leidinggevende functie? Voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Steiger B verzorgt de werving van deze vacature voor Patrimonium Woonservice. Je cv en motivatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier op de website van Steiger B. Vertel ons wat je kunt brengen in deze functie én wat jij zoekt bij jouw toekomstige werkgever.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Inge Geerling, adviseur woningcorporaties bij Steiger B op 06 – 4224 3154.  Wij houden de vacature open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Over onze opdrachtgever

Onder het motto “Mensen Wonen Samen” leveren ruim 80 medewerkers van Patrimonium woonservice dagelijks een actieve bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave in de Veenendaalse samenleving. Schoon, heel en veilig beschouwen zij al ruim honderd jaar als basis dienstverlening. Daarnaast zetten zij zich in voor de leefbaarheid in de wijken waar zij woningen hebben. In totaal heeft Patrimonium ruim 7.500 woningen in Veenendaal en omgeving.

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld