Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B
Steiger B
 

Woonconsulent

(32-36 uur per week)

Over onze opdrachtgever

Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in Velsen. Zij bezitten 6.500 woningen in de zeven woonkernen: IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Velserbroek. Bij Woningbedrijf Velsen werken 65 mensen. en elke dat zetten zich in om goed wonen mogelijk te maken. Nu en in de toekomst.

Functieprofiel

Dit is een heel afwisselende functie. Want als woonconsulent ben je verantwoordelijk voor de leefbaarheid in de wijken. Dit doe je in nauw overleg met een sociaal wijkbeheerder. Ook ben je verantwoordelijk voor sociaal beheer, bewonersparticipatie en communicatie met bewoners in het kader van projecten (bv renovaties).  Je houdt je bezig met:

  • het interveniëren bij conflict en overlastsituaties tussen huurders,
  • aanpakken van woonfraude,
  • overleg met bewonerscommissies in het kader van de overlegwet en overleg met andere stakeholders (politie, gemeente e.d)
  • daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en uitvoering van de communicatie met bewoners rondom projecten en bijzondere situaties.
  • bij projectmatige werkzaamheden coördineer je de activiteiten vanuit Woondiensten zoals overleg met de projectleider, bewonersbrieven maken, bijzondere situaties oplossen, uitplaatsen van bewoners.
  • je vertegenwoordigt Woningbedrijf Velsen in een aantal Verenigingen van Eigenaren;

Functie-eisen

We zoeken een Woonconsulent die voor 32-36 uur per week beschikbaar is. Je bent bekend met bovenstaande werkzaamheden en je weet daarbij zelfstandig invulling tegeven aan de taken die op je pad komen. 

Je hebt:

  • HBO werk en denk niveau (b.v. sociaal juridisch) of aantoonbaar verworven competenties
  • kennis van de wet-en regelgeving op volkshuisvestelijk gebied (b.v. op het gebied van projecten, juridische procedures bij overlast)
  • ervaring met soortgelijke of vergelijkbare werkzaamheden

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

De functie is ingeschaald in schaal H  (max €3.935,-) van de CAO Woondiensten.

Reageren?

Reageren kan direct via de solliciteer button. En voor meer informatie kan je vragen naar Eelko van Mastrigt, adviseur woning coropraties NH bij Steiger B. 06-11 050 143

Solliciteer op
deze functie
 

Afdrukvoorbeeld