Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Vastgoedwaarderingsanalist

(32-36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie die zich richt op senioren en mensen met een zorgvraag. Met ruim 46.000 verhuureenheden heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land. Je start in een klein team van gedreven collega’s.

Functieprofiel

Als vastgoedwaarderingsanalist ben jij de onmisbare schakel binnen de afdeling vastgoedsturing. Eén van je hoofdtaken is het coördineren van het proces voor het jaarlijks vaststellen van de marktwaardering voor de jaarrekening. Daarnaast ondersteun je de assetmanagers bij het opstellen van marktwaardeberekeningen en scenario-analyses ten behoeve van investeringsvoorstellen. Je adviseert over de waardering van het vastgoed, te hanteren parameters in investeringsvoorstellen, rendementsberekeningen en investeringsafwegingen. Op basis van opgevraagde taxaties en andere financiële woningmarktgegevens maak je analyses. Daarbij beoordeel je de marktwaardes en bereid je investerings-, aan- of verkoopvoorstellen voor.

Dit is een nieuwe functie in de organisatie. Je komt te werken op de afdeling Vastgoedsturing, waar onder andere de assetmanagers en accountmanagers werken en je maakt onderdeel uit van het team vastgoedondersteuning. Eén van de zaken die voor het komende jaar hoog op de agenda staat, is het verder professionaliseren van het proces van de jaarlijkse marktwaardering. Deze taak is nu verdeeld over verschillende medewerkers. De coördinatie en optimalisatie ervan komt volledig in jouw handen te liggen.   

 Je zorgt dat de interne en externe processtappen goed op elkaar afgestemd zijn en informeert alle betrokkenen tijdig. Door het overzicht te behouden borg je de kwaliteit van de marktwaardering en zorg je dat de marktwaardering op tijd klaar is voor de jaarrekening. Je doet proactief voorstellen om het proces te verbeteren en om de samenwerking met externe partijen (kosten)efficiënter in te richten. Je bent gericht op continue verbetering en optimalisatie van dit proces en krijgt daartoe alle ruimte.

Functie-eisen

Hoe kan jij in aanmerking komen voor deze mooie uitdagende functie?

  • Opleiding HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HEAO, BE, vastgoed en makelaardij ? Relevante vastgoedopleiding Specifieke/aanvullende kennis/vaardigheden:
  • Kennis van taxeren, (markt)waardering, vastgoed investeren en toetsen van marktontwikkelingen.
  • Kennis en ervaring met Excel en het opstellen van financiële modellen en analyses.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Ambitieus, flexibel en een teamspeler die in staat is zelfstandig met voorstellen te komen.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bijvoorbeeld bij een woningcorporatie, commerciële vastgoedbelegger of vastgoedtaxateur.

Persoonskenmerken: Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je werkt gestructureerd en zelfstandig, maar in verbinding met alle betrokkenen, naar het resultaat toe. Je bent gewend om proactief te werken, mensen te benaderen en je staat stevig in je schoenen. Daarbij gaat het coördineren van processen je goed af. Je ziet van nature waar verbetermogelijkheden zitten en brengt deze graag over het voetlicht. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld bedrijfseconomie.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Woonzorg biedt je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een salaris in schaal J van de CAO Woondiensten (minimaal € 3.298,- en maximaal € 4.709,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur) aangevuld met aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Woonzorg zoekt een nieuwe, vaste collega. In eerste instantie voor de duur van een jaar, maar de intentie is voor onbepaalde tijd. 

 

Reageren?

Wil jij in aanmerking komen voor deze mooie functie bij Woonzorg? Neem dan voor meer informatie contact op met Sandra Vinke, adviseur woningcorporaties 06- 4747  0041. Of reageer direct via de solliciteer button bovenaan de pagina. 

Veel succes!

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld