Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
 
3 augustus 2022

Hélène Groeneweg start als adviseur woningcorporaties

“De puzzelstukjes vallen perfect op hun plek bij Steiger B. Al mijn werkervaring bij de woningcorporaties en in de werving en selectie kan ik nu mooi combineren.” Het is duidelijk dat Hélène Groeneweg in haar nieuwe functie als adviseur woningcorporaties helemaal op haar plek is.Uitdaging

“De ideale match vinden en mensen met elkaar verbinden, dat geeft me energie. Het is zo fijn om te zien dat je mensen aan een baan helpt waar ze zich goed voelen. Dat is natuurlijk altijd de uitdaging, en daar krijg ik nu bij Steiger B alle kans toe.”

 

Buitenkans

“Dat deze baan op mijn pad is gekomen zie ik echt als een buitenkans. Alle kennis en passies die ik tijdens m’n carrière heb ontwikkeld komen hier samen. Eerst heb ik al als senior consultant bij een werving- en selectiebureau gewerkt. En de afgelopen tien jaar had ik uiteenlopende functies bij woningcorporaties. Technisch medewerker, juridisch medewerker, secretaresse, verhuurmakelaar, noem maar op. In ieder geval heb ik toen de wereld van de woningcorporaties van alle kanten leren kennen. Daar heb ik nu natuurlijk profijt van, ik weet precies waar opdrachtgevers het over hebben.”

 

Terug naar oude stiel

“Het is grappig, oorspronkelijk solliciteerde ik via Steiger B op een functie van woonmakelaar, bij een corporatie. Maar die plek bleek al zo goed als vervuld. Nog voor ik van die teleurstelling bekomen was, deed er zich een heel andere mogelijkheid voor. Mijn consultant bij Steiger B vroeg zich af of ik het misschien leuk zou vinden m’n oude vak in de werving en selectie weer op te pakken. Dat liet ik me geen twee keer vragen, het voelde echt als een hele eer. Het is ook typisch Steiger B, hè. Goed luisteren, zo nodig improviseren en uiteindelijk met mooie oplossingen komen. Ik wist ook meteen, dat is een club waar ik bij wil horen.”

 

Zelfstandig en als team

“Steiger B staat voor kwaliteit, maar op een faire manier. Daarmee onderscheiden ze zich in mijn ogen echt van andere spelers in de markt, die veel zakelijker, minder persoonlijk zijn. En dat past heel goed bij mij.

Ik verheug me dan ook enorm op de samenwerking met mijn nieuwe collega’s. Natuurlijk ben je tijdens je werk gewoon zelf bezig om de passende mensen op passende plekken te krijgen. Maar ik ben ook heel duidelijk een teamspeler. Ik vind het gevoel dat je deel uitmaakt van een team heel belangrijk, dat je ook met elkaar successen viert en voor eventuele vragen of problemen bij elkaar terecht kunt.”Lees het vorige artikel >>