Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
 
8 oktober 2021

Verder kijken dan alleen het CV

Opgeven is geen optie. Heleen Woertman zet haar tomeloze energie graag in om collega's, kandidaten en opdrachtgevers te helpen een match te maken. Ze is 1 september gestart als werving & selectie consultant bij Steiger B.

‘Ik mag me bezighouden met de exclusieve vacatures voor woningcorporaties. Waar zit de intrinsieke motivatie van de kandidaat? Waar wordt hij of zij nu echt blij van? Dat is mijn uitgangspunt. Ik kijk graag verder dan alleen het CV’, vertelt Heleen.

 

De perfecte match

‘Collega Tim van Doorn heeft mij benaderd voor de vacature. Hij deed dat zo verfrissend oprecht en eerlijk. Ik werd gelijk enthousiast. Een aantal zeer leuke gesprekken volgde en hier ben ik dan. Ik heb gemerkt dat iedereen bij Steiger B vanuit zijn innerlijke motivatie werkt. Hierdoor ga je oprecht het gesprek in. Je wilt zorgen voor de perfecte match. Willen of moeten scoren, is niet het doel. We gaan samen voor het best haalbare resultaat en helpen elkaar waar dat kan en nodig is. Ik kom dat niet vaak tegen’.

 

Bepalende stap

Na een loopbaan in de horeca en detailhandel, solliciteerde Heleen bij een uitzendbureau. ‘Ik wilde meer bij mijn gezin zijn en dichterbij huis werken. Het duurde mij te lang bij dat uitzendbureau. Toen heb ik met een beetje bluf aangeboden om de franchisenemer 2 weken te ondersteunen. Zo kon ik ontdekken of ik intercedente kon worden. Olympia Uitzendbureau nam mijn aanbod aan. Dat was een bepalende stap in mijn loopbaan. Mijn CV was allesbehalve passend en toch gaven ze mij een kans. Ze hebben echt gekeken naar waar mijn kwaliteiten lagen. Dat komt niet altijd in een CV naar voren’.

 

Echt belangrijk

Corona dwong stuiterbal Heleen tot rust. ‘Daarvoor sportte ik 6 dagen per week en had volle weekenden. Het was pittig om, met vier kinderen, thuis te werken. Maar het was stiekem ook wel lekker om samen aan tafel te zitten en rustig te eten. Ik heb geleerd en gezien wie en wat echt belangrijk voor je zijn. Qua werk, heeft het laten zien dat er veel meer mogelijkheden zijn. Hybride werken en op afstand is wel mogelijk. En die werkwijze kan ook een goede kwaliteit leveren’.Lees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel