Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Vastgoed Analist

(32-36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Woonzorg is een van de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. 

Functieprofiel

Je werkt binnen de resultaatgebieden: Coördinatie, Vastgoedwaardering en Advies & overleg

Je rapporteert aan de manager vastgoedsturing.

Je hoofdtaken zijn;

 • Je Coördineert het proces voor het jaarlijks vaststellen van de marktwaardering voor de jaarrekening, je geeft dit proces vorm en zet het op de kaart en zorgt voor continue verbeteren. 
 • Je onderhoudt externe contacten om kennis uit te wisselen over vastgoedwaardering. En daarbij onderhoud je interne contacten met control, assetmanagers en andere collega’s om te informeren, af te stemmen en te adviseren op het gebied van vastgoedwaardering.
 • Je adviseert over de waardering van het vastgoed, te hanteren parameters in investeringsvoorstellen, rendementsberekeningen en investeringsafwegingen.
 • Je vraagt in opdracht van assetmanagers taxaties op en analyseert taxaties en andere financiële woningmarktgegevens.
 • Je beoordeelt marktwaardes die nodig zijn voor met name investerings-, aan- of verkoopvoorstellen.
 • Je ondersteunt assetmanagers bij het opstellen van marktwaardeberekeningen en scenario-analyses ten behoeve van de investeringsvoorstellen.
 • Je maakt jaarlijks updates van de te gebruiken marktwaardemodellen en stelt verbetervoorstellen voor.

Functie-eisen

Hoe kan jij in aanmerking komen voor deze mooie uitdagende functie?

 • Opleiding HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HEAO, BE, vastgoed en makelaardij ? Relevante vastgoedopleiding Specifieke/aanvullende kennis/vaardigheden:
 • Kennis van taxeren, (markt)waardering, vastgoed investeren en toetsen van marktontwikkelingen.
 • Kennis en ervaring met Excel en het opstellen van financiële modellen en analyses.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Ambitieus, flexibel en een teamspeler die in staat is zelfstandig met voorstellen te komen.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bijvoorbeeld bij een woningcorporatie, commerciële vastgoedbelegger of vastgoedtaxateur.

Daarbij dien je jezelf te herkennen in de kernwaarde van Woonzorg:

 • Betrokkenheid: (ook wel 'commitment'). Je verbonden voelt met Woonzorg Nederland en het werk dat je doet. Je hebt wat je noemt ‘hart voor de zaak’ en spant je in om de doelen te behalen die Woonzorg Nederland nastreeft. Dit kun je ook zien als pro-activiteit,
 • Oplossingsgericht: Aandragen van oplossingen, zodat je doelen bereikt worden door eigen en/of andermans krachtbronnen aan te wenden.
 • Verantwoordelijkheid: Je ervan bewust zijn en de noodzaak voelen om ervoor te zorgen dat taken en plichten van zowel jezelf als anderen binnen Woonzorg Nederland naar behoren worden uitgevoerd. Een onderdeel daarvan is bijvoorbeeld snelheid van werken.

Wat biedt onze opdrachtgever?

 

Woonzorg biedt je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris in schaal J van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.298,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Woonzorg zoekt een nieuwe, vaste collega. In eerste instantie voor de duur van een jaar, maar de intentie is voor onbepaalde tijd. 

 

Reageren?

Wil jij in aanmerking komen voor deze mooie functie bij Woonzorg? Neem dan voor meer informatie contact op met Eelko van Mastigt, adviseur woningcorporatie Noord Holland. 06- 11 050 143. Of reageer  direct via de solliciteer button. 

Veel succes!

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld